*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Yeee! Clemeee! Hai sa te pupe mama aici, pe dupa canapea
Da' n-a fost greu sa va ajung din urma, se vede ca vagabondati toata ziua...
Cami, felicitari ca mergi la sala, sa te tii Cat despre jucaria preferata a Bubului...aveai vreo indoiala? Nu exista NIMIC mai interesant ca un pet...
Am vazut-o si pe Tea in iarba, piticul primaverii...si pe Mihaita...si pe Copenhaga cu o Tuchi pe acolo SU-PER-BA cu noua tunsoare...si nu mai stiu, ca azi tare prinsa de trebi am fost. Iuliei ii prieste cresa, azi a venit si Maxinne cu mine sa o luam si i-a placut ff mult ce a vazut pe acolo si cat de senina si binedispusa era Iulia. Mi s-a raportat ca a papat tot iar supraveghetoarele o indragesc spunand ca rar asa copil cuminte, nu le da de furca, e vesela si isi face de lucru mereu cu cate ceva. Muci mai are, dar au toti pe acolo, asta e...
Dar eu de ce-s asa obosita?...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
M-a terminat Surubul asta azi....numai mar si car si par si suzeta in gura....bine ca i-a mers branula la 6!
Nu sta o clipa, trage, sparge( o farfurie a facut-o bucati mii si mii!), n-a dormit prea mult, n-a manacta prea bine...miorlaie daca vrea ceva, se tranteste in fund daca nu obtine, fuge pe usa de la intrare daca iese/intra cineva in casa...de-astea!
Acum am gasit o galetusa plina cu ghinde( daca am facut curat in debara!) si se joaca amandoi in liniste...pobabil inca mxim 5 minute!
L-am vazut pe Mihaita olteanul tractorist si pe Stela cu Teo, frumusele foc amandoua!
au trecut 5 minute!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
gbutucica spune:
Helou, Helou,
nu am starea necesara sa raspund puntual desi as vrea, vreau doar sa va pup si sa va ssigur ca am vazut pozele.
Ela vreau sa-ti spun ca nu scapi de mine si te-as ruga sa-mi raspunzi la mesajul meu , pls, pls,
Azi Andrei a pus-o pe mama sa-i cante 2 ore, ea sa cante si el sa chiuie si sa bata din palme, daca mama se oprea o certa Incerc sa reproduc "ei, ang' urma o bataie din palme si un zumzait de genul "aaaaiaa" si batai din palme , drept pt care a mea mama a cantat 2 ore , apoi s-a plictisit baiatul ca se repetau melodiile si a batut din pame pe verticala ceea ce inseamna ca e gata.............Cind vede copii ped rum sau prin vecini se uite cu jale printre gard si striga la ei , de mori....
si ma retrag
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut
mihatp spune:
noutati
http://puiutiderandunici.blogspot.com/
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade
tuchita spune:
Unul e la pamant....s-a culcat fara sa bea laptele!
Mai am unul de doborat!
Naty, ma bucur nespus pentru adaptarea Iuliei la cresa!
Sa dea DD sa nu aveti nici o problema.
Butucelule, tare haios e Andreiul tau!
Cred ca stiu cu cine seamana!
Am inteles ca dupa sarbatori il faci bucurestean??
Ce solutie ai gasit??
Miha, vad ca muncesti la blog!
esti in concediu sau la lucru?
Oare feciorii Bubulinei ce fac?
mihutza11 spune:
Ola!
vazui olteanul blondanetz cu ochi albastri si sapcuta rosie!
si piticul Tea in parc
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
Miha, nu ma descurc deloc cu blogul
Vroiam sa comentez si mi se blocheaza orice actiune
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihutza11 spune:
Naty ma bucur sa aud de Iulia cuminte!
Giani super Andreiul!
Miha
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gbutucica spune:
Am uitat sa va reamintesc
AMR mai mic cu inca o zi, mai sunt fix 10 zile
Tuchi: cu parere de rau ca parasim Vasluiul citi( pt aerul de padure si jucariile unice preferate"LEMNELE SI CENUSA"), Cresa scrie pe Ceferticatul lui ANdrica of of of . Multumim ca vreti sa stiti. ........... sa stii ca nu stiu ce vrei sa spui cu semanatu
si sunt cu un ochi la voi si cu urechile la Mondenii
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut
tuchita spune:
Giani, sa stii ca eu cred cu convingere ca cel mai bine unui copil ii este langa parintii lui!
Ma doare spatele de mor, dar numai intr-o parte...sper ca nu fac vreo colica renala ca n-am facut ever!
Fug sa ma lupt cu Ilinca!