Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Intrebare:tie ti se pare ca gemeneii se influenteaza unul pe altul pozitiv?Adica daca se vad unul pe altul mancand mananca mai bine?Ca ma gandeam sa il pun fata in fata cu Crina (care mananca, nu gluma).Poate ii dau idei |
hm, nu stiu daca e vorba de influenta sau de faptul ca sunt ei mai pofticiosi... dar au fost cazuri in care unuia ii era fomica si celuilalt nu, si cand il hraneam pe unul, celalalt a inceput bazaiala si pana nu l-am mufat si pe el la un bibe nu s-a lasat... si mare foame nu-i era, ca nu a terminat bibele...
nush ce sa zic, poate merge, eu zic sa incerci, rau nu poate fi... dar sa nu te astepti la minuni, ca sa nu te intristezi daca nu merge...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
kid2003 spune:
Am vazut si eu poze frumoase de bobocei! Monyca e o scumpa Eva, cu rochitele ei de printesa! Seamana leit cu tati, tu nu prea ai fost in ecuatie, e o brunetzica scumpa cu ochi migdalati! de tine ce sa zic, arati fix ca o liceeana, parca ar fi surioara nu fetita ta
Si Raducu mamei Cristina e un flacau tare frumos. Imi place ca e atletic asa, pare lung si musculos, nici urma de grasime pe el
Maria a gustat ieri prima oara galbenus. In combinatie cu legume: putin dovlecel, putin morcov, putin cartof si o feliuta de ceapa. I-a placut f mult. I-am dat 1/2 din prima ca erau oua mici de tara si nu prea aveam ce sa aleg dintr-un sfert...oricum i-a mers bine, nu a avut nicio reactie.
Noua nu ne-a iesit inca niciun dinte si sunt un pic mirata pentru ca sora ei mai mare avea deja 2 dintisori la 5 luni si pana la 7 avea 4, si jos si sus. Maria are deja 7 luni jumate, aproape si nik! Dr a zis ca bagam o cura de calciu dupa 8 luni daca tot nu ies. Ce mi se parea mie mugur e tot acolo, in gingie, am vazut de pe la 4 luni dar e in aceeasi stare, inca nu s-a umflat deasupra, nu e semn de dinti. Maraita da, e parca mai mult, dar am pus-o pe seama faptului ca se mai plictiseste, e activa si vrea mereu entertainment!
Giulianna eu nu ma stresez cu olita. Pe prima fetita stiu ca o punea bunica mea cand venea in vizita de pe la 8-9 luni (ea i-a si cumparat olita cand avea Alexandra 6 luni!!!) Nu facea nimic in ea, poate sa zic ca a prins-o pe faza cu pipi de vreo 2 ori. Dar statea ca era mica si mai fraiera...Cum a trecut de an nu a mai stat neam pe olita. Am tinut-o de decor...Am lasat-o in voia ei pentru ca nu isi controleaza sfincterul pana dupa 2 ani, unii chiar mai tarziu. Trebuie sa constientizeze senzatia si sa isi poata controla nevoia, sa se abtina daca e cazul, chestii d-astea...de aceea cam inainte de 2 ani sa faca la oala e f f rar...si nu demonstreaza abilitatea copilului ci mai mult a parintelui ca e pe faza. Alex a facut pana la urma singura la oala, a invatat in 2 zile...dar avea 2 ani si 7 luni si am decis intr-un final sa scot pampersii si sa o las fara, a facut prima zi pe ea si de a doua zi a prestat regulamentar. Nu s-a scapat o data pe ea dupa aceea! A fost succes total, asa ca si de data asta ma voi abtine sa pun copilul pe oala, daca e cuminte si vrea la 2 ani o sa incerc mai sustinut, poate totusi reusesc inainte de 2 ani si jumatate...In Vest nimeni nu se streseaza, cei mai multi de 2 ani jumate chiar 3 au inca pampers. Le lasa alegerea lor
luminita2008 spune:
Am fost si noi pe-afara... a fost tare frumos. L-am lasat pe Edi sa stea in fundulet in carut, e prima oara, sa vedeti ce mult i-a placut! Nu-l mai deranja nici soarele care-i batea in freza, nimik... iar Robi a dormit ca o valiza in gara tot drumul.
Ada, stai linistita, la inceput iti scuipa in freza, apoi o sa muste din lingurita de placere.... Ah si ptr Oadu: 'Way to go, Oadu!'
Giulianna, nici eu nu o sa ma grabesc, desi mama ma bate deja la cap, cica eu de la 7 luni faceam deja la olita. Poate doar asa, for fun, cand stii ca face kk...
mai vroiam sa zic ceva... mai vroiam sa zic ceva....
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
kid2003 spune:
Anca poti sa pui fara grija rosie in mancarea Carlei, e deja maricica...Intr-adevar, pui doar pulpa, fara seminte sau coaja. Sau, la fel de bine, poti pune suc proaspat de rosii sau facut de cineva din familie. Mai exista la supermarket si rosii pasate fara conservanti, fara sare, fara zahar, 100% piure de rosii, eu am gasit la Cirio (Passata di Pomodori). Important e sa nu aiba alte minuni ca unele au, dar sunt unele mai bune si mai scumpe care sunt 100% rosii. Si ala e safe sa ii pui la fiert cu legumele. Si rosia s-ar putea sa ii placa. Tot asa, unora le place putina lamaie in legume, sa fie mai acrisor...trebuie incercat orice truc...
luminita2008 spune:
da, mi-am amintit, neuron babos, vroiam sa ii spun Ancai de rosii, sa-i spun ca de la 7 lunite e ok, fara seminte si fara coaja. Vad ca ti-a raspuns si kid.
ah, noua ne plac uneori legumele cu lamaie...
_
GHIDUL MAMEI
baby_boy spune:
Alexa si mami, Kid multu de complimente
Intr-adevar e lung si atletic ca tac-su
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
anca81 spune:
Kid, Lumi . Exact la asta ma gandeam si eu, poate ii va place mai mult gustul acrisor. Cirio folosesc si eu la paste, nu m-am gandit sa-i pun Carlei dar e o idee buna. Oricum rosiile din supermarket sunt bleah ... la fel ca si celelalte legume, de altfel. Hmmm, as putea sa incerc si cu rosii cherry...
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
laureta spune:
Ati fost la Shoping Militari? E ceva bun pe acolo? Ma cam bate gandul tragem o fuga.
Ieri Bianca a avut un scaun apos, unicul aliment nou era iaurtul, poate sa faca oare diaree de la el? Numai un scaun a fost apos, azi a facut ok.
In leg cu olitza io nu am stresato deloc pe Inisu, mi era si lene.La 1 an juma facea kk la baie cu colacul ei da pipi nu. Asa ca la 2 ani fix in iunie i am dat pampersul jos si i am pus chilotei, le a udat vreo 2 zile pina s a enervat si cerea la baie, si gata
Andy, ce faceti? Sa pui poze de la petrecere. Pai ce sa ne vedem nu s a vazut din poze cat de scandura sunt?
kid vreau si io sa vad poze cu printesele tale
monica sunteti amadoua superbe( sa iti zic Jolie? cred ca ti sa mai spus)
andreutac acum e interesant la subiectul cu amante ca se vor intalni fetele cu ele
ada am murit de ras cu chestia aia "cautat ruj pe slitz"
babytza , pi sunteti supeeeer nici murdarici nimicpupam frumosul
cristina, pupam baiat ochios
Moni ai fost la doctor??
freshanana pe unde umblati? ce face ginerica?
claudinna ce pedaleza Razvan, iuhuuuuu
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
luminita2008 spune:
eu fug sa fac baitele hunilor, tati are dezlegare la fotbal azi, asa ca am mutat baitele mai devreme. you all, poate intru mai pe seara, imi fac si eu de cap....
_
GHIDUL MAMEI
CD27 spune:
mi-a trimis cumnatica ceva papa pentru Mikul si ce credeti (eu tocmai faceam ca toate animale sa deschida gura la mancarea mea) cum a aparut papitza de la ea hatz, o lingura, 2, 3....30 ml pai bine mah Mikule, e drept era ceva nou: brocoli, cartof si unt
pe drum spre casa, plans cu lacrimi de crocodil, in casa iar, e marait rau, nu stiu ce sa-i mai fac, am reusit sa-l culc
cred ca e de la dinti, din nou dar unde sunt dintii astia de apar asa greu??
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH