Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Monik extra für dich,Ich hab dich lieb :

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

clau cum pui videoclipuri

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata fetelor!

Claudia74 cursurile de Mittelstufe le incep pe 21 aprilie dar din pacate nu-i intensiv...doar de 2 ori pe saptamana. Bun si asa decat deloc.

Mihaela daca tot mergi in Ro de ce nu-ti faci pasaportul acolo?Merge si mai repede si e si maiu ieftin....asta daca esti casatorita in Ro sau e inregistrata casatoria....daca nu, mai bine la Consulat.
Apropo Ceska tu ai terminat cu actele? Are Benji si certificat de nastere romanesc? Multa sanatate, sa se faca bine repede!

Eu astazi cred ca m-am molipsit de la voi si am intrat in priza...m-am pus de dimineata si am spalat geamurile, perdelele, curatat canapeaua, sters prafu.....ptu, ptu! Sa nu cumva sa ma deochi!
A, si am facut si o comanda pe MyToys de cadouri de Pasti

Acum fac o pauza de cafea si ma pun sa fac ordine si in dulap asta urasc cel mai tare.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin, eu acum am ajuns la birou. Mirunei i-a intrat ieri nisip in ochi la locul de joaca si a plans toata seara ca o doare si ca inca mai simte ceva acolo, desi i-am spalat ochiul bine cu multa apa. Dimineata avea ochiul umflat si rosu si ii lacrima, asa ca am fost la doctor. Ne-a zis ca probabil ca nu mai e nimic in ochi dar e ochiul iritat din cauza ca ea s-a frecat si din cauza firicelului de nisip. A zis ca daca pana maine nu e mai bine, sa ne ducem din nou.

Ma duc sa imi fac o cafea si ma apuc de treaba.

P.S. De suparata ce sunt am uitat vestea buna. Ieri am primit o invitatie pe un interviu. Am pe 28 dar e vorba de o agentie de plasare...nu e cine stie ce dar tot e mai bine decat nimic.

Mergi la inceput

Miha draga vezi ca ai aici unde scrii mesaj la videos a doua casuta scrie TUBE,dai click si vezi ca iti intra und scrii apoi deschis site-ul youtube cauti ce vrei sa pui,copiezi linkul de sus de la pagina respectiva cu clipul dorit si il atasezi intre cele doua paranteze de tube ce le ai aici unde scrii la raspunde subiect.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miri, ma bucur pt. invitatia primita. e un pas inainte. tin pumnii pe 28. Mirunei sa-i treaca problema ochisorului
Miha ardeleanca, ti-a explicat Claudia mai bine
Miki

Mergi la inceput

Miri iubita cand am citit mi-au lacrimat ochii de la chestiile astea,off saracuta,sper sa nu faca vreo infectie poate o fi fost nisipul murdar, felicitari ptr interviu tinem pumnii,ne tii la curent

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

ptr soferitzele de aici :

Miha ai reusit?

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

sa vedem daca am nimerit

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

mere mere danke schön

Dennis-puiu

Mergi la inceput