Nou stil de viata (266)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Delia, ce raport frumos ai dat .

Laura, noi vrem sa ne intalnim dupa Paste, sper sa poti veni...

Fetele, vreti intalnirea joi dupa amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Raportul meu nu arata prea bine azi: 63 kg. Tre' sa mai trec macar cateva zile pe verzituri.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, sunt la busteni, nu am cantar.
sigur m-am ingrasat, de o saptamana mananc f mult :(
Ruxi, as vrea intalnire joi dupa Pasti, pt ca vin in bucuresti pt o zi, dar sa fie inainte de 6 pt ca la 6 am cursu foto.
sau evtl vineri dimi? nu mai retin cat stai...
am o stare f proasta, care fost mult accentuata de vestea cu Emma
am de scris o compozitie si nu am efectiv unde, aici am casa cu o camera si e nasol de tot.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Bine v-am gasit, doamne frumoase!

E un frig la Bucuresti de zici ca vine toamna, nu vara!! Brr...

Raportul meu este rusinos si cu asta ii raspund si lui Ruxi la intrebarea de ieri - da, mai am un kg in plus, nu stiu de unde l-am adunat, dar nu sunt mandra de el deloc. Azi dimineata cantarul imi arata 64 de kg, lucru care ma deprima. Of of of...

Si nici la sala n-am mai ajuns - a fost bolnava Mara, apoi am fost plecata, acum n-am ajutor dupa-amiaza.

Si mai vreau si sa-mi comand un costum de baie nou la Victoria's Secret si cand imi vad suncile, mai-mai ca imi vine sa-mi o patura sa ma acopere cu totul.

Multumim pentru comentariile la poze; Ruxi, eram intr-un unghi bun, nu mi se vedeau colaceii

Iar nasul Marei l-a luat de la mine; macar atat, ca in rest e tac'su intreaga!

Sa aveti o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Am revenit si eu dupa o mult prea lunga absenta.
Daca tot e zi de raport... sa raportam: 59 kg.
Important pentru mine este ca a scazut burtica. Va pup pe toate si promit sa intru mai des (macar la raport). Nu ma simt prea bine pe niciun plan, dar m-am hotarat sa astept sa vedem ce se intampla in lunile viitoare.
O saptamana reusita!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna fetele,
vin cu raport dupa ce-l adorm pe Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Gabi: in primul rand am vazut pozele si sunteti doua frumoase: nu m-am uitat la kilograme ci la farmecul tau . Legat de kg in plus care se aduna fara sa stii de unde, te sfatuiesc asa cum i-am spus mai demult lui Zuzi: scrie ce mananci (la nivel de firmitura) macar cateva zile ca sa poti eventual trage o concluzie despre ce nu e in regula. Apoi, organizeaza-te cu masa in asa fel incat sa nu ajungi sa iti fie foame si sa te infingi in prostioare. Stiu ca e greu la programul tau, dar te asigur din experienta ca nu e imposibil.

Carmen: te referi la cozonac cu cioco asa-i?
Delia: felicitari pentru slabit.
Ruxi: eu am dat la prietene hainele care imi erau mari. Stiu ca a fost risipa, dar sentimentul pe care l-am avut a fost minunat: lasam in urma o etapa a corpului meu si mergeam inainte.
De dimineata am avut "onoarea" sa fac gastroscopia si a fost o experienta urata. La gastroscopie a iesit ca am reflux biliar si aplatizarea pliurilor duodenului. Deocamdata nu le-a interpretat nimeni pentru ca asteapta si rezultatul la biopsie (care vine abia vineri). In schimb am reusit sa ii conving sa asteptam cu colonoscopia dupa ce avem rezultatele de la gastroscopie.
Acum ma straduiesc sa imi strecor ceva pe gatlej ca mor de foame. Va pup pe toate si revin mai tarzior.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

raport 59.3kg

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

raport: 72 fix. Naspa!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput
Mergi la inceput