Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo si eu am sambata controlul de 6 luni de la nastere , ce vrei..avem timingul nostru!

Laura pup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Adriana doar o saptamana am fost, bine ma mai duc si maine, da asta nu se pune Iesiti azi in parc? Ma uit pe geam si aici la noi e cam nor, desi Daria s-a dat jos din pat si facea 'aaaa' si dadea din manuta (adica pa-pa)
javascript:insertsmilie('')
Simonaam vazut poze cu baietii tai si sunt tare frumosi si par cumintei, cred ca esti tare mandra de ei.

Laurace bine ca ati scapat de branula aia... stiu ca eu nu o suportam, abia am atepta sa scap de ea, plus ca mie imi era greu sa am grija sa nu ma lovesc, dar unui bebe mic?

MissPuufff ce poza, saracul Bogdan, mie imi e frica rau de biciclisti, dar la noi e haos rau in trafic.

Noi am stat ieri afara cateva ore bune, Daria s-a bronzat pe nasuc si obrajori (dupa parc, ne-am oprit la farmacie sa luam crema pt soare), e tare simpatica asa. Am decoperit in parcul IOR leagane pentru bebelusi si fata mea a pus stapanire pe unu, nu a mai vrut sa o iau de acolo, in momentul in care opream leganusul se punea pe urlat, daca ma duceam sa o ridic dadea din picioare... mi-era si rusine de copii care asteptau sa se dea, mai lasam cate unu si in timpul asta plangea si tragea de mine sa o duc la leganus...uitati-o aici ce fata are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

laura, "hinta" e "leagan". eu stiu de la maria, care a crescut la bunica-sa in mures
gabi (elena_g), pupam micul orator si-l asteptam dupa-amiaza in parc

edit: ce simpatica e daria!!! la noi nu sunt in parc leagane de copii mici! numai din alea mari, care sunt mereu ocupate de liceeni chiulangii

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

laura pana nu ai intrebat nu mi-am dat seama ca "hinta" nu e cuvant romanesc.Eu sunt din judetul mures si pe-acolo asa am invatat.Si aici in cluj am auzit ca i se spune asa.

alysh merci de aprecieri.Cred ca am revenit la kg de dinaintea sarcinii (nu m-am mai cantarit), dar la silueta nu, pt ca am ramas cu burta.

MissParker recuperare rapida pt Bogdan.Bine ca nu s-a accidentat mai rau.

Mai vroiam sa mai scriu, dar trebuie sa imi hranesc fata si-apoi sa iesim.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
M-am delectat de dimineata cu pozici frumoase - puiuti de Belleane (mi-a placut la nebunie poza cu mica printesa linga pantoful urias, iar fratiorul e un dulce!) cu Simo la Cimpina (am retinut bine, nu?) si de la intilneala cu Monik, cu Mufitza de Iulia (dar nu pot vedea decit cite o poza de inceput de album, pentru restul imi cere o parola...), l-am vazut si pe Bogdan accidentat (Miss sanatate multa si bine ca nu a fost mai rau! ) ...sper ca nu am uitat pe nimeni!
Laura - inca o data multi lui Mirci, dragul de el!
Ylari - imi pare tare rau de situatia ta si sper ca mama ta sa se refaca repede! priveste totusi partea buna a lucrurilor puiuta va avea parte de mami 100%!

Eu sunt bucuroasa ca mi-am luat doua zile libere inainte de Paste - joi si vineri; sper sa poata si sotul sa-si ia si sa le petrecem in familie !

Sunt prin zona....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor vad ca fixati o intalneala?
F. bine, in primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am felicitat ieri un PUI MIC DE GABITZA: La Multi Ani!!!!!!!!! sa cresti mare , sanatos si voinic si sa ii faci mandrii pe parintii tai de tine!!!!!! Inca o data imi cer scuze Gabitza dar am ajuns seara f. tarziu si am adormit instant.
Miss imi pare tare rau de Bogdan, sper sa fie bine, parerea mea e ca trebuia sa stea macar o seara la spital sa vada cum evoleaza, mai ales un traumatism cranian oricat de mic e totusi nasol.Repet , parerea mea.Insanatosire grabnica!!!!!!!!!!
Reallaura la fel si voua sa aveti grija de voi sa nu mai raciti!!!!!!!
Ylari te rog mutl sa nu fii suparat cu serviciul, pana la urma cel mai imp e copilul, stiu ca sentimentul de vinovatie este accentuat in perioada asta, dar crede-ma mie cateodata imi vine sa fug de la servici sa-l vad dor pt un minut mi se face un dooooor de el......asa ca draga mea vei avea timp pt tine si copilas, sper sa fii cu moralul sus pt mamica ta.Itit doresc sa ai forta sa treci peste probleme!!!!!!!!!
Fetelor ma confrunt cu o problema, am de mers la nunti, cateva si una care s-a anuntat ieri pt data de 7 Iunie , este fata nasilor de cununie a lui soacra-mea, si a aflat ca e bortoasa, ei au facut cununia civila dar se grabescsa o faca si pe cea religioasa si implicit nunta ca dupa aia nu se mai poate, nunta e la Snagov intr-o Duminica pica , pt ca Sambata nu au mai avut loc va dati seama, acum, ea s-a dat mai demult la sotul meu, oricum exista o consitarie intre mama ei si soacra-mea ca sa-l cupleze pe fiu-su cu ea, asta se intampla acum cativa ani cand relatia dintre noi scartia urat de tot si eu am plecat atunci in Brazilia cu jobul, si bine am facut ca s-a trezit al meu sot la realitate, oricum noi nu am primit invitatie de la ei sa venim la nunta dar tot insista soacra-mea, eu nu stiu daca o sa merg ca neinvitata nu ma duc, si un plus la nunta mea ei nu au venit , mai precis ea, ca pe atunci era cu altul,ii cam schimba asta e.Soacra-mea tot zice ca ce daca ea nu a venit( desi am sunat-o 2 sapt in continuu si nu a rasp la tel: neam prost)ca e frumos sa venim, si noi.O.K.toate bune si frumoase, vreau o rochie SUPER, AM gasit un model dar vreau sa va intreb pe cele care mai mergeti in Mall, eu din pacate nu am mai ajuns: ce rochii dragute ati mai vazut.Poate gemenusele noastre sa-mi raspunda ca stiu ca ele se mai duc pe acolo.Va pup anticipat pt raspuns.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

magnetism, eu nu m-ash duce la nunta.
1. ca nu ai invitatie
2. ca nu ti-a raspuns la tel
3. ca soacra ta nu e ea mireasa sa te invite ea
4. ca sa nu interpreteze ca a vrut sotul tau sa vina neaparat sa o vada
5. io urasc nuntile
6. ce, ea a venit la nunta la tine?

despre rochii, lasam sa se pronunte fetele care au mai fo in mall in ultima perioada, si nu numai la Diverta, ca mine

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

ce forfota, ce agitatie
Me likey
Am o mandra tare maraita si sclifosita astazi asa ca mai rarutz ca-i mai dragutz
Am vazut ca a spart si al 6-lea dintisor, insa raul de bale nu s-a oprit... rauri-rauletze , tot Amazonul s-a strans aici . Andra e fix ca un melc zilele astea - ma uit pe parchet dupa bale si stiu exact pe unde a fost

Hai sa ne si veselim, sa cinstim , sa cu sarbatoritii zilei sa chefuim La multi ani Alysia Maria si Tudor Gabriel Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti alaturi de familiile voastre

Vecina, ma cam sperii cu ce zici Sper ca NU iar vreun episod ca duminica? Ne vedem in parc cu siguranta

Miss - recuperare usoara lui Bogdan! Sa speram ca doar arata mai grav decat este. Cum zice si Cleo, priveste partea buna a lucrurilor , o sa-l ai pe Bogdan alaturi timp de o sapt

Mai Iulia , ce povestesti tu acolo???? HORROR! Faze din astea te fac si mai paranoia. E adevarat ca daca e sa fie ceasul rau se intampla oricum dar asa ajungi sa stai cu frica-n san si sa-ti doresti sa ai copilul sub supraveghere permanenta.

Laura - Mirci, sa speram ca scapti curand de probleme si nu o sa mai fie niciodata cazul sa aveti de a face cu sistemul medical . Din pacate asa este, mare majoritate a asistentelor, cel putin cele pe care le-am vazut eu in perioada in care am fost cu Andra in spital, sunt atat de si inumane , incat ajungi sa te intrebi ce Doamne iarta-ma cauta ele acolo?
Sunt intradevar obosite, prost platite, sictirite dar ce vina are un biet copil ca ajunge pe mana lor? Am simtit cum trateaza copii ca pe niste bucati de carne , trist dar adevarat!
Sunt multe de zis la capitolul asta insa din pacate noi ramanem cu vorbele si cu datul din taste iar saracii copii sunt in continuare tratati ca niste carpe urlatoare . Culmea, unele mai sunt si ofensate , cum ca de ce plange dom'le copilul asta asa? Pai da - daca ii oferi numai mangaieri, bomboane si vorbe frumoase ... cum sa nu cante ?

Inais - ai fost ffffff tare la faza cu mersul prin iarba . Nici eu nu eram departe de asta . Cred ca fii-mea s-a uitat numai la documentare pe Discovery Channel si cu puterea exemplului maimutele au invatat-o cum sa se catere in copac aka eu . Eu insa n-am avut atatea succesuri

Micaela - cred si eu ca-i place . Nici pe mine nu m-ar deranja sa ma dea cineva hutza-hutza toata ziua .

Lorich, Socrate - cracacire placuta la jinecolog . Glumesc,evident!Sper sa fie doar un control de rutina si nimic probleme. Mi-am adus aminte ca ar trebui sa-mi fac si eu o programare

Ylari - cum bine zic si fetele - bebeluna o sa fie cea mai castigata , o sa stea cu mami . Multa sanatate mamei tale!

Ma faceti iar verde cu intalnirile voastre . Sper sa aveti parte de vreme buna si de multe mamici de mladite si mugurasi . Vom fi si noi cu gandul acolo

Dau send ca mouse-ul meu da semne de boala . Ma duc sa-i bag ceva curent in

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Ma faceti iar verde cu intalnirile voastre . Sper sa aveti parte de vreme buna si de multe mamici de mladite si mugurasi . Vom fi si noi cu gandul acolo

te pomenesti ca te-ai plictisit sa te tot intalnesti cu noi. te parasc lui Teo si nu mai vezi tu hohote stirbe de la ea

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Vecina -NEVER EVER! Dont u know ? si o zi fara de Teo e

Ah, mi-am adus aminte, Dani se pregateste si ea de nunta , se deschide sezonul nuntilor uh?
Pai Dani daca ai nashi din Bacau inseamna ca vii mai des pe aici? Poate odata si odata facem un summit , poate vin si forte internationale,Magdone, si noi localinicele si facem un mareeee

Mergi la inceput