Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

anca acum mi-am adus aminte ca si pe mine m-a chemat cam pe la 36-37 sapt, doar ca nici eu n-am mai avut rabdare si m-am dus mai devreme
La noi nici nu s-a pus problema sa facem cezariana din cauza cordonului. Asa ca sunt calma....

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Buna fetelor

Vin cu vesti calde: SABY A NASCUT O FETITA DE 3200 GR, 50 CM si APGAR 8. Am primit mesaj de la tatic mai devreme dar alte amanunte nu am.
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si refacere usoara Saby.

Pupici la toate.

ada mami de Sophia-Maria 0+ si Ana-Gabriela 4 ani +.
AMR 1/2 zile (18 martie = 38s+2z)

Ada, multam pentru mesaj
Saby, felicitari pentru ghiocica, sa fie papacioasa si frumoasa, necolicioasa!
Raaluk, promit sa fac poza cu palarioara cind om mai iesi la soare, adica cind o iesi soarele la noi, ca iar s-a ascuns ... io nu mai stiu ce sa ma fac cu cea vreme, ploo, e frig, inca sintem cu caldura data drumul, cind acum o luna mergeam in tricou pe-afara

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

CHATONEL.......super falcute; iar ideea cu dragoana este geniala

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

5 ZILE PANA LA DPN

hmmm, io am impresia ca se va face gen sumo in curind, la cit haleste dragoana asta a mea... ii statea mai bine cind slabise la maternitate

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

olishka, ce m-ai distrat cu interdictia la nascut pe 11

anca, si aici se practica controalele lunare, nu mai devreme (sigur, in caz ca totul e ok).

ilinca tot racita o fi??!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ieri am ajuns si noi acasa si incepem sa ne acomodam. a plans toata ziua, dar azi noapte a dormit 6 ore continuu.
lapte avem din belsug, incat a trebuit sa bag si pompa de san in functiune.

va rog sa completati lista cu urmatoarele date: pe bebelina o cheama Ioana, s-a nascut pe 03.04.2009 la 17:52, 4000 g, 53 cm, apgar 9. nastere naturala cu epidurala.

as mai sta cu voi de palavre, dar nu pot sa stau in fund, ca ma cam jeneaza cusatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

olishka, ce m-ai distrat cu interdictia la nascut pe 11

anca, si aici se practica controalele lunare, nu mai devreme (sigur, in caz ca totul e ok).

ilinca tot racita o fi??!!

Toulouse, la ville rose

Chatonel eu chiar nu glumesc...chiar nu o sa aibe cine sa vina cu mine la spital. Sotul si toti angajatii o sa fie la eveniment, de la care chiar nu se poate pleca, mama e plecata din tara, sora-mea o sa fie si ea la eveniment, soacra e la Deva si vine pe luni si cea mai tare faza: pana si doctorul meu s-ar putea sa fie la acest eveniment caci i-am dat si lui invitatii

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare fetelor,

Bun venit mamicilor noi si ghioceilor lor!

Va multumesc ca m-ati pus si pe mine la listuta de inceput!

Eu sunt tot cu bebica la puurtator desi vineri, dupa o zi tampita la munca am zis ca 100% nasc curand! Azi la medic am mentinut data de 20 Aprilie

Ah am si eu o intrebare:

Cat v-a "costat" nasterea? Daca ati apucat sa calculati...

In rest, va salut si va pup pe... burtici sau bebici!

39+ [fetita\ Brisees

gia

Mergi la inceput

M-monique bine ati venit acasa!!! Acomodare repejoara va doresc si bebe necolicos (caci am observat ca aceasta ar fi marea problema)

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaaaaa.. fac criza de nervi. M-am saturat sa ma caute lumea si sa ma intrebe daca nu am nascut inca si sa-i sun neaparat sa-i anunt atunci cand va fi.. Imi vine sa-i strang de gat pe toti, ne cauta ca disperatii de parca le-ar fi frica ca dispar. Pe parcursul sarcinii nu se inghesuiau, s-au trezit acu la spartul targului. Cum sa se fi intamplat evenimentul si sa nu stie? cred ca-i macina rau pe toti. Oricum o sa afle deabia dupa si tot nu ma ajuta cu nimic decat sa ma streseze, sau mai bine zis pe sotul meu ca eu deja ma dau disparuta pe la baie ..etc numai sa nu mai raspund la intrebari dealea stupide. Mai ales la unii care cica vor sa fie subtili si te iau prin invaluire, "Cum te simti, cum e bebe, eee... ne intrebam si noi ca stii cum se zice, ca fetitele se grabesc".
Na ca a mea nu se grabeste si ma bucur si uite asa de a naibii ce sunt si ca ma streseaza ma gandesc sa nici nu sun pe nimeni. Uite asa! si cand or suna sa le zic aaaa cuuuum nu stiii pai am nascut demuuuuult daaaa, da-mi pare rau n-am avut timp sa sun.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

speram sa nu avem colici. a avut niste monente azi, in care plangea de nu mai stiam ce sa-i fac. i-am dat putin bonisan. acum doarme linistita.

Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput