Ce aduce Iepurasul anul acesta?

Ce aduce Iepurasul anul acesta? | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Mai e putin pana la Paste si fii-mea ma intreaba deja de vreo 2 luni "cand vine odata iepurasul ala".Eu nu-mi amintesc ca de Pasti in copilarie sa fi primit vreun cadou, dar daca am apucat sa-i spunem o data povestea asta cu iepurasul,acum asteapta.
Problema e ca nu stiu ce sa-i iau pe langa traditionalele dulciuri(care nu vor fi multe, cateva ousoare de ciocolata).Ea ar vrea orice jucarie care sa aiba legatura cu "Oraselul Lenes"(e un film pe Jetix pt. cine nu stie)sau "H2o"(cu sirenele). Cel mai mult si-ar dori costumul Stefaniei, inclusiv peruca aia roz.N-am vazut pe nicaieri astfel de jucarii, poate ma ajutati cu o sugestie.
Pe de alta parte as fi curioasa sa stiu ce preferinte in materie de cadouri au fetitele voastre, a mea nu pare a fi foarte hotarata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La noi iepurasul aduce figurine de ciocolata pe care le ascunde in curtea bunicii printre flori. Copii au fiecare cate un cosulet. Desi nu sunt jucari al meu abia asteapta sa vina iepurasul. Ii place tare mult sa caute prin iarba si flori. Am uitat sa spun ca pt atmosfera lasa si 1-2 iepuras liberi prin curte.

Mergi la inceput