care-i cea mai frumoasa zona de trait in Buc?
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AVoogt Parerea mea : cel mai frumos este acolo unde ai copilarit |
Nu te contrazic...
Eu am copilarit in Floreasca. Si cam tot ce spune Oanamada e valabil. Zona insa s-a "inghesuit" mult, foarte mult fata de ceea ce stiam eu si, in plus (ca vorbim despre cat de buna e o zona sau alta pt copii) sunt infiorator de multi caini...
Sper sa nu devieze subiectul, dar luati si acest aspect in considerare, nu e deloc de neglijat cand ai copii mici!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Nu te contrazic... Eu am copilarit in Floreasca. Si cam tot ce spune Oanamada e valabil. Zona insa s-a "inghesuit" mult, foarte mult fata de ceea ce stiam eu si, in plus (ca vorbim despre cat de buna e o zona sau alta pt copii) sunt infiorator de multi caini... Sper sa nu devieze subiectul, dar luati si acest aspect in considerare, nu e deloc de neglijat cand ai copii mici! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
Naty, pe aia din parcul Floreasca i-au luat hingherii...s-au rarit...doar vreo 2....mai rau e cu aia care vin cu stapanii si isi fac nevoiiel in nisipul unde se joaca copiii...dar asta cred ca este in orice parc!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Androix spune:
In zona in care am copilarit eu nu as vrea sa mai traiesc acum. Din cauza ca este o zona foarte bine cotata, centrala a devenit foarte inghesuita, pe fiecare colt de pamant a fost ridicat un bloc de birouri, cand trec pe-acolo simt ca ma sufoc. E vorba de titulescu, bucata dintre doctor felix si banu manta.
Oanamada, suntem vecine. Eu merg in plumbuita ocazional doar la ore mai putin aglomerate si doar pentru ca mi-e aproape, in rest merg cu copiii in kisseleff, imi place ca e mare spatiul de joaca si nu sta fi-miu la coada la leagane.
Si zona in care mi-as dori sa stau este maior coravu si toate stradutele care il taie perpendicular pana in vatra luminoasa, si mai e una care trece dincolo pana in sos. iancului, foarte frumoase, pentru casa evident.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
zfcristina spune:
Baba Novac - Titan, oriunde in jurul parcului IOR
P.S. Mint cu nerusinare...................dintotdeauna mi-am dorit sa locuiesc pe Maior Coravu in bloculetele acelea dragute si ffffff aproape de parcul 23 august
grati.ela spune:
Maior Coravu pana in Iancului ...supeeerb!
mai pamantean: in jurul parcului Tineretului.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
popescudora spune:
Titan-Nicolae Grigorescu
Mai ales de cand e Negoita primar si a pus parcuri, garduri, borduri din 10 in 10 m. Nu mai zic cum era IOR-ul si cat de superb arata parcul acum.
POZE
oanamada spune:
citat din mesajul lui Androix In zona in care am copilarit eu nu as vrea sa mai traiesc acum. Din cauza ca este o zona foarte bine cotata, centrala a devenit foarte inghesuita, pe fiecare colt de pamant a fost ridicat un bloc de birouri, cand trec pe-acolo simt ca ma sufoc. E vorba de titulescu, bucata dintre doctor felix si banu manta. Oanamada, suntem vecine. Eu merg in plumbuita ocazional doar la ore mai putin aglomerate si doar pentru ca mi-e aproape, in rest merg cu copiii in kisseleff, imi place ca e mare spatiul de joaca si nu sta fi-miu la coada la leagane. Si zona in care mi-as dori sa stau este maior coravu si toate stradutele care il taie perpendicular pana in vatra luminoasa, si mai e una care trece dincolo pana in sos. iancului, foarte frumoase, pentru casa evident. www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele SPRING SALE!!! Andreea mama de Filip si Georgia |
Chiar ieri am fost pe acolo ca sa-i cumpar carut pentru papusi Catincai ca al ei a "decedat"! Acolo si in Bordei sunt leaganele alea speciale pentru bebei...si tare bune sunt! Poate ne vedem!
Scuze de off topic!
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
tora97 spune:
am copilarit in dorobanti, in zona "capitalelor"
pe atunci era superb: verdeata, greieri, liniste..
azi, nu as mai locui acolo.. a devenit sufocant de aglomerata
azi, m as muta mai spre periferie, un plumbuita mi ar face bine
TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
oanamada spune:
citat din mesajul lui tora97 am copilarit in dorobanti, in zona "capitalelor" pe atunci era superb: verdeata, greieri, liniste.. azi, nu as mai locui acolo.. a devenit sufocant de aglomerata azi, m as muta mai spre periferie, un plumbuita mi ar face bine TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez |
Am fost vecine! Si eu tot in zona aia am stat!
Plumbuita este ok, dar cred ca mai trebuie sa treaca ceva vreme pana sa se scape de po****tia aceea...stii tu..care face mizerie!
CATI POZE NOI