Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Neatza fetele,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt o varsatoare simpatica (cum altfel? ) de 32 de ani, casatorita, locuiesc in Germania de aproape 3 ani.
Pentru alte intrebari si amanunte va stau la dispozitie
Cate o pt fiecare si o primavara frumoasa!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Fetelor,maine ma duc la doctor sa imi monteze sterilet. Care aveti, spuneti-mi si mie cum e, doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma dar m-a pus sa intru si eu pe blogul Osnei. O sa fac si eu reteta de rozete cu branza si sunca si cea de paine, sper ca nu te superi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alexandra atunci ai toate scuzele, salivare placuta pe acolo
Miri iubito eu stiu ce e nasol,numai zic nimic.......da ia auzi fata de ce nu se castreaza barbatu-tu,da cat sa mai suferim ma noi femeile .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

O dedicatie (sper sa va placa, e formatia mea preferata)...
Nu aruncati cu rosii daca nu agreati genul asta de muzica

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Clauam luat in consideratie si varianta vasectomiei, insa Florin e diabetic si o operatie ar fi cam bomboana de pe coliva. Am inteles ca acum exista si o metoda reversibila de contraceptie masculina, insa nu e compatibila cu tratamentul pe baza de insulina. Asa ca tot eu tras ponoasele. Copii nu mai pot avea, cel putin nu sanatosi...dar asta nu e mare paguba, am deja doi, frumosi si destepti.
Deci zici ca e naspa, hm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Vot , pentru ceea ce a spus Clau...de ce nu fac si barbatii ceva in sensul asta ?, noi de fapt ne cam taiem singure craca de sub picioare -prin felulin care ne crestem baietii...-Va rog sa nu dati cu pietreca stiu ca sinteti tentate sa o faceti!
Toate bune pe la noi , mai intru o tura , la curatenie , si sper ca maine sa o termin , si mai vedem !
Sa aveti spor . Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

lexi cum sa ma supar.chiar ma bucur ca va inspir.
eu m-am vopsit dar parca nu a iesit chiar culoarea care mi-am dorit-o.nu s-a prins pe parul meu inchis la culoare,numai cateva raze pe acolo.

ma intorc la aluaturile mele.pupici

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miri, am auzit pareri pro si contra steriletului. Una recenta e nici contra dar nici pentru.. Am fost cu o colega sa-si puna si ea. Nu a simtit decat o intepatura la introducere. Dupa 30 de minute, nu mai putea sa stea in picioare, ii era rau, ameteli usoare. In perioada menstruatiei are doar cateva picaturi si e agresiva rau. Oricum ea zice ca se simte bine acum, doar ca nu mai simte ca e la menstruatie. Eu cred ca depinde de fiecare. Eram tentata si eu sa-mi pun, dar m-am razgandit.
Mihaela-Osna, ce culoare ai ales si ce culoare ti-a iesit?

Eu ma pregatesc incet de mers la munca

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Ce ziceti ce vecina buna am , a spalat geamul si treptile in hol , mi-a zis ca nici asa nu am voie sa fac , asa ca cadou de iepuras .
Claudia - mrs pt dedicatie , ia asta e pt tine

Miri - sa se faca bine ochisorul lui Miruna , si succes la interviu .

Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput