Moldova se trezeste!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_c

Cladirea Parlamentului incendiata din nou!

Dap, l-am vazut. Arde strasnic.
Ceea ce nu-i bine. Ofera prilejul/justificarea pentru represiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai pe Euronews si BBC website zice ca a murit o tanara din cauza fumului.

Caut si pun link.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7987608.stm

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ati fost la TNB?
eu am ajuns pe la 9 si ceva...m-am intalnit sponatn cu ceva prieteni, m-am bucurat sa-i vad acolo...dar m-a prost dispus noua dreapata afisata drept in fata, niste agitatori care vorbeau la megafon peste organizatori, bleachs.
acuma ma apuc de citit ultimele noutati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

protv: 23:16 Fata despre care postul de televiziune Moldova 1 anuntase ca ar fi murit asfixiata in cladirea Parlamentului de la Chisinau a fost, in realitate, salvata de medici, informeaza Interfax, in pagina electronica.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ati fost la TNB?
eu am ajuns pe la 9 si ceva...m-am intalnit sponatn cu ceva prieteni, m-am bucurat sa-i vad acolo...dar m-a prost dispus noua dreapata afisata drept in fata, niste agitatori care vorbeau la megafon peste organizatori, bleachs.
acuma ma apuc de citit ultimele noutati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Ma bucur mult ca nu doar basarabenii au fost in piata Universitatii,multumim pentru sprijin

Da,nici eu n-am inteles ce cauta acel domn, postat chiar la strada, adevaratul protest a fost chiar in fata TNB, din pacate trecatori nu cred ca au auzit decat ce urla in boxe acel domn,altfel poate se alaturau si cei ce doar erau in trecere pe-acolo.Respectivul citea ceva texte propagandistice n-am stat sa-l ascult, de fapt la plecare am remarcat prezenta acestuia, data viitoare organizatorii ar trebui sa fie mai atenti, nu cred ca prezenta celor din Noua Dreapta (era si simbolul lor )serveste cauzei noastre.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mda.....
OSCE zice ca alegerile nu au fost fraudate:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/126782/OSCE-Alegerile-din-Moldova-au-respectat-in-mare-standardele-dar-sunt-necesare-ameliorari.html

Presedintia SUA zice ca inca mai evalueaza legitimitate scrutinului dar violenta nu duce nicaieri:
http://www.mediafax.ro/externe/sua-lanseaza-un-apel-la-calm-in-republica-moldova.html?3614;4175992

Javier Solana zice ca:
“Violenta impotriva cladirilor guvernamentale este inacceptabila, dar la fel de important este respectul pentru dreptul inalienabil de asociere al demonstrantilor pasnici”, a declarat Solana.

Se vede o innabusire in fasa a protestului zic eu...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
eu am vb cu un prieten din Chisinau - pe la 16.30spunea ca au bagat tunuri in cladirea parlamentului, in piata erau gaze lacrimogene.eu ar trebui sa merg joi la chisinau ...sint speriati si hotariti in acelasi timp. spunea: "ce mai poate sa ne ia? lanturile doar"www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Infiorator.. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ma bucur ca s-a trezit poporul. E trist insa ca printre adevaratii "revolutionari" s-au infiltrat si huligani, care profita de situatie, sparg magazine si fac alte nebunii. Fara un lider iese un haos total. Totusi este un bun inceput.

Doamne ajuta!!!

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aeara, in Piata Universitatii, auzeam si noi uneori ceva disparat.. dar cum am stat destul aproape de teatru, nu am sesizat ca dincolo.. era altceva.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput