Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

doinique, multu' de ajutor. Intru mai rarut ca n-am reusit sa razbesc virusul asa ca-mi astept sotul din dotare sa mi-l rezolve.
Felicitari pentru . Fetitele sunt altfel decat baieteii, ai sa vezi ce scumpete o sa ai. Eu, desi nu stiu sigur ce e, tot sper sa fie fetita ... asa in sufletelul meu. Desi pe de o parte stiu ca-si doreste sotul baiat, dar sa fie sanatosi e cel mai important. Pentru mine acum e singura preocupare si grija, la ultimul eco era mai sa uit sa-l intreb ce sex are bebeul ... oricum n-a vazut, dar na' eram mai adancita intr-ale mele ... mai ales cu problemele si grijile ce le-am avut si inca le mi am din pacate

Ia uitati ce se mai dstreaza stumful

Am mai facut ceva modificari in listuta, bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebe sanatos. Daca mai vreti sa va trecem ceva la datele personale, ne dati de stire

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau burticas lindas!
Giova danke! Si spor la munca!
Romanitza incearca sa te gandesti exclusiv la BBlina si evita tot ce observi ca iti accentueaza starea de blue. Si eu mai am neste pitaci pe creier,dar ma uit la burtica si imi trece.De fapt ori de cate ori o vad mai ales in oglinda imi pune niste smiluri pe fata de la o ureche la alta.Pofta mare la bunatati!
Mqqm daca bag franzela...devin mai periculoasa cu tine care esti de la dezmembrari...o mananc si gata!Pe bune,suna bine,dar cum la noi nu se gasesc wrapuri si cum eu sunt o impiedicata de fel si plina de vanatai,prefer sa tin BBita in bouncer,in centuri prinsa si carata dupa mine in incaperile in care voi avea treaba. Parca vad ca totusi imi va veni sa pap si una bucata BBita...Cat despre preturi,draga me nu stiai ca suntem nababi?SPECULA e cuv de ordnung si mai ales specula la vreme de sarbatori,cand cresc preturile ca dupa ploaieFaini pantoci!Si eu sunt pt jos,daca ma vezi mergand in toace...adeca ce tentative de miscare am
Pogos ahaaaa!deci e alergatura on dutymamicoaso-bodyguardoaso...Si BBita mea avea cordonul trecut dupa gat.Tinand cont ca e jucarica ei si inca mai are timp si loc sa se invarta nu mi-am facut griji...inca!
Doinique sa-ti traiasca papusa!Sa fie sanatoasa!Acu-i acu...acusica vine randul meu...numa ce ma setasem pe rrrrozNu de alta,dar sa stie si tati:isi ia pusca sau mai cumpara o undita?
Alex&Sara buna treaba cu Baiazidu si Mircicu'!Spor si tie la treaba!
Cornelia esti duuuulce!De fapt toate burticile vizionate sunt frumoase!Sa-ti traiasca copiii!
Patricia si eu facute une ane gimnastique si nem placut de tanti profa,ca avea obiceiul sa se urce pe spatele nostru cand sedeam in sfoara sa fie sigura ca suntem cu burticile lipite de sol si limbile scoase la aerPt fetitze zic eu:misto balet,misto innot,misto volei(aveam in generala niste tipe care faceau si aveau corp mumos si erau 'naltute)parca si tenisul e ok.Si daca vrea cupilul sa faca performanta in timp e una,dar ase de armonia corpului cred ca nincen nu e bun de performanta, pt ca fiecare sport de performanta mai si deformeaza.Moderatie si in asta dar categoric tre facuta pt ca e sanatate curata!
V-am mai spus ca va invidiez cu pumparaturile facute pana acum?Mai mi-a ramas sa numar pe dejtele de la o mana pana la morfofetala de trim zwei si abia astept sa-mi suflec manicile sa ma arunc orbeste in magazine BBicestiDeclar razboi total fortopelului!
Pisoaia mea mi-a tras azi-noapte o batuta,mai exact la intestin...de mi-au iesit okii din cap...zambeam cam stramb dar zambeam totusi, maaare noroc are ca o cunoscnici nu ma mir ca ies afara zilnic de cand sunt gravi,are ea o vb cu matzul meu de la inceputuri.
Si ca vb si de matze...m-am ghiftuit cu neste chineji la comanda de ma doare burta
Va pupem!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

buna burticilor,

am fost la eco de trim II la Dr. Steriu si este o fetita frumusica ,100%,placenta:gr de maturare II,are 450 de grame si au iesit niste poze cu fatuca superbe(le-am pus pe contul comun)!!!

ma adaugati si pe mine va rog la listuta:SPITALUL FILANTROPIA cu dr HAIDUC CATALIN

am sa dau si eu nr de tel pe contul comun;buna ideea fetelor!!!

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

ivanoiuadela SA FII SANATOASA SI BEBE LA FEL...LA MULTI ANI !!

24+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

si eu am mainile umflate si ~10 kg in dotare in plus;ce sa fac si eu ca toate ia o pauzarile din familia mea sunt maricile si eu inainte de sarcina aveam 70 si ma chinuiam cu sala multa sa ma mentin si cu sucuri naturale(pe care le beau si acum ca fara ele cred ca luam 20 de kg);nu am nici-o linie pe burtica inca iar la sani nu am nici-o scurgere inca...

va pupicesc pe toate,nastere usoara si bebelusi sanatosi si voiosi

Ce nu te doboara te intareste!!!Inainte ca inapoi nu se poate!

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

eu ziceam ca o sa-mi pazesc copilu` si cand nu stie el...chiar daca o sa zica careva ca-s cu capu`.Imi asum riscu

Pentru gravidutele care cauta haine de vara pentru burtici maaari si alte parti ale corpului eu am gasit la un targ de haine de paste la 50 ron perechea diverse modele de pantaloni de in,bluzitze,sarafane etc,accesibile tare ca pret si culori dragutze..de la marimea 38la 50.
nu stiu cine naiba se simte sexi cu cel putin 10 kile in plus.Eu nu, clar, dar trebuie sa ma imbrac cu ceva vorba unei prietene care tocmai a nascut si ma sustine spunandu-mi ca stie prin ce trec.
are si magazin online la adresa nu prea stiu cum s-o dau ca sa nu fie reclama dar scriu numai denumirea si voi puneti in fata www si in coada roPrenatalFashion exact asa scris.
Mie mi-au placut mai ales ca sunt ieftine si culorile faine si de bun gust....eu am luat numai pantaloni, gravide suntem 9 luni nu?

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Alex@Sara, cine este pediatrul tau care sta in berceni? eu stau pe brancoveanu si mi-ar prinde bine sa stiu un pediatru bun in zona, de aceea daca se poate, te rog sa imi dai numele lui si adresa cabinetului.
Merci

Va rog sa ma adaugati si pe mine in listuta.
O sa am un bebe baiat, DN = DNP 06.08.2009 (chiar de ziua mea :))
UM 30.10.2008
Spital Filantropia, Dr Simionescu Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat, din pacate nu am reusit sa citesc capitolul acesta dar sper sa reusesc sa recuperez duminica.
Am avut o saptamana foarte grea. Sunt de joia trecuta singura la servici deoarece colega mea este in concediu medical si totul a cazut pe spatele meu. de dimineata pana seara am stat in fata biroului cu ochii in calculator, cu zeci de telefoane pe zi, ufff abia astept sa scap.
Luni am fost si eu la ecograf si mi s-a confirmat ca avem fetita. Suntem foarte fericiti. este cu capul in jos de la 18 saptamani si preseaza foarte mult pe col. este asezata prea jos, probabil de aceea am si dureri de burta.
Luni mi-am facut cerer pentru reducerea programului de lucru si am fost sunata din centrala sa mi se spuna ca nu e buna adeverinta de la medicul de familie si ca imi trebuie de la medicul de le medicina muncii. Ce legatura are medicina muncii cu reducerea programului, nu stiu. i-am spus respectivei persoane ca in OuG 96/2003 spune ca adeverinta tb sa fie de la medicul de familie si nu de la medicina muncii. Mi-a mai zis ca nu imi gasesc dosarul de gravida asa ca am fost nevoita sa le mai trimit inca o data actele cu care anuntasem in ianuarie ca sunt insarcinata. De atunci nu am primit nici un raspuns, nici ca daca ma mai duc la medicina muncii, nimic. Mai astept pana luni si daca nu primesc nimic o sa sunt sa vad cum stau lucrurile.
Va las acum ca trebuie sa-mi termin treaba sa pot pleca si eu acasa.
va pup pe toate si bebei sanatosi va doresc!

21+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

Alex@Sara, cine este pediatrul tau care sta in berceni? eu stau pe brancoveanu si mi-ar prinde bine sa stiu un pediatru bun in zona, de aceea daca se poate, te rog sa imi dai numele lui si adresa cabinetului.
Merci

Va rog sa ma adaugati si pe mine in listuta.
O sa am un bebe baiat, DN = DNP 06.08.2009 (chiar de ziua mea :))
UM 30.10.2008
Spital Filantropia, Dr Simionescu Anca

sandy,pediatrul nostru nu sta in Berceni,are cabinetul in Berceni si lucreaza si la Budimex>e vb de Stanciu Adrian si eu una ti-l recomand din inima,noi facem excursii Voluntari-Berceni sa ajungem la el,dar nu l-as schimba pt nimic in lume,desi e ff ocupat,am incercat o luna sa fac o programare pt control de rutina ca Slava Domnului,nu avem pb.Dar daca e bebe-copilul bolnav,are si liste de urgente,suni si te primeste.Dar noi daca numai sa ne mai vedem la ochi am vut acum,nu m-am bagat la urgente desi mai ca imi venea Cabinetul il are pe str Barzei,tel ti-l dau pe PM daca vrei.
Scuzati de Off topic,dar poate o sa va fie de folos burticutelor din Bucuresti.Intru mai tarziu ca mi-a facut ALexut niste nervi de imi vine sa il omor,nu alta,Doamne iarta-ma

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

23sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

patricia eu am facut gimnastica de la 7 ani pana am terminat liceul. la inceput am facut sportiva, la aparate, dar mi-am paradit glezna si mi s-a vindecat dupa 6 luni cu acupunctura iar apoi s-a paradin incheietura mainii, mi-a iesit un chist si medicul mi-a spus clar: ori gimnastica ori operatie. atunci am renuntat ( si trebuia mai devreme ca luam la batute si la injuraturi cat nu am adunat toata viata dupa aia) si am mers la gimnastica ritmica, care este mult mai frumoasa, mai eleganta. insa am mai facut cativa ani cat sa-mi schimb infatisarea de robotel, ca asa ajunsesem sa arat un robotel cu conformatie de fotbalist. noroc ca n-am ramas asa
lucialu imi facusi o pofta de chinezarii...mama, mama. cred ca voi comanda si eu. asa o fac si pe fii-mea fericita. ca e si ea mare amatoare, vad. tot timpul imi zice sa sun la nenea sa aduca olez.
micaalsa, ce tare e filmuletul!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput