Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ioi, capitolul cu mers la cumparaturi doar pentru luat ceva de stricta necesitate si plecat cu o gramada de bani lasati la casa imi este tare cunoscut! mi-e si groaza sa mai merg...

elenutza - ce fain ca ai timp pentru curatenie... uff! eu tot in graba totul... sa nu te stresezi pre mult mamico! sa te odihnesti!

ce mai papti voi? ce fel de fructe le dati la copilasi???

noi mai avem supa de galuste de ieri///

alex - harnicuta ca o furnicuta!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am vrut sa citesc despre Emma insa nu am putut decat 3 randuri
Doamne cata suferinta si durere poate fi in sufletul parintilor.Dumnezeu sa le dea putere sa poata trece mai usor peste aceste momente grele ale vietii lor .
Dumnezeu sa te ohihneasca in pace ingeras mic si scump.

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

alex cand ai timp te rog sa imi dai numarul de telefon al tipului care se ocupa cu spalatul covoarelor
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Elena, in Piata Mihai Viteazul sunt niste gherete cu tot felul, printre care si unele cu tavi, vase, oale, etc. La una dintre acelea am gasit. Cu siguranta trebuie sa fie si in Manastur gherete de genul asta, doar ca eu nu stiu zona fiindca o frecventez mai rar.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

adriana ms cred ca maine voi ajunge prin zona
cate forme are?si ce pret???

Mergi la inceput

alex cred ca ti plin albumul de pe picasa si de aceea nu putem sa mai vedem pozele de la Manastire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

adriana ms cred ca maine voi ajunge prin zona
cate forme are?si ce pret???

6 forme, 10 lei

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare

poze pt cine are timp http://picasaweb.google.com/sanda252003/LAMANASTIREAFLORESTISILAFOTBALCUTATI#

http://www.youtube.com/watch?v=RfAC5emMpvg

ELENA acum se pot vedea
am vrut sa mi dau covoarele la curatat dar am sanse numai dupa Pasti e f ocupat acuma :0753043057 Mihai Rus
incearca sa ti ocupi timpul cu ceva frumos ,ziua e mai usor dar seara o sa ti fie putin mai greu fara bebe ,oricum gandeste te cefericit e puiu acolo si ce bine ii merge la aer curat
eu mi am cump tava pt briose de la Metro si e f buna
OANA noi am papat fructe de dimineata ,borcanas de la Nestle la 10 laptele ,la 12 ciorba de cartofi cu smantana si la 12:30 spaghete
ANDREEA sa stii ca mi ai dat o idee ,as duce o pe Tiadris macar o data pe sapt
ANI tare bine suna ce gatesti ,pe maine poate sunt ceva sanse pt parculet ...sper
ANCA -S imi pare tare rau pt ce aipatit,offfff cum saracia pot face unii asa ceva ??????
multumim pt listuta
ANCA B eu zic sa l lasi sa doarma pe prichindel ,vaiiiiiiiii ce bine era cand imi dormea Tiadris doua somnuri

Minunea mea de fetita Tiadris
03.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, ce faine sint pozele de la Floresti. dar parca Tiadris e mai in elementul ei la fotbal cu tati...hihihi
Mie mi-ar conveni tare mult sa aiba stefan numai un somn, de la 12 la 15, la prinz. azi mi-a iesit prima parte, adica l-am culcat numai la 12. sa vad cit doarme. sper ca macar doua ore jumate. apoi iesim afara, mergem in parcul mare (sper sa ajung), cina, baita si somnic....asta e planul de bataie.
trebuie sa-l obisnuiesc cu un somn pt cind mergem in concediu, ca n-am chef sa tot fac ture cu el in camera ca sa doarma (cum am facut anul trecut). plus ca la gradi asta e programul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Noi am fost deja o tura in parc si Stefi doarme de la 15,30. Imediat se trezeste, papam si din nou in parc.

Alex, daca pui fructoza la biscuiti sa pui la inceput numai doua linguri pentru ca indulceste mult mai tare ca si zaharul. daca nu ti se par destul de dulci mai poti sa pui. Sa ne zici cum au iesit si daca ii plac lui Tiadris.

De cateva minute mi-a adus postasita alocatia si mi-a zis ca mamele care si-au depus cererea in ianuarie au primit acum alocatia marita. Eu mi-am depus numai luna trecuta deci prin iunie abia va veni.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput