Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 8

simonacip spune:
Fetele, pai atunci haideti in Herastrau, ca pt mine e cam acelasi lucru., ca as veni cu 41 sau cu troleul tot aia e
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simonacip spune:
Lorichesti o scumpa
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Mai fetelor, eu am propus Cismigiu ca am zis ca-i central si e convenabil pt toti. Pe mine, nu ma avantajeaza, as fi preferat Herastrau, da am zis, hai, sa nu ma gandesc doar la mine ![]() Mutam in Herastrau? Adriana |
Mutam!!!

Simo abia astept sa ne vedem, ca nu ne-am mai vazut din feb 2008.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

gabitzam spune:
Deci, parcul Herastrau
Acum sa ne punem de acord cu locatia, ca parcul e mare!
Cand era Andrei cam de 2 ani m-am intalnit cu mamicile de la odiseea lui in Muzeul Satului, a fost o intalnire memorabila. Momentul culminant a fost cand i-am insirat pe o bancuta din aia taraneasca din curtea unei casute unde ne asezasem pe iarba cu ei. Cand or mai creste piticii nostrii, sa mearga si ei mai bine, vreau sa ne intalnim si cu ei acolo. Poate mai pe la toamna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

cleo78 spune:
si io votez tot cu Fierastrau. Ca e mai mare, ca e metrou, la cishmigiu e nasol de fetele cu parcatul etc.
edit: gabitzam, cu muzeul satului m-ai dat gata. Vineri e liber tati, mergem sa il vizitam pe nenea Hamidu , controlul de dupa 3-4 luni de la nastere si apoi..il tarai pe tati in muzeul satului! ii fac o surprizaaaaa.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Mutam!!! ![]() ![]() Simo abia astept sa ne vedem, ca nu ne-am mai vazut din feb 2008. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
SI io, si io!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

chinabulina spune:
buna dimineata!
incep cu urari de la multi ani cu sanatate si bucurii pentru sarbatoritii zilei, alysia maria si tudor, bacauan frumos, falcos si somnoros (il cam prindem dormind )!
belleane, mi-au placut la nebunie pozele!!! trebuie sa recunosc ca preferatele mele sunt cele cu ana-maria zana si balerina (am eu o pasiune secreta pentru balet [:-I])
missP, imi pare rau pentru accidentul lui bogdan... auch!!!
ylari, aiurea situatie. imi pare rau pentru mama ta, ca i s-a agravat starea. dar mai ales pentru tine imi pare rau, ca eu cred ca tu ai de tras cel mai mult. numai de grasa imi pare bine, ca va sta mai mult cu mami
lilly, frumoase poze cu julia in "hinta"
alysh, sper ca esti mai bine. am citit zilele trecute si nu am stiut ce sa-ti raspund. vroiam sa stii doar ca suntem alaturi de tine
laura, bine ca a scapat mirci de intepat. cat despre asistenta... bleah! nu stiu, frate, ce cauta cotoroante din astea sa lucreze in domenii "sociale"...
ce poze frumoase am vazut cu mati si sara! si pe mufi in parc si la nasi (ce frumoase sunteti!!!! )!
noi n-am mai reusit azi sa iesim si dimineata in parc. mi-a fost tare rau azi-noapte, asa ca nu m-am mai trezit dimineata sa fac papica la gogosica. iesim dupa pranz, vecina, ne vedem? asta daca rezistam in casa pana atunci, caci vecinii mei de deasupra se cearta si se fugaresc prin casa de aseara de la 11 . ooofff, de mi i-ar lua careva de pe cap!!!
hai, va pup pe toate
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Reallaura spune:
Ne-am baga si noi timid asa. La ce ora, la 10 sau dupa masa de pranz, la 2???
Voi veniti cu carucioarele???
Lorich si noi asteptam sa va vedem!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Reallaura spune:
Lily, Chinabulina ce e aia hinta ca am crezut ca e greseala
Ylari o sa fie bine iubita!!!Sa treci aici la mami ca sa ne vedem cu puii in parc!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

elena_g spune:
Mersi LORICH,GABITZAM si CHINA...azi il setez pe "treaz"numai pt ce mi-a facut azi -noapte de la 3.30-4.30...si nu scandal ci "polemica"si din cand in cand cate un strigat mai "strident"
.Ne vedem dupa -amiaza...sper sa ma mai tina picioarele.