Fetiliii care deschid capitole noi..nu vreti sa trecem pe prima pagina data intalnirii noastre : 16 MAI in Parcul Herastrau sau Cismigiu sa stie toata lumea care vrea sa vina?
Apropo...daca ne intalnim in parc trebuie sa fie musai si toalete pe acolo ca deh..
, in Herastrau eu sigur stiu ca sunt si sunt curatele..toalete din acelea ecologice...in Cismigiu nu stiu.
Monirau rau imi pare ca nu ne-am vazut, ii ziceam si sotului ca vii in Bucuresti..dar a trebuit sa mergem la ai mei la curte caci avea tata ceva treaba cu sotul si chiar nu puteam sa amanam. Dar m-am gandit la tine
. Frumoasa mobila ai luat..or sa aibe fetitele camera lor?
Pup toate burticile sexy 
24+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moni frumoasa mobila ai luat, sa o stapaneasca sanatoase fetitele tale frumoase.
26+
Moni, super lucrusoarele. Cu niste decoratiuni vesele o sa arate traznet. Am vazut odata la o colega din odiseea trecuta, pictase camera fetitei cu flori si buburuze, o intitulase "Gradina cu flori vesele". Ma uit dupa pozele ei si iti trimit, poate te inspira. Mie mi-a placut enooorm.
doinique, te las pe tine la deschis capitolul asta, sa capeti dexteritate
. Bafta.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei
Moni, ia uite aici: http://good-times.webshots.com/album/557235620iZEBjC?start=0
Acum gasesti multi care picteaza camerele copiilor ... daca-ti place e o chestie super.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei
micaalsa am reusit sa deschid subiect nou dar nu reusesc sa-l trec aici in cel vechi si pe prima pg apare tot link-ul la cap 37
help.
doinique