Buna,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat/recomandare: un salon bun,in Bucuresti, care foloseste produse Joico. Doamna unde merg eu nu este f.priceputa si rezultatul nu e pe placul meu niciodata. Folosesc aceasta vopsea deoarece este singura care o suport. De la celelalte (l'oreal,wella,londa,kleral) mi se umple capul de coji, se usuca f.tare pielea capului.
Deci, recomandati-mi si mie pe cineva care chiar stie sa lucreze cu Joico.
Multumesc mult!
Saloanele Streetline ale lui Cristi Pascu lucreaza cu Joico. Si stiu din sursa foarte sigura. Daca vrei lucrare super profi, mergi la el in Dorobanti. Altfel, ti-l recomand cu caldura pe Gabi din salonul Streetline de la Unirii.
Ciudat ca ti se intampla asta, il decolorezi? Sora-mea s-a decolorat, unde merge ea lucreaza cu Londa si i-a dat o solutie speciala pe care a dat-o la radacina si si-a revenit parul imediat. Si ea facuse cojite, se vedeau foarte urat.
Si eu folosesc doar produsele de la Joico .
Ca si salon iti recomand http://www.salonmemories.ro/.
nu stiu daca e vb de reclama, pana la urma indrumi pe cineva care un salon "testat". ce reclama sa facem? bine, nu prea stiu exact politica acestui site/forum. oricum, va multumesc pentru raspunsuri. am deja 2 saloane recomandate de voi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui marico |
In Romana, pe Magheru, deasupra la Cinema Studio, la mezanin e un salon foarte dragut, e nou deschis si au preturi promotionale si folosesc numai Joico, XS se numeste