Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor, fug un pic de la bucatarie sa va salut...pe baieti i-am trimis dupa ultimele cumparaturi (ceva de speriat cum se topesc banii !!!!) asa ca e liniste in casa...am avut o noapte tare grea, marc a plans mult de tot, cu lacrimi, nu-l puteam consola nicicum, i-am dat panadol, adormea, se trezea, se foia, foarte greu a trecut noapte, nu pot sa imi dau seama ce-a avut...febra nu, nas infundat nu, kk nu, foame nu...deci, nu stiu...

gata, plec...va doresc sa va simtiti foarte bine alaturi de cei dragi, sa aveti parte de o masa imbelsugata si multa pace in suflete si un iepuras cat mai darnic cu toata lumea...

va pupam si abia asteptam sa ne vedem saptamana viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Buna
Marc sper sa nu o iai pe urmele lui Ianis cu plasul si mai ales cu febra ca el de joi asa o tine intruna. Pupic ca fi cuminte.
Noi suntem in drum spre tara. Sper ca fie bine si sa nu fim nevoiti sa ne intoarcem repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Nu stiu cand mai pot intra ca acolo nu prea e semnal, asa ca va doresc de acum ca Inviesea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari!

Eu am cam terminat cu treaba, mielul e in cuptor, curatenia gata, acum un pic de relaxare (daca se poate cu doi nazdravani).

Sarbatoarea Invierii sa va aduca multa liniste, si bucurie in suflete. Paste Fericit pentru voi, familiile voastre si pentru micutii nostrii care vor lua pentru prima data lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Hristos a invitat! fie ca aceasta sarbatoare sa va umple inimile de voie buna, vremea tine cu noi, profitati din plin de comorile pe care le aveti langa voi, pupici la toata gasca

acuma am si eu o clipa de liniste, doarme piti meu ca-i prieste aerul curat, suntem la bunici la tara, vreme superba, ieri a stat afara de la 14 pana seara la 20 si a dormit toata noaptea puiul mic.

carmenbudea sper ca micutul Ianis n-a mai facut febra si va simtiti bine si voi la tara . Am fost la dr numai sa o vada in gat si sa se mai uite la ochisor dar problema era rezolvata de mine de cu seara si era ok.

abia astept sa ne vedem saptamana asta

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

HRISTOS A INVIAT
VA DORIM SARBATORI FRUMOASE IN CONTINUARE

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ne-am alaturat si noi iepurasului si il ajutam sa va aduca multe bucurii, impliniri sanatate si belsug. Paste fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

HRISTOS A INVIAT!
ADRIANA LA MULTI ANI! IMPLINIRI SI TOT CE ITI DORESTI.VA PUP SI SA AVETI O SAPTAMANA BESTIALA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata'

gata am ajuns si acasa si aici vedeti ce surpriza ne-a facut iepurita mica

o zi frumoasa va doresc

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

da o buna AICI

Mergi la inceput