care-i cea mai frumoasa zona de trait in Buc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

domenii si cotroceni. in primul am crescut, iar cotroceni e ceva de vis... chiar ma gandeam zilelea asta unde mi-ar placea sa stau... in cartierele astea 2

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cotroceni, Floreasca....
Dar nu creeeeeeeeeed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si eu votez Cotroceni. Locuiesc in Panduri, relativ aproape de Cotroceni, si imi place f mult si aceasta zona. Mi se pare civilizata.

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Titan.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

cotroceni, cu siguranta!dak ne tin buzunarele!

sunt importante de luat in calcul: distantzele pana la locul de munca, gradi si scoala, pietzele(tzaranesti), statzii ratb. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mie imi place sectorul trei, in mod deosebit zona dristor salajan titan (ca acolo stau ).

Acuma depinde ce posibilitati ai, daca-s bani de casa la curte....au dreptate fetele cu zona Cotroceni. Pe de alta parte eu as pleca din Bucuresti, daca mi-as permite casa.
Daca esti restrictionat la apartament, cum ziceam: sectorul 3, sa fie pe aproape de parcuri. E o idee mai frumos si mai inverzit, iar copiii au ce face.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Pajura

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

cotroceni, daca iti permiti

daca nu, incearca tineretului, e zona verde, ai parc , mijloace de transport, metrou, magazine, e aproape de centru

eu aici stau si imi este f. bine e o varianta buna pentru cei cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Vorba lui Rufus...una e ce-ti doresti...alta e ce-ti permiti!
Cea mai frumoasa pentru mine ramane Dorobanti, Floreasca, Televiziune, Primaverii - pana la Statuia Aviatorilor. Ai multe parcuri mari aproape (kisellef, Floreasca, Bordei, Herastrau)...e drept, sunt zone de fite, dar sa stiti ca si acolo au scazut mult preturile ( o prietena si-a luat apartament in Floreasca - 2 camere - cu 90.000 in conditiile in care anul trecut nu era nimic acolo sub 160.000- asa ca se poate cu un efort!). Eu am copilarit in Dorobanti si este frumos, linistit (mai putin Bellerul unde este zona "fite"), dar este si destul de scump...acum ca s-a deschis Kuafland si Billa pe Barbu Vacarescu mai merge, dar inainte cand nu aveai decat piata Dorobanti si Piata Floreasca era jale cu preturile!
Acum nu mai stau acolo, dar mama si bunica mea locuiesc inca in zona...asa ca pe fi-mea in parc tot in zona aia o duc...ma duc zilnic..ca la mine aici e coloratura mare si mizerie mare (stau in zona Doamna Ghica)!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Parerea mea : cel mai frumos este acolo unde ai copilarit

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput