care-i cea mai frumoasa zona de trait in Buc?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Parerea mea : cel mai frumos este acolo unde ai copilarit

Nu te contrazic...
Eu am copilarit in Floreasca. Si cam tot ce spune Oanamada e valabil. Zona insa s-a "inghesuit" mult, foarte mult fata de ceea ce stiam eu si, in plus (ca vorbim despre cat de buna e o zona sau alta pt copii) sunt infiorator de multi caini...
Sper sa nu devieze subiectul, dar luati si acest aspect in considerare, nu e deloc de neglijat cand ai copii mici!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Parerea mea : cel mai frumos este acolo unde ai copilarit

Nu te contrazic...
Eu am copilarit in Floreasca. Si cam tot ce spune Oanamada e valabil. Zona insa s-a "inghesuit" mult, foarte mult fata de ceea ce stiam eu si, in plus (ca vorbim despre cat de buna e o zona sau alta pt copii) sunt infiorator de multi caini...
Sper sa nu devieze subiectul, dar luati si acest aspect in considerare, nu e deloc de neglijat cand ai copii mici!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Naty, pe aia din parcul Floreasca i-au luat hingherii...s-au rarit...doar vreo 2....mai rau e cu aia care vin cu stapanii si isi fac nevoiiel in nisipul unde se joaca copiii...dar asta cred ca este in orice parc!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In zona in care am copilarit eu nu as vrea sa mai traiesc acum. Din cauza ca este o zona foarte bine cotata, centrala a devenit foarte inghesuita, pe fiecare colt de pamant a fost ridicat un bloc de birouri, cand trec pe-acolo simt ca ma sufoc. E vorba de titulescu, bucata dintre doctor felix si banu manta.

Oanamada, suntem vecine. Eu merg in plumbuita ocazional doar la ore mai putin aglomerate si doar pentru ca mi-e aproape, in rest merg cu copiii in kisseleff, imi place ca e mare spatiul de joaca si nu sta fi-miu la coada la leagane.

Si zona in care mi-as dori sa stau este maior coravu si toate stradutele care il taie perpendicular pana in vatra luminoasa, si mai e una care trece dincolo pana in sos. iancului, foarte frumoase, pentru casa evident.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Baba Novac - Titan, oriunde in jurul parcului IOR

P.S. Mint cu nerusinare...................dintotdeauna mi-am dorit sa locuiesc pe Maior Coravu in bloculetele acelea dragute si ffffff aproape de parcul 23 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mie imi place zona Gradina Icoanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Maior Coravu pana in Iancului ...supeeerb!

mai pamantean: in jurul parcului Tineretului.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Titan-Nicolae Grigorescu
Mai ales de cand e Negoita primar si a pus parcuri, garduri, borduri din 10 in 10 m. Nu mai zic cum era IOR-ul si cat de superb arata parcul acum.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

In zona in care am copilarit eu nu as vrea sa mai traiesc acum. Din cauza ca este o zona foarte bine cotata, centrala a devenit foarte inghesuita, pe fiecare colt de pamant a fost ridicat un bloc de birouri, cand trec pe-acolo simt ca ma sufoc. E vorba de titulescu, bucata dintre doctor felix si banu manta.

Oanamada, suntem vecine. Eu merg in plumbuita ocazional doar la ore mai putin aglomerate si doar pentru ca mi-e aproape, in rest merg cu copiii in kisseleff, imi place ca e mare spatiul de joaca si nu sta fi-miu la coada la leagane.

Si zona in care mi-as dori sa stau este maior coravu si toate stradutele care il taie perpendicular pana in vatra luminoasa, si mai e una care trece dincolo pana in sos. iancului, foarte frumoase, pentru casa evident.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Chiar ieri am fost pe acolo ca sa-i cumpar carut pentru papusi Catincai ca al ei a "decedat"! Acolo si in Bordei sunt leaganele alea speciale pentru bebei...si tare bune sunt! Poate ne vedem!
Scuze de off topic!

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

am copilarit in dorobanti, in zona "capitalelor"
pe atunci era superb: verdeata, greieri, liniste..
azi, nu as mai locui acolo.. a devenit sufocant de aglomerata
azi, m as muta mai spre periferie, un plumbuita mi ar face bine

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tora97

am copilarit in dorobanti, in zona "capitalelor"
pe atunci era superb: verdeata, greieri, liniste..
azi, nu as mai locui acolo.. a devenit sufocant de aglomerata
azi, m as muta mai spre periferie, un plumbuita mi ar face bine

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Am fost vecine! Si eu tot in zona aia am stat!
Plumbuita este ok, dar cred ca mai trebuie sa treaca ceva vreme pana sa se scape de po****tia aceea...stii tu..care face mizerie!

CATI POZE NOI

Mergi la inceput