metehne ale bonelor contra cost

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

eu zic sa o mai tii pana la vara dupa care sa plece iar pe timpul vacantei sa iti lasi o pauza sa cauti o alta

asta chiar nu merita, e de o obraznicie rara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eunice,

Imi pare rau ca nici a doua oara nu ai gasit o bona omenoasa.

Exagereaza cu atatea pretentii, iar plata este prea mare pt numarul de ore si pt ceea ce face.

Eu zic sa o schimbi, atunci cand consideri tu ca iti este avantajos.

Eu nu am avut niciodata bona, tocmai ca le-am observat in parcuri ce fac si ce vorbesc. Nu este usor, dar macar nu-mi tocesc nervii cu nesimtirea unei straine pe care o las in casa mea, cu copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eunice,

Citisem mai demult subiectul cu bona si copilul gasit la spital, deci tu erai...Doamne, Doamne...mare-i gradina "bonelor", ca sa zic asa...
Si mie mi s-a parut la un moment dat ca sunt ghinionista, in fine bona perfecta din pacate nu exista, dar totusi eu zic ca am evoluat fata de bonele prin care am "trecut" pana acum:
1. Prima - cea cu faza cu santajul de care am scris;
2. A doua, mi-a furat din casa, am prins-o cu "obectu"-n geanta dupa un scenariu pus bine la punct impreuna cu sotul: Dupa ce am vazut ca lipsesc niste obiecte ( cam unul la o luna-doua, nu toate odata) am intrebat-o daca nu a vazut intamplator prin casa una din chestiile respective. A zis ca se va uita, iar a doua zi cand a venit am controlat-o in geanta si il adusese inapoi de-acasa. Bineinteles ca am dat-o afara, paguba anterioara insa a ramas dar nici nu m-a afectat prea tare, atata timp cat copilul e sanatos.
3.A treia a plecat intr-o vineri ok si luni n-a mai aparut, iar cand am sunat-o sa-i cer explicatii mi-a trantit raspunsul ca ea e "o doamna" si ca se duce sa lucreze pt. un director de la Connex.
4. A patra si-a gasit de lucru in Italia dar a plecat anuntandu-ma joi ca vineri e ultima zi cand vine
5. Cea actuala imi cere de la obraz lucruri (Mi s-au rupt ghetele, vai, cat costa unele noi... ) si recunosc ca mai cedez si ii mai dau din ale mele. Sau daca merg la Carrefour la cumparaturi imi spune si ea ce are nevoie si ii mai iau cate ceva. In fine, macar e cinstita, nu fura, se descurca cu copiii si nu face imprudente (de gen accidente). Deci tot e un progres fata de precedentele.

Asa ca, persevereaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Uau...ce bone nene!
Bona de la Bia cu care a stat de la 1,5 ani pina la 2,7 ani..din 2007-2008 august, ii dadeam 9 mil pe 9 ore jumate, dar ultimile 2 luni o trimiteam cu 2 ore mai devreme acasa, intrucit copilul dormea si eu eram in concediu! Nu facea nimik, nici curat, nici mincare, doar avea grija de copil, ii dadea sa pape si o scotea afara!
Pentru pitica am gasit bona prin agentie..o am de 10 zile si este exact pe gustul meu..la fel, nu o pun sa faca nimic altceva decit sa se ocupe de copil, fara gatit..maninca la mine dimineata si la prinz si ii dau 8 mil pe 6 ore...Oricum inca 1 an jumate cit voi mai sta acasa nu am nevoie de o bona pe un program mai mare de 6 ore. Nu stiu cit as fi dispusa sa dau pe 10 ore, daca ar trbui sa merg la serviciu, dar cred ca as da 12 mil in conditiile actuale, daca trebuie, dar musai sa fie exact pe gustul meu..docila, sa faca exact cum zic eu in legatura cu copilul..deh, am si eu nebuniile mele!
Am uitat, conditia de baza la angajarea bonei a fost sa poata merge cu noi la mare 3 sapt. in vara si sa poata sta cu ambii copii, daca plecam pe la vreo petrecere, urmind sa ne intelegem la bani!
Eunice78 bona ta este groaznica..auzi tu, carne de porc, baie si dormit in asternuturile tale..hahaha...nu as rezista, daca mi-ar spune una asa ceva, intr-o sapt. aveam deja alta...ptiu drace! Cauta alta prina agentie..eu am gasit din prima vizionare, a4-a bona era din cele prezentate!
Oana si bona ta actuala e

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Inteleg ca eu sunt cam singura care a dat bonei 12 milioane la 8 ore ca ea sa se uite la Otv si sa comenteze,iar copilul sa cada cu capul de coltul de la biblioteca

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sursula

Inteleg ca eu sunt cam singura care a dat bonei 12 milioane la 8 ore ca ea sa se uite la Otv si sa comenteze,iar copilul sa cada cu capul de coltul de la biblioteca

Asta este o alta mostra de " bona " foaaarte priceputa la copii, daca te-a convins sa ii dai atata banet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna Eunice,

Si mie imi pare bona ta exagerata, si supararile ei si cerintele la care nu ai avut un raspuns pozitiv sa nu se materializeze asupra copilului. de aceea noi mamele tot incercam sa ne intelegem cu bonele ca sa se inteleaga si ele cu copiii...dar parca prea de tot sa stea 3 ore jumate din care o mare parte copilul doarme!

Sa iti spun de bona mea: vine de la 8:30 la 17:30 zilnic, inafara de vineri cand o eliberez la 14:30. in weekend sau extra nu am chemat-o niciodata. Ii dau 9 milioane pe luna, nu prea mananca la mine desi i-am spus ca poate, ii face Alessiei mancare cam de 3 ori pe saptamana pt ca mai gatesc si eu. Cand doarme alessia, desi nu i-am cerut, imi face bucataria si livingul luna, spala aragazul zilnic, sterge pe jos etc, strange jucarii. In plus imi aeriseste dormitoarele si duce gunoiul. Nu calca si nu spala (nu pune la spalat adica) haine, insa imi strange hainele de pe balcon si mi le aranjeaza (inclusiv ciorapi etc) pe categorii.

Eu zic ca e bine, Alessia o place f tare ea e foarte calma si rabdatoare, cam grasuna dar asa e ea, o duce pe alessia afara zilnic o ora si jumatate. Nu prea e vorbareata (cu mine ca e cam timida) dar imi spune zilnic ce a mancat si cat (si dimineata si la pranz), cand si cat a dormit, ce a facut afara si daca a facut kk .

Acum asteptam inca un pui si eu ma gandesc cand o sa raman acasa in concediu (inainte de nastere) sa ii ajustez programul, sa nu mai vina de la 8 si nici sa nu stea pana la 17:30, ca nu vreau sa ma trezeasca asa devreme. O sa o chem de la 9 si ceva si dupa ce o culca pe alessia la 2-3 ar putea sa plece. sa nu stam sa socializam 2 ore. asta inseamna insa ca nu mai face treaba (nici nu era prevazut initial) si ca lucreaza mai putin...
Si dupa ce vine bb2 la fel, pot sta cu copiii amandoi dupa amiaza, vine si sotul de la servici. Ma gandesc mai mult cum sa socializez cu bona atatea ore nu ca sta prea putin.

Va pupam

Clau 17+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Claucia-Esti o norocoasa!Poate,daca te hotarasti s-o tii doar pana la 2-3,vine la mine dupa ce termina la tine,daca vrea banuti in plus si are putereZic si eu,ca prea pare nemaipomenita!sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Da-i papucii urgent!E o nesimtita care iti va toca nervii din ce in ce mai mult!Apropo de fitzele bonelor,a mea voia numai cafea Iacobs,si cand am avut in casa Elita,si-a adus intr-o punguta Iacobs pe care si-a pus-o bine la mine in dulap!!!!Asta a fost doar inceputul!Asa ca e mai bine sa cauti alta bona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sursula, 12 mil pentru 8 ore...
Claucia, intr-adevar esti norocoasa, vorba Sursulei, in ce zona stai?

Dia, si bona mea isi aduce diverse chestii pe care le lasa prin dulapurile mele.
Eu am pastrat-o pana acum pentru ca se joaca cu copilul barem. Ca cealalta statea si 3 ore lipita de canapea si nu se misca nici un cm si nici nu vorbea.

Oana, si pe mine ma enerveaza de mor oamenii astia care cer asa.
Si tot din ciclul bona mea: am avut munca serioasa de lamurire cu ea sa nu mai vina cu o ora inainte. Eu ii ziceam sa vina la 8 iar ea venea la 7. Si nu e tocmai placut dimineatza cand ai si tu treaba sa stai cu un strain in casa. Iar ea nu intelegea de ce mi se pare mie aiurea sa vina mai devreme. Asa i se parea ei ca e punctuala . Pana cand sotzul meu s-a ratoit la ea ca nu ii mai deschide usa decat la 8. Asa ca acum vine la 8 dar, vine la 8, dar ce credeti ca face? NU BATE LA USA! Da sa intre asa ca la ea acasa. Asa va sotzul, desi i-a zis de n ori sa sune, sta mereu cu stresul sa incuie usa dupa ce plec eu (eu plec pe la 7) ca sa nu se trezeasca in casa cu ea (ca i s-a intamplat). Iar ea vine, incearca usa si apoi bate.

Greu mai e cu bonele astea. Mai am un an si gata. Imi fac AMR-ul.

Mergi la inceput