Joico - salon in Bucuresti

Joico - salon in Bucuresti | Autor: marico

Link direct la acest mesaj

Buna,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat/recomandare: un salon bun,in Bucuresti, care foloseste produse Joico. Doamna unde merg eu nu este f.priceputa si rezultatul nu e pe placul meu niciodata. Folosesc aceasta vopsea deoarece este singura care o suport. De la celelalte (l'oreal,wella,londa,kleral) mi se umple capul de coji, se usuca f.tare pielea capului.
Deci, recomandati-mi si mie pe cineva care chiar stie sa lucreze cu Joico.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Saloanele Streetline ale lui Cristi Pascu lucreaza cu Joico. Si stiu din sursa foarte sigura. Daca vrei lucrare super profi, mergi la el in Dorobanti. Altfel, ti-l recomand cu caldura pe Gabi din salonul Streetline de la Unirii.
Ciudat ca ti se intampla asta, il decolorezi? Sora-mea s-a decolorat, unde merge ea lucreaza cu Londa si i-a dat o solutie speciala pe care a dat-o la radacina si si-a revenit parul imediat. Si ea facuse cojite, se vedeau foarte urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marico spune:

multumesc mult pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

e unul in piatza romana.nu stiu dak pot da numele, fara sa se considere reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

pot reveni, sa descriu locatzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si eu folosesc doar produsele de la Joico .
Ca si salon iti recomand http://www.salonmemories.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marico spune:

nu stiu daca e vb de reclama, pana la urma indrumi pe cineva care un salon "testat". ce reclama sa facem? bine, nu prea stiu exact politica acestui site/forum. oricum, va multumesc pentru raspunsuri. am deja 2 saloane recomandate de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui marico

nu stiu daca e vb de reclama, pana la urma indrumi pe cineva care un salon "testat". ce reclama sa facem? bine, nu prea stiu exact politica acestui site/forum. oricum, va multumesc pentru raspunsuri. am deja 2 saloane recomandate de voi.

Cristina Catana de pe Panduri. netestat dar stiu ca foloseste (si vinde) produse Joico.

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

In Romana, pe Magheru, deasupra la Cinema Studio, la mezanin e un salon foarte dragut, e nou deschis si au preturi promotionale si folosesc numai Joico, XS se numeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Salonul Relax din blocul 6/49 (zona Traian)

Mergi la inceput