Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Elena merci mult de recomandare!!! L-a si sunat deja sotul pe Dl. Dorin si pe maine vine la fata locului. O zis ca pe sambata le putem avea deja.....ar fi super!!!

Ani iti multumesc si tie....dar sa speram sa nu trebuiasca sa apelam la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ADA sper sa fi multumita, noi de 4 nai nu am avut nici o problema, decat la chiriasi unde le-au stricat , trageau de ele parca erau din fier

gata pe ziua de azi, sunt franta si ma dor spatele de nu mai pot , de ce obosesc asa repede si nu pot sta in picioare mult ?????

am terminat si mamaliguta care eera programata de dimineata , il astept pe C sa ivna sa papam impreuna

va pupik

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

vai Elena draga ce fiori m au trecut cand am vazut filmuletul cu scumpetea aia mica si eu vreauuuuuuu
normal ca obosesti si te rog mult ai mare grija cu spalatul geamurilor ,eu zic sa te potolesti si sa lasi pe altcineva sa faca treaba asta,tu fa ce i mai usor
e minunata zona de langa Manastire ,aveti teren pe acolo?
ANI n am reusit inca sa iau faina,sper sa pot cumpara maine de la farmacia de langa Big
IOANA 13 spor la treaba ,e tare grea curatenia dupa jugravit :((
ce ti face puiutu?
IOANA-S ce bine ca te ajuta ai tai cu piticuta ,f mult conteaza ca te poti baza pe ei

Minunea mea de fetita Tiadris
03.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am papat iar acum stau cu burta-n sus

de cateva zile pot papa si atre bine e insa sa nu ma fac

alex vroiam sa te contarzic si sa iti spun ca sunt tare, insa acuma seara m-a apucat un dor de Dragos , ai avut perfecta dreptate mamicuto

da avem teren acolo , inainte de manastire cu vreo 500m, e chiar sub padure superba zona , iar langa noi nu vor fi vecini decat fratele meu si in dr se termina pamantul ,

nopate buna alaturi de puiiiii voastri

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ancab, eu dupa 1 an si 4 luni l-am "bagat" la un somn pe zi. si tot asa am facut, il tineam ziua pana la 12..si seara chit ca era obosit, nu il culcam.
in primele 2 sapt a fost mai greu, mai ales seara.dar il culcam pe la 8 jumate, dc vedeam ca nu mai poate.

acum, dupa o luna si 2 sapt, e f ok, nu mai e obosit, s-a obisnuit, doarme 3 ore la prans. de la 12 la 3.si eu din aceleasi considerente de vacanta l-am pus sa isi schimbe programul.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

superrrrrrrr fain acolo ELENA ,o sa trecem si peste criza asta nu ti face griji si cu siguranta va veti putea indeplini visul
si papa cat vrei ,slabesti tu dupa ce vine si bb 2
puneti o masca ,fa ti unghiutele ,fa ceva sa ti placa si gandeste te ca Dragos doarme ca un ingeras
du te la C si pupaceste l

Minunea mea de fetita Tiadris
03.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA si mie m-i s-a facut un dor nebun de ecografe...parca eram eu acolo si-mi spunea mie,asa am stat de nemiscatasuper fain.era 3d sau 4d??asta e dc la care mergi?sau acuma ai fost altundeva pt un eco mia performant?si eu zic sa nu te obosesti prea tare cu curatenia.

ANI puneti-va pe treaba la bb2.cand mia veniti in grigorescu in parc?

IOANA13 bine ai revenit si spor sa terminati curatenia si ordinea.ma gandesc ca nu-i f usor.si altfel e destul de grea curatenia generala,d-apoi dupa zugravit.

si eu am facut ordine mia mult astazi,la haine...oare ce sa fac miane felul doi?are cineva vreo idee??

SARA s-a distrat f bine azi,a venit tare distrata si bine dispusa.insa acuma seara iarasi a inceput ca o papa bubele,,MAMI ALE SAIA BUBA,,tot asa imi spunea pana a adormit.merg maine neaparat cu ea la dc.SOMN USOR LA TOATA LUMEA..

AAAA....sa nu uit?voi v-ati luat toate volumele la magic englesh?eu am ratat nr 2.stiti careva daca mai am vreo sansa sa-l gasesc pe undeva sau eventual sa fac o comanda.?

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
De azi sunt posesoarea a II

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Ralu felicitari!!!! super....ce ma bucur pt. tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Merci Ada , io inca-s socata, nu ma asteptam deloc deloc, am facut testul doar asa.....si cand colo....2 linii....nici acuma nu-mi vine sa cred

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput