Nou stil de viata (266)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Carmen, felicitari! Care a fost premiul? Abia astept sa iau si eu vacanta...

Ruxi, mai zi o data, cind vii in Bucuresti si cit stai?

Tzuni, referitor la vise, am gasit ceva www.meaningofdreams.org/Dream_Dictionary/Deceased_Relatives.htm" target="_blank">aici.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Carmen, se pare ca n-au . Sincer, n-aveam chef de nici o vizita, nicidecum de vizita a 4 persoane...

Delia, vin pe 18 seara si plec pe 26 la pranz. Ma gandeam ca ne putem vedea miercuri/joi seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, premiul e o camera video Sony.

Tzuni, asa e, trebuie sa dai de pomana (poti sa faci cateva pachetele cu fructe, dulciuri si sa le oferi unor persoane necajite). Ei, dar stii tu mai bine ce sa faci.

Ruxandra, bucura-te de ajutor, oricand e binevenit, .

Lou, mai traiesti?

Anda, o reteta pentru pasca cu ciocolata ai? Mi-o scrii, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dragele mele!
Cu intarziere urez si eu tuturor Florilor "La multi ani!"
Si voua tuturor, o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hello.

Mephala, am fost in juriu la poze. N-am stiu ca e poza ta, dar i-am dat si eu punctaj maxim.

Multumesc de sfaturi si link, fetelor. O sa dau pomana. Ii visez mereu pe fratele mamei si bunica dinspre partea mamei, oameni foarte veseli si nastrusnici cu care m-am inteles f bine cat timp au trait si care erau pe aceeasi lungime de unda cu mine. Si poate cum nu am parintii langa mine ii simt pe ei aproape. Cert e ca ma simt protejata in vise. Nu mi-e frica, mi-e cald si bine. Si mi-e dor tare de ei. O sa dau pomana si o sa aprind lumanari pt sufletele lor. Mi-ar placea sa stiu ca sunt langa mine.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Carmen felicitari pentru castigarea concursului.
Tzuni fii sigura ca ei sunt langa tine, de acolo de sus.
Azi am avut o zi "so, so". Ma gandesc cu groaza ca miercuri trebuie sa dau salarii si nu stiu daca se rezolva cu actele "domnului". Eu sper ca da, ca altfel suntem in pom. Inclusiv eu, care trebuie sa-mi platesc rata la banca.
Azi am fost la sala si mai am o sedinta. Probabil merg maine sau poimaine.
Va las acum ca imi este cam somn. Initial ar fi trebuit sa calc (am un maldar), dar nu am chef.
Pup toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si dupa cum va asteptati...dupa sor'mea...hop si eu

Multumim mult pt gandurile bune, dar az la dr am luat o mica tzeapa ca aintervenit ceva si doamna dr nu a mai putut ajunge...asa ca...m-a reprogramat pt miercuri cand oricum va tb sa iau rezultatele la analiza de la urechiusa.
Tineti-mi pumnii. Azi colac peste pupaza...Stefan a inceput sa tuseasca si sa ii curga nasucul usor... Nu mai rezist fetelor cu ei. Cand zic ca gata...s-a rezolvat...unul din ei incepe c\ba cu muci, ba cu tuse....offff sa vina vara mai repede sa scapam de racelile astea.
La anu' le fac catina cu miere obligatoriu!

Tzuni....cu visele asa stu si eu. Tb sa le dai ceva de mancare de pomana si ar fi bine sa le aprinzi si lumanari...poate chiar sa mergi la ei la cimitir daca sunt in apropiere....

Va poop ca imi cam pica ochii in gura, si noroc cu strungareatza ca altfel nu as vedea nik.
toate fetele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata doamnelor!
Scurt si la obiect: Raport: 56 kg. ! va rog, daca se poate
langa purcelus si un miel! sau macar jumatate! Inca nu am apucat sa cumpar!Fetelor, nu am sa mai reusesc sa intru zilelel astea; am multa treaba! Totusi sper sa reusesc pana La Paste, sa va urez sarbatori fericite1
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata!

Raport - stagnare, de fapt 78.6 dar cred ca nu ma tratati cu un purcel pentru 0.1kg, nu?
Intrebare pentru Carmen: pot sa ma mut la categoria medie 71-80kg? Ma gandesc ca poate ma motiveaza sa ma mentin.
La mine e, ca de obicei, o perioada grea dar incerc sa imi controlez singura gradul de nemultumire, pentru ca e limpede ca cele mai mari probleme mi le fac eu cu mana mea, sau mai bine zis cu mintea mea.
La multi ani cu intarziere pentru floricele, sper ca ati petrecut frumos de Florii.
Imi doresc pentru noi toate o saptamana care sa ne faca sa uitam de micile griji de zi cu zi, sa ne ajute sa crestem spiritual si sa ne pregateasca sa ne bucuram de Inviere.

Cu drag,

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Raportez: 65.3 kg (-1 kg).
Mi-am depasit tinta, Carmen, te rog s-o modifici la 64 kg, in loc de 66 cum e acum.

Ruxi, ai avut dreptate cind ziceai ca daca stagnezi cu greutatea e bine sa iei o pauza de la sala. La mine cel putin a functionat. E adevarat ca am si mincat mai putin decit de obicei.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput