Clopotei de ian-feb 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
laura_dimitris spune:
Ema, abia stept sa vad pozicile !!!
Cat despre timpul mamei mele....
Pai sa-ti spun ca dimitris o intreba in fiecare dupa amiaza... "ce zi este astazi ? marti ? inseamna ca avem sheharazad" - sau cum s-o scrie...
Duminica dimineata: "Buna, pe cine a eliminat aseara pe cutarica sau pe cutarica ?"
Cunoaste baiatul meu toate personajele din toate telenovelel turcesti ![]()
Cat despre eleni... ea se joaca linistita prin camera asa ca are buna ei timp sa urmareasca programele ei favorite...
LalaD, chiar mi-ai dat o idee cu caneloni caci am in casa. doar sa dezghet carnita de vita. De la supa o sa iau doar galustile si pun in loc de vita - pui caci nu-mi place gustul de ciorba de vita.... si am de gand sa manance si gura mea ![]()
ceska, mai daca este eterocolita... cred ca sa te tratezi doar cu ceai de menta este prea putin... Ai grija ca nu-i de glumit cu asta. Si mie si sucul de mere mi se pare nepotrivit daca tot are diaree... Sanatate multa!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Nu mai pot tine pasul cu voi; off, ![]()
Azi am fost si la dentist
.
In primul rand,
pt Eva; cred si eu c-a urlat de durere.
Te lovesti tu, om mare, si te seaca durearea, dar ea.
Acum, am admirat-o pe Lulua - o papusica 
Cristina- uk , imi pare rau pt programul de noapte al Biancai - stiu ce-nseamana; Adela si acum se trezeste macar o data; eu m-am resemnat cu gandul ca nu va dormi noaptea shnur, prea curand 
Shose, ce haiosi sunt pantofiorii; eu sunt 'demodata': i-am luat cu talpa tare; oricum, cum aleaga prin toata curtea sunt bineveniti (nu simte denivelarile la talpa).
Cat despre trici, Adela are una care a costat 95RON; oricum, e mai mult de decor si pe post de radio (are un buton cu 3 melodii)
LauraD, buburuza are tricicleta cu bara de protectie; este ca si inexistenta pt ca se 'scurge' pe sub ea si tot 'scapa'. Oricum, noi am renuntat si la trici si la carut, ca le plimbam degeaba prin parc.
Ema, esti bine? ce mai face Milan - e randul meu sa-ntreb
?
Ceska, sanatate multa!
AncaB, cum mai este Stefan? Parca a avut un episod de febra?! (sau am retinut "in gura"
)
Am vazut ca ati discutat de mare
; noi o sa mergem la Eforie sud sau Olimp, anul asta; nu ma dau in vant dupa litoralul romanesc dar anul asta, n-avem alta optiune.
Gata "placinta"!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Plec spre casa zuzulici!!!
Roxanici
bine ca ai aparut !!! Of, ce nasoala este faza cu dentistul
Trebuie sa merg si eu cu dimitrakis caci se pare ca i-a aparut o carie la o masea
Sper sa nu-si dezvolte si el o fobie pentru stomatolog asa cum am avut ( si am
) eu!! il pregatesc pshihologic acum pentru vizita care trebuie sa aiba loc cat mai curand
Acum, sper sa nu-l apuce vreo durere cat 'om fi plecati... Joia viitoare plecam in grecia. Abia astept sa ma relaxez si eu un pic!
buburuza frumoasa si pe mamica ei!
Mai, eu sunt ingrijorata cu elle... de ce nu a aparut pana la ora asta?? as suna-o...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
roli25 spune:
Azi parca am avut ceva mai mult succes cu mancarea lui Andrei. La 6 a gatat un bibe de lapte cu cereale, la 10 a papat vreo 5 lingurite de musli cu mar ras, niste suc (consistent cu pulpa si banana), iar cand am venit de afara a acceptat vreo 10 lingurite de mancare. Sa zic multumitor. Acum doarme rapus. Am decis ca lucram la eliminarea unui somn de peste zi. Iesim afara dimineata pe la 11 ca sa nu mai doarma si-l culc dupa dejun.
Am de facut cumparaturi, mancare, sortat haine de iarna si carat la mama si n-am nici un chef de gospodareala d'asta...
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Laura, Vera, Lala, nu-l cert pe Marc prea tare da incerc sa-l fac sa inteleaga de ce nu ar trebui sa faca pe el
...de vreo 2 saptamani il tin ziua cu chiloti, ma ajuta si gradinita ca si acolo il tin fara pampers, ii pun doar cand merg in parc si la somn. Pampersul de noapte inca nu ma gandesc sa i-l scot, abia ma lupt cu asta de zi...
Sincera sa fiu ma gandesc si la reducerea cheltuielilor si la imputinarea bagajelor cand mergem pe undeva, ca mi-e tare greu cu tona de pampersi dupa noi.
Zic si eu ca nu-s absurda sa sper ca in jur de 3 ani n-omai face pe el...
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Plec spre casa zuzulici!!! Roxanici bine ca ai aparut !!! Of, ce nasoala este faza cu dentistul Trebuie sa merg si eu cu dimitrakis caci se pare ca i-a aparut o carie la o masea Sper sa nu-si dezvolte si el o fobie pentru stomatolog asa cum am avut ( si am Acum, sper sa nu-l apuce vreo durere cat 'om fi plecati... Joia viitoare plecam in grecia. Abia astept sa ma relaxez si eu un pic! buburuza frumoasa si pe mamica ei!Mai, eu sunt ingrijorata cu elle... de ce nu a aparut pana la ora asta?? as suna-o... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Ce ma bucur (de parca as pleca eu)!
Sufar teribil ca anul asta nu putem merge in Grecia.
Concediu placut!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Roli eu stiu sigur ca nu esti absurda 
Si te inteleg perfect.
Dar ...ca mereu exista un dar
il pot da pe Bogdan de "exemplu negativ" care a vrut sa renunte la pampers dupa 3 ani. Avea 3 ani si o luna cand a inceput sa spuna ca face si chiar sa se tina pana ajungea la wc. Nu a vrut oala obisnuita , a vrut olita ce se punea pe wc ( nu reductor).
De asta vorbesc :
http://www.hellobebe.ro/images/seat_a_kid_202%5B1%5D.jpg
Inca o mai am :) pastrata pt Andrei.
Intr-o saptamana a invatat iar peste inca 3 luni l-am scos si noaptea.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
Laura si pe mine m-ai terminat cu plecarea in Grecia...mi-e un dor de nu mai pot...tati vrea sa mergem la Atena la concert ACDC, el a luat bilete...da nu ma trage inima sa merg la cate cheltuieli avem acum...
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
gattasalvaje spune:
Hello zuze !
Honey pup u back
. Tare faza cu discutia telefonica
. Cred ca e delicios AJ , cum zice el "tenc iu ". Poate ne vedem in vara asta , ce zici ?
Lala , merci pentru raspuns ...am sa-mi fac o programare la ginecoloaga mea sa-mi pipaie sanii si sa vad daca ma trimite sa-mi fac radiografie sau eco.
Miutza , waaaw ...da' vorbeste Maya , nu gluma. Din pacate , Sara nu ma mosteneste la capitolul vorbit. Eu am inceput sa zic cuvinte pe la 8 luni , la 11 luni ziceam propozitii , la 1 an si 7 luni l-am spus perfect pe "r" si stiam o multime de poezii. Fie-mea e foarte vorbareata , dar in bebeluseasca . Zice "mama" , "tata" , "maie" , "taie" , "apa" , tzitzi ( si-mi ridica tricoul sa le vada ) , ce-ce ( cercel) , ha-ha (ham-ham), bebe ...si cam atat . In rest , turuie toata ziua pe limba ei ![]()
Claudia , ar fi fain sa ne intalnim la bulgari...noi inca n-am facut rezervari , dar cred ca vom merge la Laguna Garden.Imi place ca este aproape de plaja , are all-inclusive , camere mari , piscina pentru copii. Am mai vazut o oferta buna la Kaliakra 4* , cu 287 EURO / pers/6 zile , insa pretul este valabil daca platesti pana in 30.04 , dupa-aia creste la 385 EURO. Eu stau mai naspa cu banii acum , ca as fi optat pentru oferta asta.
Nour , cam rarut pe la noi...am vazut pozele cu Lulua...ce frumoasa e
. Mi-ar place si mie sa traiesc intr-o tara ca a voastra , sa fie cald tot timpul , sa am marea aproape si sa stau la soare muuult. Pune-ne poze si cu tine sa vedem si noi o burtik frumoasa 
Ceska , imi pare rau ca esti bolnavioara tocmai acum cand este si Benji. Un copil bolnav te termina si daca esti sanatoasa , dar cand nici tu nu te simti bine , cred ca-ti vine s-o iei pe campii 
Pup mamica si pe Benji bolnavior
sa va faceti bine de Pasti , sa mergeti la slujba .
Cu olita ...mie mi se pare ca nu voi reusi niciodata s-o fac pe Sara sa stea pe ea. Nu o sufera ! Nu vrea sa stea si pace . I-am luat una din-aia de la Happy Baby , in forma de ratzusca ...ma gandesc sa-i mai iau si alt model, poate nu-i place ratzusca
. Sara ma anunta cand a facut , imi zice "caca" si "pfuaaa"...asa faceam eu in timp ce o spalam ..."pfuaaa...ce urat miroase , ai facut caca! "
Hai ca va las , ca s-a trezit zgaiba...ii dau sa manance si fugim la dr. sa facem Prevenar-ul.
Pupici 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Am uitat sa va zic ca noi vom disparea din peisaj vreo 2 saptamani , pana dupa Pasti. Sambata plecam la Campulung si nu voi avea net.
Asa ca va urez inca de pe acum Paste fericit , multa liniste , iubire , sanatate si belsug !
Poate mai intru pana sambata , daca nu...pupici la toata lumea 

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii