Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 10

chinabulina spune:
vecina, vroiam sa inchid calculatorul, dar am vazut ca iar ai scris si hop si eu . cred ca s-a trezit de acum gogoasa. eu oricum sunt gata, spalata si imbracata, cu mancarea pe masa. cum papa stapana, cum iesim. ne vedem!
danicris, cand nunta si unde? ca venim cu carucioarele in fata restaurantului sa ne cunoastem
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

MissParker spune:
LMA si toate cele bune sarbatoritilor zilei! Sanatate si noroc, bucurii si multa fericire!
Multumesc din nou tuturor pentru consolari si cuvintele bune dupa accidentul lui Bogdan!
Aveti dreptate, eu m-am speriat cand l-am vazut si azi dimineata (care aveti curaj sa va uitati, am pus 2 poze aici), dar acum imi dau seama ca ar fi putut sa fie mult mai rau, ar fi putut sa-si scoata vreun ochi, sa-si fractureze vreun brat/picior, ar fi putut sa dea cu capul de vreun pietroi si sa moara pe loc sau sa-si rupa gatul... Of, Doamne... I-am vazut acum sapca plina de sange, ochelarii rupti cu lentila dreapta zgariata (noroc ca i-au protejat ochii si nu s-au spart), i-am schimbat bandajele de la umar si de la genunchi. Bogdan n-a prea dormit toata noaptea, s-a frichinit de pe o parte pe cealalta, l-a cam durut capul... A plecat acum la spital, la control, la schimbat bandajul de la cot, la scos pietricelele din mana si apoi merge sa-si ia bicicleta. A refuzat ieri orice fel de medicamente impotriva durerii, a zis ca e obisnuit de la multele cazaturi avute in „tinerete“... Ah, si nici anti-tetanos nu a vrut, fiindca toate ranile au sangerat abundent (deci a intrat oxigen acolo), asa ca nu exista pericolul ca niste eventuale bacterii tetanos sa-i produca vreo infectie.
Aseara se intorcea spre David numai cu obrazul stang, sa nu-i vada bebe fata tumefiata, dar azi dimineata l-a luat cu rasete si ne-am dat seama ca David oricum nu are habar ce inseamna asta, asa ca important este sa ne simta linistiti si pentru el totul e ok. Azi-noapte s-a trezit plangand la 1:30, l-am plimbat putin in brate, a adormit la loc si, iuhuu, am reusit sa-l pun la loc pe salteaua lui fara sa-l trezesc! Pe la 4 ma trezesc eu din somn ca ma palmuiau doua maini micute si aud o voce care ma tot intreba „He? He?“... Era domnul David, iesit de sub patura, intors pe burta cu tot cu sacul de dormit si venit gramada pe capul meu... Am si ras, dar dupa aia l-am pus de vreo 10 ori pe spate si el se tot lupta sa se intoarca, apoi a stat pe spate, dar a palavragit si a cantat si a carait inca o ora, nici nu stiu cum am adormit... Of... Trebuie sa-l punem in patul lui, ca asa chiar ca nu mai merge!
Laura, m-a impresionat mult suferinta lui Mirci si m-am enervat la culme citind despre asistenta aia, ce nenorocita! Mai, unde a disparut OMENIA aia? Nimanui nu-i mai pasa, nici macar de un copilas mic si nevinovat, toti sunt ca niste roboti-zombie, morti pe dinauntru, fara empatie, fara suflet... Of, Doamne-ajuta sa fie acum bine si sa nu mai ajungeti niciodata intr-o asemenea situatie!
Simo – tare frumoase pozicile, mare tandrete intre David si Matei, dar si dulceii de Matei si Sara cum se tineau ei de manute in carucioare...
Iulia – ingrozitor si ce a patit baietelul ala la tobogan, 3 fracturi, vai de el, saracutul!
Ylari – ai sa vezi ca tot raul e spre bine si o sa fie totul ok daca ramai tu acasa. Cine poate avea grija mai bine de Eva decat mami a ei? Ah, iar in ce priveste accidentul, masina nu se grabea, dar a iesit cam brusc dintr-o curte care era inconjurata de copacei, iar Bogdan efectiv nu a vazut nimic si mergea destul de repede (era putin la deal si trebuia sa bage putina viteza, de obicei e atent acolo, dar ieri parca a fost un facut – vorba aia, marti, 3 ceasuri rele). Nici nenea cu masina nu a vazut nimic din cauza copaceilor si a iesit ca sa dea in strada.
Cred ca si ala a avut un soc pe viata!
chinabulina – tu stii de hinta, eu cand eram mica auzisem pe la Brasov de la un copil „Hai sa ne dam in hutzunush“ si asa mult mi-a placut, ii repetam mereu mamei cand ajunsesem din nou in Bucuresti... Eu am avut foarte putin contact cu satele, cu dialectele romanesti, pe undeva imi pare rau... La mine rudele din partea tatalui erau toate in Bucuresti, din partea mamei in Ploiesti, deci nu stiam ce e aia „la tara“...
leeloo – sa petreceti zile frumoase si sa va odihniti. La Bogdan oricum era saptamana viitoare „Kurzarbeit“ (adica stau acasa, cu bani partial de la firma si partial de la Oficiul de Munca – special pt. firmele care vor sa mai „economiseasca“ – departamentul lui Bogdan face profit, dar pe nenorocitii astia de la Continental nu-i mai satura Dumnezeu, ar vrea ca 5 oameni sa faca munca a 30
) si acum vom avea 2 saptamani impreuna... Dar cu ce pret
Magne – de aceea s-a dus acum dimineata din nou, la un alt control, sa fie sigur ca totul e ok. Daca la Röntgen nu i-au gasit nimic, sper sa fie totul ok. Mi-a zis ca-i lacrimeaza ochiul permanent, dar la cat e de vanat si umflat, cred ca umflatura apasa canalele lacrimale si provoaca lacrimile... Ah, iar la nunta aia nici eu nu m-as duce. Din principiu.

chinabulina spune:
am citit despre david de MissP cum nu vroia el sa doarma azi-noapte, desi mami se tot chinuia sa-l aseze pe pozitie si mi-am amintit ceva. de luni incerc sa-i fac gogoasei program de somn dupa masa de pranz. dimineata plimbare, pranz papa apoi nani, dupa-amiaza plimbare iar... luni la pranz, dupa papa, am dat s-o culc; in camera ei, in patut. a inceput sa urle si dupa vreo 5 min se facu liniste... se duce ma-sa sa verifice copilu', copilu' dormea cam asa... dupa pozele de rigoare, am incercat s-o indrept. am reusit, dar greu tare. ieri la pranz, papa apoi nani. you know the drill, 5 minute urlete, apoi liniste, mami verifica copil, copil gasit asa
azi doarme ca oamenii
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina am citit despre david de MissP cum nu vroia el sa doarma azi-noapte, desi mami se tot chinuia sa-l aseze pe pozitie si mi-am amintit ceva. de luni incerc sa-i fac gogoasei program de somn dupa masa de pranz. dimineata plimbare, pranz papa apoi nani, dupa-amiaza plimbare iar... luni la pranz, dupa papa, am dat s-o culc; in camera ei, in patut. a inceput sa urle si dupa vreo 5 min se facu liniste... se duce ma-sa sa verifice copilu', copilu' dormea cam asa... dupa pozele de rigoare, am incercat s-o indrept. am reusit, dar greu tare. ieri la pranz, papa apoi nani. you know the drill, 5 minute urlete, apoi liniste, mami verifica copil, copil gasit asa azi doarme ca oamenii ![]() georgiana, ![]() Ia te uita ce mare sunt |
Foarte tare gogoasa mica!!!!

Miss - deci doua saptamini impreuna

Si eu am o nunta anuntata pe 6 iunie - dar o sa folosesc rochia pe care deja mi-am luat-o pentru motul ariciului! Mai trebuie sa-mi gasesc pantofi - as vrea ceva de lac cu botul decupat si ori cu talpa ortopedica, ori cu toc mai ros...any idea unde sa caut??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si

Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Reallaura spune:
Am venit de la doctor, unde ne-am dus ca sa ne aflam in treaba ca m-a chemat maine dupa fisa de externare…probabil azi e ziua in care nu poate scrie de ce sa nu mai facem noi un drum???
Ei, bine ca suntem sanatosi, Mircea mai are f putini muci, tuseste f putin, e super.
Mircea papa zdravan sa recupereze. Nu o sa-l scot afara pana pe sambata incolo, sa se fac bine complet.
Elenag puiului tau!!
Micaela ce haioasa e DAria!! Si noi mergem des pe la leaganele alea…
Chinabulina ms draga mea. Apropos de MAriuca, ce zici de ea cu burtica???
Lily uite asa mai invat si eu cate ceva. Si eu am ramas cu burta
Desi am cu 6 kg mai putin decat inainte de – adica am 54-55. Asta e. Copii sa fie sanatosi!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

YLARI spune:
Fetelor, ma demult a postat una din voi un link cu o reteta de clatite - reteta lui Jamie Oliver. Am facut de vreo 2-3 ori, au iesit grozave, noua ne-au placut mult, dar... am pierdut reteta. Cine ma poate ajuta cu linkul i-as fi profund recunoscatoare
Noi suntem bine, ne iubim, ne pupam, ne dragalim, am dormit cu ea de la 11 la 13, astia de la servici ma streseaza ca avem un audit, asa ca abia astept sa reintru in cic.
Cleo, eu stiam cand am facut contractul cu medicover ca avem reducere la un centru dintr-asta... cu piscina (nu stiu cum se numeste) dar nu mai gasesc... ma oti ajuta tu?
Noi nu iesim afara ca n-avem cheie, suntem inchise in casa
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Reallaura spune:
Miss sa-i transmiti sanatate lui Bogdan, intr-adevar copilul nu realizeaza, nu are rost sa se fereasca de el. Profitati de concediu pe cat puetti!! Succes cu mutatul lui David in patutul lui...
Leeloo ce misto ca faceti o mini vacanta!!
Si eu am o nunta pe 6 iunie, dar e la Brasov si sa vedem cum facem cu puiul. Eu o sa ma imbrac cu o rochie de anul trecut, ca nu am timp sa caut acum alta...
Msbb
Magne nici eu nu m-as duce la nunta. Am facut prostia sa ma duc, tot la insistentele soacramii la un botez unde nu am fost invitata, la nasimea cu care suntem certati...oho si ce rau mi-a parut, ba am si plans nitel Ce misto ca ai stat prin Brazilia!! Cat despre rochita, eu nu am mai fost demult prin MAll...mi-as dori si eu...
Chinabulina vai, dulce gog, dulce dulce...ce pozitii are!!
Ylari ma bucur ca te simti bine acasa!!!!
DOloress cum e acasa???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Danicris spune:
citat din mesajul lui MsBB Vecina -NEVER EVER! Dont u know ? ![]() ![]() ![]() ![]() Ah, mi-am adus aminte, Dani se pregateste si ea de nunta ![]() Pai Dani daca ai nashi din Bacau inseamna ca vii mai des pe aici? Poate odata si odata facem un summit , poate vin si forte internationale,Magdone, si noi localinicele si facem un mareeee ![]() ![]() Fericirea are chipul tau... Andra , ![]() |
Servus.
Mi-ar placea sa vin des insa nasii nostri sunt foarte ocupati (nasul are firma de constructii, nasa are un magazin alimentar, fiul lor o cafenea) si nu vrem sa-i deranjam. Au doar duminica libera si atunci profita din plin in sensul ca dorm pana dupa pranz. Asa ca ... mai rar ne vedem, adica numai la evenimente.
Legat de nunta aceea, chiar nu am solutii, nu am cu cine sa-l las pe Vladuc, el nu sta decat cu noi, niciodata n-a fost lasat cu o alta persoana. Probabil ne vom duce la cununia civila, dam ce e de dat, pupam neamurile si plecam acasa.
Deeeeeeeeeci ... Adriana si Georgiana, mi-ar placea sa ne cunoastem (asa cum mi-ar placea sa le cunosc pe toate fetele de la aceasta odisee) insa tre' sa gasim alta ocazie.
Va

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

YLARI spune:
Si am vazut si gogoasa balerina cum adoarme ea de ne incanta pe toate!
YLARI

YLARI spune:
citat din mesajul lui YLARI Fetelor, ma demult a postat una din voi un link cu o reteta de clatite - reteta lui Jamie Oliver. Am facut de vreo 2-3 ori, au iesit grozave, noua ne-au placut mult, dar... am pierdut reteta. Cine ma poate ajuta cu linkul i-as fi profund recunoscatoare ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Gasit linkul cu clatite

YLARI