Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari si de la noi!

Flavia, doamne....ce chestie...bine ca ai vazut ce nu e in regula cu ea.

Anca81, si eu ma apuc de geamuri imediat (desi le-am facut saptamana trecuta) dar sunt varza.

M-a apucat un junghi in spate ca abea respir. Nu stiu ce e. Sper sa treaca sa nu fie nevralgie ca de aia nu scapi cateva zile si doare rau de tot.

Si mie mi-a intrat indemnizatia dar nu marita. Tot 600. Nu stiu de ce.

Azi si maine am atata treaba ca nu-mi vad capul. Nu stiu de unde sa incep. Si-s singura cu amndoi pruncii.

Ilinca, oare de ce nu dai nici un semn? Esti prinsa cu pregatirile sau ........ai nascut?

Malinka, ce draguta e sora ta. Dar cum de nu a stat de Paste?

Va pup pe toate si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, sa mergi neaparat sa vezi daca nu e ceva lipsa la dosar, ca astia nu spun nimic daca e ceva in neregula. Imi pare rau... Ia un antinevralgic sau algocalmin pentru spate.

Mai am un geam, printre traduceri comerciale din engleza/romana, hranit piti, povestit cu voi si vorbit la telefon (noroc cu castile)

Eu ies azi dupa 14, vreau sa fac si curat in bucatarie.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Anca, o, nu m-am gandit ca poate fi in neregula dosarul. O sa merg dupa Paste. Desi nu sunt singura la care nu mi-a venit recalculat. Nici la Ancaurn, nici la o prietena de a mea. Dar merci, o sa merg sa vad de ce. Harnica esti. Eu inca nu m-am apucat de geamuri. Mada a tot tipat, acum a adormit in sfarsit.

Vreu sa fac o ciorba de miel dar nu stiu cum. O sa intru pe internet sa caut retete. Daca av eti vreo sugestie....astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

dfalvia bine ca ai scapat-o de necazul din ochi. Si la noi dupa iesirea pe vant i-a intrat un punct negru in ochisor. Sotul tot spunea sa mergem cu ea la urgenta dar gandul de spital imi provoaca groaza(in sensul ca nu se ocupa de noi si trebuie data spaga- imi pare rau ca s-a ajuns la asta dar din pacate eu asa imi imaginez spitalul). Pana la urma am tot curatat-o cu ser fiziologic si am scapat si noi.

Malinka mi-am cumparat si eu ziarul cu cartea. Imi place foarte mult. Eu ies de obicei dimineata in parc la Mara si citesc cat timp doarme Sofia(in casa nu prea am sanse)

Azi am iesit si m-am tot uitat dupa voi prin parc dar am crezut ca nu o sa iesiti. Pe la 12 m-am intors si eu acasa. Daca stiam mai stateam putin la o scurta poveste.

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Salutare.
Flavia bine ati rezolvat cu ochiul si nu sa intamplat alte minuni. Ce va zis dr? Pupici Stefaniei.
Ramona iti tinem pumni sa pe intample minunea acum de sarbatori.
Am vazut si io pozele de saptamana asta si trecuta is super faine!

Mergi la inceput

Sa va spun ce facem noi. Ianis ii cu febra 38,6 de ieri, a mai scazut pan la 37.9 si iar a urcat. Toata noaptea nu a dormit. Adormea in brate iar cand il puneam jos incepea sa planga. Asa ne.am chinuit pan dimineata cand l-am luat in pat cu noi.....

Mergi la inceput

...(pt prima data) si a dormit 30 min. Mam speriat sa nu fie racit si am fost la dr. a zis ca is dinti de vina ca o sa iasa zilele asta jos si ca sus e tare umflata gingina.
Noroc ca am terminat treaba prin casa ca nu stiu cum ma descurcam asa.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ziua buna!vad ca slaba miscarea pe aici!suntetzzi la shippingarit si curatzenie si mancarica!harnice ca intodeauna!noi avem o lene sau mai bine zis eu!vream sa ies afara dar .........pfuaiiii ce lene mi!mno va dorim Sarbatori Frumoase pline de pace , intzelegere si multa iubire!

edit:out offf topic! daca vrea careva sa-si faca un site sau stie pe cineva ca ar vrea please contact me!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neatza! dau o pentru toate gospodinele...ca eu daca sunt in vizita nu prea fac mare lucru, asa ca am timp sa fac o

noi am fost ieri in parc, dar nu am vazut pe nimeni
si apropo de indemnizatie...mi-e nu mi-au intrat banii si de o sapt. tot verific cardul...asta-i statul roman!

mihor si mie imi e o groaza de spital...mai ales dupa cate s-au intamplat cand am nascut. bine ca ati scapat!

carmen pe Ianis, sa treaca febra.

Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Prietenele noastre dragi,

Va dorim un Paste Fericit, cu multa caldura, lumina divina si liniste sufleteasca, bucurii si sperante implinite.

Cu drag,
Carla & Mama

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput