Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Bravo Carla, vezi daca papi tot? prinzi putere scumpa de ea

deci Stefi cred ca si-a schimbat programul cu trezirea asta matinala asa ca eu nu stiu inca (,) cand o luam la picior

poze aici

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Flavia, azi si Carla s-a trezit la 6.30

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ziua buna si de la noi. Zic ziua, ca m-am trezit de la 6.30 stresata ca mai am mult de lucru si nu apuc sa termin. Totusi, azi trebuie neaparat sa ies putin sa-i iau lui Dragos un plovaras cu fermoar in fata, ca mi s-a pus pata. Nu stiu pe la ce ora merg, ca fug, asa ca nu va incurc.
Anca81 robotelul nu stiu daca o ia, dar in mod normal ar trebui sa o ia la orice ghiseu. Eu ti-o iau sigur.
[Malinka vorbeam de toate pozele, nu doar cele cu Dragos. Ca el e cel mai cel, asta simt.

Fug ca mai am camera Cezarei si nu cred ca vreti sa stiti ce-i acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

flavia...sunt super pozele...aproape ca l-ai prins pe marc cand o tragea pe stefi de par...saracuta, cum a plans ea...inca o data ne cerem scuze...si o sa ne iertati...

pentru carla curajoasa...

noi mergem cu tati sa facem niste cumparaturi si ceva plati, si te sun, flavia, cand termin, e ok asa? ca nu stiu exact cum o sa rezolvam toate...ancaurn, nu iesi deloc? cred ca straluceste casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'mneatza si de la noi! cu o cu ciocolata si laptic asa cum beau eu acuma raportam o noapte agitata cu treziri in plansete!care o fi motivul doar ei o stiu cred!mna...asta e...

in primul rand cu scuzele pentru intarziere AdrianaSM

ancaurn gatai curatzenia mama ???

clauco mie mi-au intrat ieri seara ca dimi cand m-am uitat nu erau!

radcarmen tzinem pumnii sa treaca toate cu bine!fruntea sus trage aer in piept si zi-tzi in gand "venitzi aici sa va defrisez" hihi!

carmenbudea multumim de gandurile bune!

dflavia multzam de poze !fff frumoase dar imi place la nebunie rauuu de tot asta! multumim!

anca81 si tzie!esti acasa azi pe la 18.30 ca vreau sa merg sa-tzi duc banutzii pana nu ii topesc ...felicitari pentru carla exploratoare!

malinka spor la shopingarit! pe Marc cel prapadit ..hihi

mno fug ca am de hranit pitica de intins haine!multeeee.....azi nu iesim ca n-avem chef...lenea e mareeeeeeeee!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly, lasa ca ne intalnim noi sa-mi dai banutii, nu pot dupa masa ca umblam pe la cumparaturi cred.

Merg sa platesc gaz, curent etc, daca mergeti la RFN dati-mi si mie un semn (daca vreti).

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutare!

No, deci ziceti ca au intrat banutii, dar au intrat recarculati sau tot 600?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

deci Stefi acu s-a trezit asa ca ii dau fructele si pe la 12 iesim
Anca81 da nr tau de tel pe privat ca nu-l am sau ne vedem cred pe la 12 si ceva la RFN

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ok Anca!ramane pe alta data!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna ziua fetelor Sa nu credeti ca daca nu scriu pe aici am uitat de voi... intru aproape zilnic sa citesc despre ultimele ispravi ale micutzilor vostri.
Sper ca de la urmatorul capitol sa trec si eu la burtici
-ici la toate burticiile, mamiciile si copilasii din Baia-Mare si Satu Mare

oare vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput