Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

KITZY FELICITARI .....parca se inmulteste trupa pe-aicide gravidute,f.bine.ce diferenta v-a fi intre ei?

ELENA te cred ca ti-e dor de el,si eu cand vb cu ea la telefon cand era in vacanta cu taica-meo ma lua dorul...dar mi-am tot gasit de lucru,m-am relaxat cum am putut.vai ce rau imi pare pt bietul copilas.nici nu-mi vine sa citsec ce-ai postat tu acolo.am murit de frica pt sara numa ca au adormit-o pt 2 min atunci cu ochisorii.....doamne feri

NU VA TENTEAZA CIRCUL?DE N-A RASPUNS NIMENI..

ALEX mersi de sugestie

ANI,SPUNE-MI TE ROG MAI DETALIAT DESPRE BISCUITItrebuie sa freci untul pana ieses zarul ala?la mine untul era la temp camerei si n-a iesit nici un zar cand l-am amestecat bine cu zaharul.si faina m-i s-a parut cam multa.am pus numa cam 150 de g,deoarece abia mai amestecam coca aia,si ma vazut ca trebe sa iasa moale.asa ca la final tot m-am lipit.era f lipicios aluatul.i-am tinut vreo 30 de min la cuptor,nici o sansa sa se faca in 10.si parca la mijloc tot nu-s gata.a iesit ceva biscuiti dar nicidecum gustul biscuitilor de la tine.spune-mi te rog unde-am gresit?ca i-as mai face odata...

noi maine mergem sa ne spovedim,apoi din nou curatenie ca azi am tras chiulul,am stat cu pitica mea.am fost si la pediatra care ne-a spus ca e ceva alergie dra nu se stie exact,oare poate fi si de la laptele de vaca sau oua?cu toate ca lapte de vaca nu bea acuma prima data si nu brea tot timpul.poate de 2 ori pe sapt.oua papa cam 2-3.e mult oare?

somn usor la toata lumea...si multa sanatate tuturor

ANDREEA bine ca i-a trecut DARIUTEI...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am ajuns si noi acasuca, am fost cu tati la plimbare tare bien a fost

andreea bine ca nu o mai supara asa tare piciorusul pe iubita noastra

ioana si eu imi gasesc tot felul de activitati sa nu ma gandesc , sa ne pui poze cu noul look
abia astept sa treaca nunta sa ma tund si eu

anca eu zic sa mai astepti cu actele , deobicei le lasa undeva sau le arunca, lor nu le trebuie
asa a patit si C cu carnetul de sofer si dupa ce l-a schimbat a aparut cel furat iar aucm are 2 , unul e la mine si unul la el

ioana,s eu cred ca de la lapticul de vaca, eu am o retinere in ai da lapte de vaca, mai bine din magazin care e pasteurizat deoarece nu stii in ce conditii e muls, pastrat sua ce a papat vacuta
pt papusica

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am un anunt de facut daca cunoasteti pe cineva va rog sa imi spuneti

inchiriez apartament 3 camere in manastur, superfinisat, mobilat, utilat, pret 400 euro, tel 0740230110

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Merci mult fetelor!
Diferenta de varsta va fi de 1 an si 8 luni.
Eladea da, inca nu eram sigura ca vreau bb2 chiar acuma, adica l-as fi vrut si nu l-as fii vrut, daca ma intelegi. Nu ne-am caciulat, am zis ca daca se intampla, se intampla si uite ca s-a intamplat

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

ANDREEA-Eric am vaz ca ai pus nr unde se pot face donatii

Minunea mea de fetita Tiadris
03.10.2007

Alex, cum le vezi tu pe toate... esti o draguta...
am uitat sa mentionez, un SMS e 2 Euro...eu zic ca nu e mult...si daca fiecare ar da un SMS...va dati seama ca s-ar strange ceva banuti...haideti sa ajutam si noi, atat cat putem!!!

Multumesc!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Neata!
Merci mult fetelor!
Diferenta de varsta va fi de 1 an si 8 luni.
Eladea da, inca nu eram sigura ca vreau bb2 chiar acuma, adica l-as fi vrut si nu l-as fii vrut, daca ma intelegi. Nu ne-am caciulat, am zis ca daca se intampla, se intampla si uite ca s-a intamplat

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu

lasa ca e mai bine asa...ca s-a intamplat pe nepregatite...altfel cine stie cat ati mai fi asteptat pana s-o faceti si pe asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
Azi sint treaza de la 6 (ca a plecat ovi la tara dupa miei, si a dat desteptarea)...
Stefan a dormit pina la 8, dar iar a refuzat sa bea laptele. nu stiu ce sa mai fac cu el ca sa pape...acum astept sa se faca ora 10, sa-i dau niste fulgi de porumb cu lapte...poate-poate...

Ioana, trebuia sa pui toate ingredientele din retea asa cum scrie pe pagina 1. poti si sa le amesteci toate deodata (cu mina!!!!) si tot iese. aluatul e ca o plastilina moale, ca de asta poti face bilute din el. poti si sa-l intinzi foaie (daca tapetezi bine de tot cu faina masa) si sa-l tai in diverse forme.

Andreea, ma bucur ca n-a fost nimic grav cu piciorutul Dariei. Totusi, e bine de intrebat medicul...

Elena, ce fain ca ai iesit cu C la plimbare...nici nu mai stiu de cind n-am mai facut si noi asa ceva...

Intru sa fac si capitol nou, ca vad ca iar am depasit nr de pagini...va anunt cind e gata

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CAPITOL NOU

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput