Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 5
shasa spune:
ARIS sa sti ca asa am patit eu cu Teo...si eu il gaseam in alta parte de unde il lasam desi nu avea nici 2-3 saptamani. Inseamna ca este el mai voinic. Trebuie doar sa ai grija sa nu iti cada de pe undeva, in rest bucura-te ca-i voinic si sanatos
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Fetele eu caput...gata nu mai rezist febra nu scade, psihic nu mai pot...crted ca sanatoriu este salvarea mea... Nu am stiut ca este atat de cumplit......nici macar o secunda...sunt legata de pompa ca in lat...nu o mai dau jos din mana...sanul ma junghie, febra ma omoara, copilul vrea sa ma simta si sa-mi auda vocea...sotul nu-l prinzi toata saptamana acasa...singura nu mai pot duce..decat cu mama.As vrea sa ma evapor sa dispar.... Florinela |
Doamne ce rau imi pare ca treci prin starile astea....As vrea sa te ajut cumva sa iti dau un sfat dar sti cum este....mi-e teama sa nu fiu aratata cu degetul pe urma. Dar NU POT sa tac ma mananca sub limba. Chiar daca va veti utia cu toate urat la mine eu tot o spun.............Sa fiu in locul tau i-as da formula. Este un chin pe care eu il cunosc, prin care am trecut la Teo si care m-a facut sa il intarc. Desi am plans o saptamana dupa sunt convinsa ca am procedat corect si pt mine si pt. el
SI ACUM VA ROG SA DATI CU OUA SI ROSII SI CE MAI VRETI VOI. NA CA AM SPUS-O!
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Vai fetelor dar voi chiar ati disparut toate.......Parca dau cu bobii sa nu mai prind pe nici una pe aici.
Hai sa intre macar una...sa vad si eu ca nu sunt in zona crepusculara
5 ZILE PANA LA DPN
anamariame spune:
Shasa, eu bantui pe-aici!Felicitari proaspetelor mamici, Denisa si Cristina!Am fost si noi azi la eco si am venit putin ingrijorata, a iesit DBP un pic mai mic decat varsta sarcinii. Eu sunt in 37s2zile si a iesit de 35s5z :(Dr a zis ca nu e motiv de ingrijorare, dar mie mi-a trecut cheful de orice, am uitat si sa ii cer poze 3D Cand am ajuns acasa m-am linistit, am intrat pe babymed si acolo pare a fi in parametri, si cum m-am ghidat toata sarcina dupa valorile de acolo, imi spun ca totul e in regula.Pana una alta, vineri suntem chemate la internare de o zi in maternitate, pentru ultimele analize, o eco si un control. Azi ne-a zis ca incepand cu saptamana viitoare pot naste oricand, insa mai multe aflam vineri!Ana-Maria 37+AMR 3 saptamani
ionica spune:
Florinela,
Am trecut EXACT prin ceea ce treci tu ,am ajuns la urgenta marti dimineata (saptamana trecuta) cu febra 40.
Nu-i de joaca daca nu esti sub observatie,mergi de urgenta la spital ,eu am mers inapoi la maternitate,ca prin minune m-au primit inapoi cu bebe desi este interzis odata ce copilul a fost in contact cu lumea de afara.
Deci iata ce mi-au facut mie:
La fiecare 3 ore scos laptele din sani cu pompa electrica si niciun caz cea manuala ,pus varza alba tinuta la frigider deci sa fie rece,plus infuzie in perfuzie cu eritromicina si evident Ibuprofen pt. durere,
Adoua zi ,am pus bebele la san si am inceput sa golesc incet sanii.
Acum, sunt acasa sub observatie,in germania sub reteta medicala poti avea pentru acasa o pompa pentru muls electrica care este rambursat de catre asigurare,dealtfel costa extrem de mult sa o cumperi singura,vreo 500euro.
Acum,dupa o saptamana,am ajuns la normal,pot sa alaptez bebelina dar....trebuie in continuare sa scot surplusul de lapte.
A, mi-au mai dat un medicament pentru diminuarea cantitatii de lapte,cred ca se numeste brococriptina,ceva de genul asta am uitat.
VARZA alba m-a ajutat enorm de mult la dezimflamrea sanilor,dar varza alba cea cu foi tari.
Daca intr-adevar doresti sa pastrezi lactatia mergi la spital acum ,nu te juca,doctorul meu care m-a operat (cezariana) se pregatea sa ma opereze la sani dejaa zis ca suntem fanatice femeile care vor sa pastreze lactactia in asa circumstante.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ionica spune:
Si eu bantui pe aici,heloo!
Eu astept sa se trezeasca pitica sa o pun la san ,mi s-au umplut deja, am baut o cupa de champanie ca a fost ziua sotului meu,sper sa nu o afecteze.
La noi e ca la balamuc,Sophia ,de cand am adus-o acasa pe Sarah,se comporta iar ca un bebe,vrea biberon,tzitzi si tiunuta in brate la piept si e asa de grea ,mi-e frica sa nu-mi plesneasca operatia.
Voi la catezile l-ati scos pe bebe afara? azi implineste 10 zile de viata extrauterina si de maine as dori sa o scot afara,credeti ca este ok? voi le puneti caciulita pe cap cand sunt mai mult de 18 grade afara?
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Shasa, eu bantui pe-aici! Felicitari proaspetelor mamici, Denisa si Cristina! Am fost si noi azi la eco si am venit putin ingrijorata, a iesit DBP un pic mai mic decat varsta sarcinii. Eu sunt in 37s2zile si a iesit de 35s5z :( Dr a zis ca nu e motiv de ingrijorare, dar mie mi-a trecut cheful de orice, am uitat si sa ii cer poze 3D Cand am ajuns acasa m-am linistit, am intrat pe babymed si acolo pare a fi in parametri, si cum m-am ghidat toata sarcina dupa valorile de acolo, imi spun ca totul e in regula. Pana una alta, vineri suntem chemate la internare de o zi in maternitate, pentru ultimele analize, o eco si un control. Azi ne-a zis ca incepand cu saptamana viitoare pot naste oricand, insa mai multe aflam vineri! Ana-Maria 37+ AMR 3 saptamani |
ANAMARIA nu stiu ce este DBP dar ma bucur ca te-ai linistit si sunteti tousi in parametrii normali. Oricum eu cred ca nu trebuie luat chiar litera de lege tot ce spune ecografia. Mie mi-a spus la eco de 35 de saptamani si 4 zile ca bebe este de 38 de saptamani. Deci mult prea mare pt. varsta sarcinii. Iar eu am spus...sanatos sa fie si cum o sa vrea DD sa fie asa sa fie. Si eu oricum imi sustin punctul de vedere.....ecogreful are totusi o marja de eroare destul de mare.....Uite numai cate cazuri sunt cand iti spune ca bebe este fata si te trezesti cu baiat sau invers!
Pupici si capul sus! Sa vezi ce bebe minunat vei avea
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
IONICA ma bucur sa vad ca ai intrat sa mai schimbam o vorba......si ma bucur ca esti bine acum. Cat despre gelozie la aparitia noului bebe stiu cum este....iti da mai mult de furca cel mare decat cel mic.....dar va trece ea si perioada asta, si sa vezi ce bine va fi cand se vor juca impreuna de nici nu vei mai sti ca sunt doi copii in casa decat dupa jucariile imprastiate
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
IONICA si pe cand vedem si noi fatuca de Sarah in poze?
5 ZILE PANA LA DPN