Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 18
mihor spune:
La multu ani AdrianaSM

Malinka de papucii astia cu degete vorbeam azi http:// www. outdoor-shop. ro/Incaltaminte-FiveFingers/ (am pus spatii)
Sofia
6.12.2008
radcarmen spune:
La multi ani AdrianaSM!
La multi ani si piticilor care au mai implinit o luna! Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si numai bine!
Eu sunt foarte prinsa cu serviciul, e stresant, totul nou pentru ca am schimbat postul in cadul aceleiasi firme si volumul de informatii noi este foarte mare. Sper sa nu dau chix
!
Va pup si va doresc de pe acum Sarbatori Luminate, cu sanatate, belsug, pace si fericire!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Clauco, eu azi dimineata aveam deja banii in cont la BRD.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Malinka spune:
seara buna fetele...
ancaurn...ma bucur ca ti-au placut pozele, intr-adevar, sunt cateva foarte reusite cu dragos, chiar de pus in rama...
si maine tragi chiulul de la plimbare?
mihor...sunt simpatici dar foarte scumpiiii...si, nu cred ca mi-ar placea sa port asa ceva...eu imi imaginam ceva gen sandale, intre toate degetele, nu pantof inchis...
clauco...anca81 zicea ca au intrat banii, eu n-am verificat...
cred ca sunt super draguti puii tai impreuna...bogdi simte nevoia sa fie protector cu surioara mai mica, nu? asa-mi imaginez ca o sa fie si piticii mei peste ceva ani...:)
ilinca...cum mai e burtica? e nevoie de galerie sau inca sta micuta la caldurica? oare vrea sa vina in mai, luna florilor?
sa nu uit de sarbatorita noastra de azi, Adriana...un buchet mare de 

pentru tine...sa ai parte de clipe minunate alaturi de cei dragi...speram ca ai sarbatorit foarte frumos si ca ai primit multe cadouri...
flavia...ai reusit sa-i dai la stefi sa manance la soacra-ta?
esme...mi-a placut tare mult cum ai descris tu pregatirile de paste, modul in care scrii binedispune si e foarte interesant...
lorelei e o frumoasa, pozele tare dragute...dar, de ce nu iti place sa veniti in tara?
ariana...mai vreau inca sa comand scaunul doar ca astept niste bani si nu stiu exact cand o sa ii primesc...deci, daca vrei, poti sa comanzi, sa nu stai dupa mine...ce mai face ariana?
Malinka spune:
carmen...cum se comporta vlad acum ca mergi la servici? s-a acomodat usor? sarbatori frumoase si voua...si zile cat mai usoare la servici...
carmenbudea spune:
Adriana la multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.
Anca81&Melly23 ma bucur ca sunteti mai bine. Pupici Ameliei sa treaca cat mai repede iritatia.
Nicoleta si noi suntem in aceias situatie cu somnul deci te inteleg.
Somn usor
AdrianaSM spune:
Multumesc,fetelor...am avut o zi plina.musafiri,flori,cadouri.Estera a fost cuminte,a mancat si dormit foarte bine azi...
V-am pupat...noapte buna sa aveti....
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
dflavia spune:
Neata' hai trezirea ca e o zi superba, impart 

la toata lumea
in primul rand 
ADRIANA 
se pare ca ai avut o zi de vis, bravo
Malinka mai sa stii ca a papat tot borcanelul si asta pentru ca era acolo si verisoara ei cara a avut grija sa aiba PUBLICITATE si i-a mai distras atentia, asadar ieri a picat franta la ora 8 dupa jumatatea de ora dormita la amiaz toata ziua, va dati seama ca azi s-a trezit la
dupa cateva ture de plans azi noapte, nu stiu ce are de se trezeste pangand, of of
carmenbudea ce mai face micul Ianis?
melly acusi pun pozele pe contul comun
Ameliei cumintenia pamantului.
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Adriana si un buchet mare de 

Gagici, mergeti la RFN? Pe la cat?
Clau, au intrat banii la BRD-iste, wow ce m-am enervat acasa ca am vazut ca am scos din bancomat o hartie de 100 ron rupta, nu stiu cum pun in bancomat asa ceva
. Am lipit-o dar oare mi-o ia undeva? Ancaurn, daca platesc gazul la robotel, oare mi-o ia? Sau mi-o iei tu daca vin maine sa platesc gazul la tine ![]()
Melly 
Noutati la noi - Carla se ridica in picioare si in tarc, cam greut mi se pare totusi tinand cont ca plasa aceea e destul de flexibila. Noa, nu stiu cum face dar reuseste si e tare incantata de noua achizitie. Patutul de lemn deja il parcurge pe tot ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare