care-i cea mai frumoasa zona de trait in Buc?

care-i cea mai frumoasa zona de trait in Buc? | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere ca sunt intr-un moment in care ma ocup cu vanzari/cumparari apartamente,v-as intreba,pe Bucuresteni,unde v-ar placea sa locuiti si sa va cresteti copiii in orasul asta,din toate punctele de vedere:aspect,siguranta,oameni,trafic.
Mie de exemplu imi place Balta Alba,mi se pare o zona plina de verdeata,dar am vazut multe fete dubioase.Am stat si in centru,era cel mai comod,dar toate sunt vechi, iar parcarea era un stress. Care-i cel mai frumos cartier?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

In cartierul Domenii!
Acolo am copilarit dar acum stau mai spre est-in Tei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mie imi placea Cotroceniul cu case boieresti, copaci mari, liniste pe stradute...

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, Cotroceni e frumos, mie imi place centrul, am copilarit in centru iar stradutele sunt linistite si au un farmec aparte. Imi mai place Drumul Taberii unde locuiau buncii mei, liniste, verdeata, aer curat...Off, ce de amintiri...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Controceni, Primaverii... depinde ce citi bani ai. In rest, cartierele de blocuri sint toate cam la fel, poti cel mult sa alegi un bloc cu un parc in apropiere. Eu am copilarit linga Parcul Circului, ieseam din bloc si din cinci metri eram in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Zona Tineretului (Parcul Tineretului). Acolo am copilarit si mi-a ramas sufletul acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Din punct de vedere al pozitiei,al distantei fata de centru,a caselor,a oamenilor,a parcurilor eu zic ca zona Domenii,arcul de triumf,zona 1 mai,mai ales pe stradutele din spatele blocurilor,este una de top!Parerea mea!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu as face o distinctie intre zonele de lux (care ne plac, nu ne plac-n-avem sanse) si zonele "normale".
Oricum ar fi, zonele pe langa parcuri sunt minunate, indiferent daca ai sau nu copii. Asa ca Drumul Taberei (Moghioros), Titan (IOR, Titan), Tineretului, Oltenitei, Bellu (Tineretului), Colentina (Plumbuita) sunt zone frumusele, din zona celor accesibile (pe care le cunosc eu).
Din cele mai sofisticate, in afara de Cotroceni, mie imi place Vatra Luminoasa+Maior Coravu (parcul 23 August), zona adiacenta Parcului Carol (Libertatii), Domenii (cu intindere mai mare-Casin, Agronomie, Ciuperca), cartier Grivita (zona Parcul Copilului).
In afara de astea, in toate cartierele exista "oaze", adica zone pe care nu le cunosti, pana nu ajungi sa le vezi.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nimic nu se compara cu Cotroceniul...inca e liniste, predomina vilele si nu blocurile, e multa verdeata, e o zona sigura, cu spatii largi, parcarea nu e un cosmar, po.pu.la.tia majoritara nu e formata din imbogatiti recenti (desi zona e ff scumpa) ci din familii vechi, "burgheze" si destul de civilizate. In ceea ce priveste cresterea copiilor: infractionalitate scazuta, ceva mai putini caini, gradinite si scoli pe alese, multe spatii de joaca.
Si daca e sa mi se spuna ca e o zona prea de lux (desi discutia nu se refera -numai- la aspectul asta), dintre cartierele zise "muncitoresti" votez Drumul Taberei, e f placut si de asemenea destul de verde; cu marele dezavantaj insa al traficului cumplit la orele de varf...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

si mie imi place mult cotroceni.

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Cotroceni, arcul de triumf, domenii, sosea, primaverii, televiziune sint zone scumpe dar pe care le bat cu piciorul ori de cite ori vin in tara.

Votez pt. Dr. Taberei pt ca acolo am stat si inca am cotetz si imi amintesc cu drag de zarzarii infloriti si parcul Moghioros unde imi duceam copilul.

Cu traficul nu stiu cum e; cind am plecat, dupa revolutie, nu era asa rau. n-au de gind sa construiasca metrou or soemthing?

Mergi la inceput