Gravidutze si mamici de Cluj - 119
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Noi am fost deja o tura in parc si Stefi doarme de la 15,30. Imediat se trezeste, papam si din nou in parc. De cateva minute mi-a adus postasita alocatia si mi-a zis ca mamele care si-au depus cererea in ianuarie au primit acum alocatia marita. Eu mi-am depus numai luna trecuta deci prin iunie abia va veni. Ani de Stefana (23.01.2008)Stefi ![]() Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
yupiiiiiiiii...ce veste buna mi-ai dat!!! sper sa fie asa...

chiar vroiam sa te intreb, am vazut ce ai in meniu astazi
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 salutare poze pt cine are timp http://picasaweb.google.com/sanda252003/LAMANASTIREAFLORESTISILAFOTBALCUTATI# http://www.youtube.com/watch?v=RfAC5emMpvg Minunea mea de fetita Tiadris 03.10.2007 |
hihihi...ce bine se simte ea acolo..n-are nici o treaba...vad ca si voi sunteti fascinate de pietricele...oare ce copil nu e?
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Alex nu am pus nimic,nici unt pe tava.Am folosit tava de la cuptor,e asa mai lucioasa.Cred ca din cauza ca biscuitii au unt in ei,nu s-au prins. Andreea sunt deliciosi.De ce sa nu-i dai des la Eric???Nu au mult zahar,numai 4 linguri.Acuma decat sa nu pape deloc,mai bine papa un biscuitel de casa. ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo, da-mi si mie te rog reteta...nu am timp s-o caut prin capitole...
ERIC IN 2009...
ERIC
sara2007 spune:
ELENA f bine ai facut,te mai odihnesti si tu putin.sigur o sa-i placa printre gaini si cocosi,si SARA cand merge la bunica-mea tot timpul intra la gaini sa vada daca au facut ou
ce covoras i-ai luat?se face ca un puzzle mare?
ANCA.S f naspa faza cu actele,poate poate t-i le lasa pe undeva.numa asta nu cred ca-ti lipsea acuma inainte de PASTI..
alex super pozele de la manastire si cu tati la iarba verede.se pare ca v-ati simtit f bine.la ce ora se face slujba...duminica ati fost nu?m-as duce si eu cu sara sa stea pe-acolo pe-afara,si acolo e un aer f bun.tu ti-ai gasit tava de 12?
eu am vazut in real cu 6 forme,aproape 13 lei...nu stiu cat de bune.mi-as lua de 12.
multumesc de sugestiile cu bretonul,ma mai gandesc,sa nu fac vreo nabadaie
ADAB super ca v-a aduna-ti asa toata familia si ca aveti in famile copii cu care se poate juca SARA.
ANCA asa-i cel mai bine cu un somn,parca ai asa un progarm mai bine stabilit cat de cat si e mai usor.
noi ne-am simtit f bine ieri la masa din familie,sara a dormit in leagan dupa ore de fuga si joaca.in schimb ma cam ingrijoreaza bubele alea care o papa seara mai mult,ziua probabil uita de ele.am dat-o cu crema mentolata.azi a fost cu taica-meo langa cheile turzii,abia astept sa vina s-o pup putin,ca de 3 zile am stat cam putin cu ea...cu curatenia asta.maine cred ca nu fac nimica si stau cu ea,apoi am timp miercuri si joi.maine avem programare si la pediatru,nici nu stiu daca are vreun sens sa merg.o sa-mi spuna c ae de la ceva mancare ceea ce stiu.
stiti ca e circul aici?stau pana in 19.voi mergeti cu picii?tare ma bate gandul sa merg cu SARA.
ioana...mami de sara
Ioana13 spune:
Saluuuttt!!!!!
Tu fetelor, atita am de lucru, am venit ieri la Cluj, Patrick e la bunici. Am zugravit camera lui, bucataria si holul ai tragem tare sa terminam.
Am vazut pe absolventa Alexia, nisipoasa Sara(si P e toata ziua in nisip), frumusetea CAri, Stefanel tuns(ce mare s-a facut!), albastrica de Ada, taifunul Tiadris, briosele Ramonei
si tava lui Co! Si brinzoicille lui Alex! 
La multi ani, Geany si Andreea, cu intirziere!!!! VA puppppp
Mai pove!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
Tu fetelor...culmea ca sunt singura si tot in criza de timp.
Mi-am planificat prea multe treburi odata. Maine trebuie sa dau comanda la niste jaluzele si habar nu am pe unde le gasesc. Stiti ceva firma serioasa si prompta???
S-a mai discutat pe aici si de niste canapele bune si rezistente. Oare unde??
elenuta23 spune:
| citat din mesajul lui adab Tu fetelor...culmea ca sunt singura si tot in criza de timp. Mi-am planificat prea multe treburi odata. Maine trebuie sa dau comanda la niste jaluzele si habar nu am pe unde le gasesc. Stiti ceva firma serioasa si prompta??? S-a mai discutat pe aici si de niste canapele bune si rezistente. Oare unde?? Ada si Sara-Denisa (27.02.2008) http://community.webshots.com/user/adabutus |
uite un numar de telefon de la odmnul care ne-a pus si noua jaluzele ,Dorin 0744703340 poti sa ii spui ca esti din pareta mea Dna Puscas fosta Alb
tare detreaba e si are diferite modele la diferite preturi iar daca nu vrei chitanta poti negocia cu el
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
18+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
elenuta23 spune:
ioana puzzlele is dintr-un material ca de burete-cauciuc felxibil mai tare
, ti-as face o poza dar aparatu e in masina , diseara cand vine C itit fac poza si iti pun
noi mai avem covoras insa ami micut cu cifre si litere , iar asta are decat 10 bucati dar is ff mari , o bucata face cat 4-6 de cele mici pe care le avem noi
ma fetelor si eu am multa treaba dar ma apuca si cate o lene
, nu ma stresez fac incet si bine .
am terminat salonul de tras tot de la loc , ster prafu, mutat florile de ele mi-a fost cel mai groaza ca am o sera intreaga
, se spalat geamuri iara cum il astept pe C sa le aranjeze dupa gustul lui
sunt florile lui
, el le ingrijeste si le merge tare bine , am un sot tare iubitor
, mancal-ar mama 
si
18+ 
elenuta23 spune:
un filmulet cu bebe din burtica 
http://picasaweb.google.com/elenus82/EcoBebeLa18Spat#5323319605225038930
alex ce frumoase sunt pozele, cand le-am vazut m-a apucat nostalgia si suparare pe criza asta
, abia astept sa ne facem casuta sa fim aproape si noi de Manastire
andreea, eric reteta o gasesti la pagina 1 cu biscuiti lui Ani 
ioana spor la treaba, se vede ca etsi atre ocupata 
ani sa va fie de bine papiaca cea
, noua nu prea ne plac fructele de mare 
si
18+ 
puisorul spune:
Adab, si eu stiu o firma pe Marinescu, foarte seriosi si foarte prompti. In plus erau si ieftini. Daca te intereseaza ii caut sa vad daca ii mai gasesc.
Elenuta, mi s-a facut dor de perioada cand abia asteptam si eu sa merg la ecografii.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Bea(08.11.2007)