Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
noce spune:
Patricia, nu eram eu la armeneasca, n-am fost pe acolo de curand. Dar mi-ai dat o idee si am mai pus o poza pe mailul comun, poate ne intalnim pe undeva, sa ne recunoastem.
Meleea, multumesc pentru pont.
Cat priveste burtica si kilogramele, eu sunt foarte incantata pe moment de noua mea dimensiune.
Sper sa nu ma fac prea mare prin iunie - iulie cand vreau sa ma expun la plaja.
Mai nou, am renuntat si la pantalonii de gravida, mi se pare mai comod si mai dragut sa port fuste sau pantaloni normali desfacuti si sa las burtica la vedere, acoperita de bluzite mulate. Nu ma imbrac sexy inca (e post si m-as simti vinovata), poate mai incolo.
Rochitele maternity noi-noute aduse de mama de Anglia stau cuminti in sifonier, nu-mi plac ca parca mascheaza burtica.
Acum fac ordine in sifonier, ma pregatesc de vara, si probez tot ce ar putea sta bine pe burtica. Nici nu stiti cate surprize am! 
24+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
danielle02 spune:
eumada,vezi ca ptr picioare umflate si dureroase sunt niste creme cu mentol super super,mi-a luat mama de la farmacie cand am fost acasa burtoasa,dar din pacate nu mai stiu cum se cheama si am intrebat si de ea.daca cauti prin magazine sau farmacii sigur gasesti ceva creme cu mentol,fac minuni,pune l pe sotz sa iti faca un masaj seara sa vezi ce bine o sa te simti.
offfffff si eu ma simt umflata si tzeapana de toate oasele,dar nu ptr mult timp o sa fim asa,iar kg in plus se dau rapid jos iti zic din experienta,cel putin 15 kg au plecat rapid in primele 14 zile,asa ca...mari sanse avem sa ajungem ce am fost 
eu mai am o printzesa atomica de un an jumate`,imagineaza-ti cum e cu 2
vrea mereu la plimbare,in parcuri,distractie cu ceilalti copiii,ce mai!e in priza mereu.
am de strans dupa ea de parca a fost potopul in casa,mai ales seara dupa ce se baga la somn 
am si eu ditamai burtoiul,dar cand vad cum misca micutza nu imi mai fac griji,ea sa fie bine ca de restu`...
am ajuns si eu la 72 kg,deci.... ![]()
v-am tzucat,ma duc la treaba
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
alynakiss spune:
felicitari noilor venite
si celor care au mai aflat intre timp ce le va aduce barza![]()
am vazut ca fetele si-au luat avant si revin pe pozitii bravo lor
, este asa bine sa stai acasa , fara stres in depl;asarea catre servici, fara nervii tociti la birou, eu o sa-mi tot lungesc medicalul pana in mai si atunci pot intra in prenatal
acasa multa treaba , curatenie , cumparaturi, dar il am pe sot care ma modereaza si ma ameninta ca daca nu stau cuminte ma duce la spital
va 

sa auzim numai de bine
Alina
25+ nerabdatoare mamica de
Rares
vally spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionik76 Fetelor, sunt disperata, am fost ieri la eco morfofetala, bebitza e bine, are 600 g, pare intreaga, in schimb dr. a vazut ca am colul deschis la interior, desi la controlul pe masa aparea inchis la exterior. E adevarat ca mai mereu simt o apasare jos, de merg uneori ca un pinguin si daca stau mai mult in picioare, ori pe scaun sau daca merg mult pe jos ma doare burta si spatele. E din cauza faptului ca am sarcina joasa,si apasa pe col. Ca sa nu mai spun ca prin natura serviciului stau 8 ore in fund pe scaun, la calc. Evident ca recomandarea dr. si nu numai a fost sa stau acasa. Sunt speriata si as vrea sa stiu daca mai e cineva in situatia asta si cum procedati. Ioana, 23+ ![]() |
si eu sunt in aceeasi situatie...am facut cerclaj la 21sapt...mi-am redus programul de munca la 6h...si incerc sa am mai multa grija..ca daca nu tot eu ma simt rau...
daca dr ti-a spus ca ar fi bine sa stai acasica ar fi bine sa-l asculti
ai grija!
vally
s21+
Sara Adelina
anemona27 spune:
Azi e prima zi si la mine in care ma trezesc tot obosita,cu dureri de picioare,parca imi simt si mainile si picioarele uflate,dar eu sper sa treaca.
Chiar o sa caut o crema cu mentol pe la plafar ca sigur face minuni.
Ieri am fost prin bucuresti,i-am mai luat lu bebe cateva bodiuri,un costumas,chiar si o pijama ca re cred ca o sa-i fie buna pe la 1 an(dar mi-a placut si nu m-am putut abtine)Mi-am gasit niste balerini asa comozi la mallul nou deschis in Militari . am dat o raita si prin miniprix,vreau sa va zic ca am gasit cateva haine frumoase pt mine,o rochita f frumoasa din panza topita sau ceva asemanator,baby doll,marca La redoute la 450 de mii,si aveau pe negru,maro,alb si bleu.
Maine la mine vine zugravul,ii pregatesc camera lui bebe.
Va pup si sper sa auzim numai vesti bune.
26+
oanamariuca spune:
CORNELIA, multumesc pentru urarile de bun-venit, ti-am vazut pozele, esti tare frumusica si tu si copilasii!
Ylla, ma bucur ca si tu te simti fericita in perioada asta si sper sa ne fereasca DD pe toate de necazuri.
Maine ma duc la eco sa vat bebita si abia astept s-o vad cat de zglobie e, sa-i facem poza si filmulet.
A avut pana acum cineva carcel in sprinceana? Mie mi s-a intamplat, eram in avion saptamana trecuta si dupa ce mi s-a infundat rau de tot urechea stanga, mi s-a pus carcel in sprinceana de pe aceeasi parte, de am lacrimat vreo 5 minute, toate pe un fond de raceala zdravana. Intre timp am scapat si de ea, cu lamaie si miere, n-am luat nici o pastiluta. Insa o sa intreb medicul daca mai pot merge cu avion, ca as vrea merg in vacanta pic cu sotul meu, cat nu ma fac prea balenuta si mai pot intelege si eu ceva din plimbare.
Pupici la burtici si sa ne bucuram de primavara!
Pentru burticile din Bucuresti avem mai multe targuri in week-end asta de vizitat, la Carturesti cu artizat si produse hand-made, la Muzeul satului si Muzeul taranului roman Trgul de Florii.
Moniland spune:
Mie imi pare rau ca nicio bucuresteanca nu a vrut sa se intalneasca cu mine. ![]()
M-am intalnitin schimb cu Elena si ne-am masurat burticile cu gemeni de Austria. Are o burtica frumusica foc ca o mingiuta ascunsa sub rochita
.
In sfarsit fetitele mele au mobila. Am cumparat de la Ikea 2 dulapioare, 2 patuturi, 1 corp etajera cu masa de infasat, si corpuri pentru jucarii. Toate sunt albe: www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/70116002" target="_blank">patut www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S29828090" target="_blank">corp etajera cu masa de infasat, si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/90111391" target="_blank">dulapioare si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50115862" target="_blank">cutie roz www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50115862" target="_blank">cutie verde ce vor fi www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S49850438" target="_blank">aici unde vor fi ascunse jucariile.
Le-am luat aplice pe perete www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50072867" target="_blank">buburuza verde si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/00097097" target="_blank">floricica roz
Prin urmare mobila alba cu decoratiuni roz si verde. Depinde cat spatiu mai am pentru alte aplicatii dar respectand tema :flori si fluturi/buburuze. ![]()
24+

Moniland spune:
Legat de kg inca sunt la + 5.
Mi-am luat si rezultatul analizelor. Totul e ok, mai putin leucocitele si hemoglobinele din sange. Dar poate interpretarea la o femeie insarcinata faca ca si si ele sa fie in grafic. Oricum la ce flux si volum sanguin exista nu ma mir ca nu sunt in grafic.
24+

doinique spune:
o zi frumoasa si de la mine
moniland eu chiar am vrut sa ne intalnim dr ai venit in ziua in care eu am fost la eco de la 6 seara si chiar n-am putut.
sa stapaniti sanatosi mobila si sa va bucurati de fetite.
felicitari noilor burticutze, bine ati venit, bb-i sanatosi sa aveti si sarcina pana la termen.
La multi ani Pogos, sa ne traiesti sa fii sanatoasa si fericita. 

Patricia si mie mi s-a intamplat ieri sa vad o gravidutza pe la pta Unirii, la fantani si ma gandeam oare nu o fi cineva de pe forum? cred ca automat ne intrebam acum.
Eu mi-am mai revenit din soc, acum caut al doilea nume pt printesa ca pe primul Lucia l-a vrut sotul din dotare, si pe al doilea il caut eu.
Blanca sunt total de acord cu tine, si eu mi-am tot luat bluzite gen baydoll dar se muleaza frumos pe burtik si sunt tare mandra si chiar ma simt sexy. asa vreau sa am moralul pana la vara. Eu am ajuns la 54 kg, in viata mea n-am avut atat dar asta e, am luat 8 kg pana acum si ma simt tare bine.
va pup, va citesc cu mare drag si abia astept sa ne vedem in mai.
doinique
micaalsa dc nu poti deschide cap. nou azi o sa incerc eu,

21 + 
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina micaalsa,nu aveai antivirus? Alina,mami de printesa si baby ![]() |
Cum sa nu, am dar vad ca degeaba. Mi l-a detectat dar de scapat de el vad ca nu poate
.Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei