Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

vai esme ce de bunatati, m-ai lasat cu gura cascata si ce bine v-ati distrat voi afara cu piticii, Lorelei este deja o domnisoara si prietenul Robert cred ca e mort dupa ea . Sa va fie de bine si ma bucur ca in sfarsit esti si tu mai odihnita, vad ca plecati si in concediu deci ce mai, e de vis ce povestesti tu acolo. multi multi de la noi baimarencele.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Esme, ce de bunatati . Ati petrecut super de Paste. Aaa, si Lorelei e o scumpete

Eu sunt sechestrata in casa, am fost ieri la medic si s-a speriat doctorita de ce am in gat . Asa ca mi-a schimbat antibioticul cu ceva mai puternic, inca ma dor rau de tot amigdalele dar macar nu mai am febra mare. Carla e la plimbarici cu bunica ei.

Va doresc o zi minunata

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari de la noi.

Multumim inca odata de urari!

Slaba activitate e pe aici. Curatenie si iar curatenie. Si eu abea astept sa fie Duminica sa se termine nebunia asta.

Anca imi pare rau ca esti asa de rau....

Melly, bine ca ai scapat. Imi inchipui cum te-ai simtit. Sa treaca repede si Ameliei iritatia.

DFlavia, am facut tiramisu. Foarte bun!

la toate fetele si bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

anca voiam sa spun da' am uitat...amigdalita e contagioasa. De curand am avut si io...mi-a zis doctorul "Primele trei zile de tratament sa stai departe de copil si barbat...adica pupai daca vrei, ca o sa mai dati niste bani si mie imi va fi mai bine...insa tu nu vei fi fericita". E ori virala ori bacteriala deci e ceva ce poti transmite...dar daca foloseti masca esti ok!!!

Aici pare sa fi fost ceva soi de epidemie ca am fost multi cu angina in ultima vreme!

Flavia daca ai stii tu ce mult as vrea s ava mai vad...dar daca s-ar putea aici...Oricum pare ca desi io nu vreau si nu vreau tot vom ajunge la toamna/iarna in tara. Eu deja am pielea de gaina pe mine pe tema asta.

Melly sper ca ti-e mai bine. Da?! Mai eu m-am ales din nou cu un herpes...se activeaza asta ed cate ori mananc serios romaneste. In romania in mod constant, dar acu' l-am produs si aici...dupa toate astea de Paste, macar ca io nu gatesc gras...defel.

Da zau asa, daca vreti sa vedeti Belgia va primesc cu mare drag!!! Numa tre' sa spuneti sa ne punem agendele deacord!

Esme

Mergi la inceput

Esme, am stat cu masca ieri, azi am dat-o jos. Mi-a spus medicul sa nu pup cupilu' si nici barbatu' si sa nu bem din aceasi cana. Si evident mi-e tare greu sa ma abtin sa nu beau din biberonul Carlei .

Clau

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

esme si noi vrem sa va vedem, tot in Belgica , hm ce coincidenta
clauco sa va fie de bine
anca81 sa-ti treaca repede, acuma ca ai schimbat tratamentul va fi mult mai bine, si sa speram ca piticuta sa nu ia nimic si sa fie sanatoasa si papacioasa.
io una n-am nici un chef de curatenie stiti voi cumva o ceva sa se faca singura?

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata si dau eu -ua.
Eu sunt happy, happy, happy. La servici nu mi s-a schimbat deloc programul. Deci mai merg vineri, tot pana la 8 seara si apoi abia marti. Yupiii!
Vad ca Esme nu se dezminte si ne face in ciuda cu tot felul de bunatati. Da' nu te prind eu odata si odata si te pun sa ne faci toate bunatatile dupa care am salivat din cauza ta! Vazut poze de Lorelei - papusa frumoasa, Robertzel-frumusel si parintii lor. Ati petrecut de minune, se vede.
Melly ma bucur ca te simti mai bine. Amelia pe fundic sa-i treaca.
Anca81 sanatate si tie! sper sa-ti treaca durerea cat mai repede si ai grija cat bei din biberonul Carlei.

gasca si fug la cazne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Si pana nu uit: Flavia daca afli cumva vraja aia, spune-mi-o te rog si mie. Dau orice!
Ilinca . Unde esti?

Mergi la inceput

girls, anyone?

Sunt mai bine, a avut dreptate doctorita ca in 36 de ore isi face efectul noul medicament. Am avut o noapte linistita, piti a dormit de la 20.30 (da, serios, nu glumesc, la 20 i-am facut baita si a dormit dusa) pana la 8 dimineata, cu papat lapte in somn la 22.30 si la 5.

Azi iesim inainte de pranz dar merg la doctorita sa-i faca bilantul de 8 luni. Vom fi in parc la Dacia, daca vine cineva, sunt inca prea slabita sa ma aventurez mai departe. Dar musai sa ies, am capiat atatea zile in casa.

Va dati seama ca eu curatenie n-am prestat nik zilele astea, noroc cu al meu ca a aspirat sambata. Ma asteapta si pe mine de maine incolo.

Speram ca fundulet de fluturica Amelia e mai bine si mamica scumpa care s-a gandit ieri la noi

Fetele, ce sa va zic, spor la . Si poate poate

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neatza si de la noi si multzumim de ancaurn prinde bine!Amelia inca e cu funduletzul in flacari, nu mai stiu cu ce sa o dau, am pus si pudra acuma si parca e ceva mai bine! dar na...tot nu trtece!asta e...dar multumim tuturor pentru gandurile buna si va daruim un si o !

aldaesme fain v-atzi mai petrcut si voi!sincer si far' supi io nu m-am uitat la poze ca am stiut ce de bunatatzuri faci acolo!si e o mare pentru mine! si ai grija de tine da!?far' sa aud de herpesuri si mai stiu eu ce medicamente!hai un mare de la noi!

nikolletta sper ca suntetzi mai bine cu netu dar si cu trezirile !

clauco tu ce lucri, afara nu mai iesi ca te bat la fundic!hai spor la curatzenie si tzie!

dflavia ai gasit magia/vrajitoria ?!itzi spun eu care sunt!manutzele tale ! si pozele de ieri unde le-ai pus ca am vazut la Stefi in album dar restu' unde le-ai ascuns?!

ancaurn felicitari!ai weekend-ul free ca pasarea cerului! si iesi si tu la plimbarici, pune-tzi sotziorul sa faca si el ceva

anca81 ma bucur sa aud ca esti mai bine!

mno noi iesim azi pe la 12-12.30 depinde de piti!ajungem la Mara , da!si cu cine ne intalnim pe acolo???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput