Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Thank you !! |
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/bebelusul-are-gaze-solutii-si-remedii.html
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Somn usor, dragelor!
Uite aici
Va pup! Ca la ora 2 iar sunt solicitata.
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Pisik06 spune:
Buna seara fetele!
Felicitari proaspetelor mamici , vad ca a fost o perioada productiva in ghiocei
Vad ca sunt cateva mamici cu probleme pe aici, ma insciur cu succes. De cateva zile bebelina e tot mai agitata, plange toata ziua, tipa, se screme, nu mai are scaun decat stimulata, e plina de gaze, nimic nu are efect. Pt ca nici doctorita ei pediatra si nici neonatologul din spital nu mi-au oferit solutii ok (din cauza pediatrei am infundat-o cu medicamente de colici in doza prea mare, ceaiuri peste ceaiuri, etc.) azi am ajuns cu ea la o doctorita la spitalul Grigore alexandrescu de care am fost f multumita. A bagat-o la investigatii sa vedem ce are. Azi a fost cosmar, in afara de o ora in parc nu a dormit deloc, a tipat si s-a chinuit non-stop, mi se rupea inima de ea
Florinela, mama mea a facut febra laptelui la mine si zicea ca ar fi preferat sa mai nasca de 10 ori si mama nu e deloc vaicaroasa, asa ca eu chiar cred ca e nasol, dar pt bebe trebuie sa rezisti. Eu asta seara am clacat, dupa o zi de stat in tipete si incercari de a o linisti, cand am vazut ca nici nu adoarme si iar se chinuie, am lasat-o la ta-su si am iesit din camera, am tras o portie buna de plans, mi-am facut dus si am incercat sa ma linistesc pt ca mi-am dat seama ca ii transmit starea mea si nu va fi mai bine.
Monnvas, pe langa ce ti-au zis fetele, eu zic ca il tii prea mult pe bebe la masa, el mananca mult o data si poate fi si asta o cauza de gaze. Eu zic sa ii dai mese mai dese (la 3 ore) si mai scurte, asa laptele se va digera mai usor si nu ii va mai incarca stomacelul. Pitica mea are multe mese la care suge doar 10 - 15 minute, nu stiu cat si nu am testat niciodata, dar ia bine in greutate si asta conteaza.
Va pup fetelor si sa ne dea Dumnezeu putere la toate sa trecem si de perioadele astea, nu de alta dar pe urma vin dintii si alte si alte belele
Mami de Ana Bianca
saby spune:
Felicitarii Cristina
Tocmai ce vorbeam dimineata ca nu stiai cat mai dureaza
Sabina 39+ mamica de Maia Andreea
shasa spune:
Buna seara fetelor. Acum am intrat si sunt la recuperari la capitolul trecut.......Oricum ma bucur sa vad ca ati fost mai harnicute in ale scrisului astazi
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
6 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
DANADELIA bine ai venit printre noi, niciodata nu-i prea tarziu....Sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa
Fetele, ia priviti la semnatura
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
OLISHKA ce vad eu???? Pe la pranz iti era somn????Pai tu ce faci noaptea mai mami de nu dormi?Esti cumva pe net......
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
DENISAMADA
BINE AI VENIT PE LUME BB ADELA!
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
ANCA ma rasfat si eu putin cu nascutul ultima....sunt constienta ca nu am cum sa fiu ultima dar nici pe departe nu voi fi.....asa printre ultimele....ca baietii mei sunt caposi si le place la mami in burtica
5 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
AANDREEEEA gata mami M-ai convins....eu nu mai zic nimic, tac chiticPai tu ai acolo ap. cu doua camere iar eu o garsoniera micuta deci nu mai comentez.......ai dreptul tau de-a naste inaintea noastra
5 ZILE PANA LA DPN