Gravidutze si mamici de Cluj - 119
Raspunsuri - Pagina 22
puisorul spune:
Dariandra, uite aici :pediatrultau.ro gasesti pediatru care vine la tine acasa la orice ora. Sper sa nu fie nimic grav. te asteptam cu vesti bune 
Elenuta, stiam de problema lui Ionut de pe un alt topic. Bine macar ca este o problema care se poate rezolva relativ "usor" dar totusi e o operatie. Sunt convinsa ca se rezolva totul.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
Andreea, daca n-ai plecat inca, si eu zic sa mergi pe Motilor fiindca acolo e sectia care te intereseaza. Pe Horea e altceva.
Elena, sunt de acord cu tine, cei de pe Motilor sunt dusi rau, pe mine nici nu m-au primit mai demult cu Alexia, atunci cand o durea urechea si medicul de familie nu era de gasit.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Angelinne spune:
Fetelor imi permit sa va spun ca Disney club este firma verisoarei mele,,,daca aveti nevoie de ajutor sau o vorba buna cind aveti de organizat petreceri... si desenele de acolo sunt facute de fratele meu...daca vreti sa va picati camere copilor deseneaza si picteaza f frumos...acum termina academia de arte sectia pictura.
soanso spune:
salutare,
Andreea,numai acum am citit ce ai scris,cum sunteti???
poate fi durerea de la crestere si Sorana se plangea ca o dor piciorusele ,poti merge pe Motilor la UPU , nu in fata la spitalul de copii unde am auzit ca e jaleee, sau pe Horea la Pedi 2 dar vei nimeri la medicul de garda.
Kitzy,felicitari pt cele doua liniute,asta da cadou de Paste, si eu tot de Paste am aflat in 2005 ca sunt insarcinata![]()
nu am recuperat actele desi tot sper incaaaa ,cardurile bancare imi sunt gata maine, ar mai tb sa-mi fac abonamente,permis conducere,buletin,si ceva carduri de magazine(cora,kenvelo,farmacii)
,nici nu vreau sa ma gandesc cat timp ar tb sa pierd sa le refac...asa ca fetelor dragi va sfatuiesc sa fiti foooarte atente la genti .
pupici.
Ioana13 spune:
Kitty, felicitari!
Elenuta, si al meu copil e la bunici, dar asa munca trag, ca nici nu am avut timp sa ma gindesc. Si seara ies cu tati, sa ne mai relaxam.
Azi am fost si la coafor, mi-am facut bretonel
Daria si Timea, sa treaca durerea.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Kitzy-felicitari!
Ioana-lasa,cine va avea casuca frumoasa,hihi?
somnic usor sa aveti!
Meli+
Timea-Larisa
dariandra spune:
Va multumim mult pentru grija acordata.
Daria acum e ok.S-a trezit si s-a mai plans putin de durere.Mergea saracuta schiopatand.I-am facut un masaj cu crema de galbenele si cam dupa cca. 30' a fost ok.
Asa de tare m-am speriat, ca-mi treceau tot felul prin cap.Si eu m-am gandit ca poate fi poate o crestere accelerata, am exclus din start apendicita, ca pe ea o durea piciorul stang.
Oricum mergem joi dimineata la vaccin si discut cu medicul.
Va sarut pe toate.
antoni spune:
Kitzy-felicitari!
Ioana-lasa,cine va avea casuca frumoasa,hihi?
somnic usor sa aveti!
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
ANGELINNE multumim mult 
ANDREEA D bine ca i mai ok puiutu ,sper din toata inima sa fie totul ok
ANI conteaza f mult ca te intelege sotul tau si nu are alte pretentii la mancare si C e f ok d.p.asta de vedere ,mananca ce este 
ANCA-S nu prea cred ca vei primi actele :(( vei avea din pacate de umblat ,offfff imi pare tare rau
IOANA13 sa ne pui poze cu bretonelu
MELI bine ca ai descoperit ce are piticuta si ca nu i nimic grav
IOANA-S incearca la Polus poate mai gasesti Magic E.vol 2 
ANDREEA-Eric am vaz ca ai pus nr unde se pot face donatii

Minunea mea de fetita Tiadris
03.10.2007