Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetiliii care deschid capitole noi..nu vreti sa trecem pe prima pagina data intalnirii noastre : 16 MAI in Parcul Herastrau sau Cismigiu sa stie toata lumea care vrea sa vina?

Apropo...daca ne intalnim in parc trebuie sa fie musai si toalete pe acolo ca deh.., in Herastrau eu sigur stiu ca sunt si sunt curatele..toalete din acelea ecologice...in Cismigiu nu stiu.

Monirau rau imi pare ca nu ne-am vazut, ii ziceam si sotului ca vii in Bucuresti..dar a trebuit sa mergem la ai mei la curte caci avea tata ceva treaba cu sotul si chiar nu puteam sa amanam. Dar m-am gandit la tine . Frumoasa mobila ai luat..or sa aibe fetitele camera lor?

Pup toate burticile sexy

24+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Moni frumoasa mobila ai luat, sa o stapaneasca sanatoase fetitele tale frumoase.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, super lucrusoarele. Cu niste decoratiuni vesele o sa arate traznet. Am vazut odata la o colega din odiseea trecuta, pictase camera fetitei cu flori si buburuze, o intitulase "Gradina cu flori vesele". Ma uit dupa pozele ei si iti trimit, poate te inspira. Mie mi-a placut enooorm.
doinique, te las pe tine la deschis capitolul asta, sa capeti dexteritate . Bafta.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, ia uite aici: http://good-times.webshots.com/album/557235620iZEBjC?start=0
Acum gasesti multi care picteaza camerele copiilor ... daca-ti place e o chestie super.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

micaalsa am reusit sa deschid subiect nou dar nu reusesc sa-l trec aici in cel vechi si pe prima pg apare tot link-ul la cap 37
help.
doinique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca ma pricep eu, dar am nevoie de parola.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput