Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 15
clauco spune:

Carla

Multumim de urai fetelor! Nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni.
Madalina mai e un pic racita si nu stiu ce sa fac. S-o scot, sa nu o scot.... Mai vedem. A.... si e Bogdi in vacanta deci am codita. ![]()
melly23 spune:

Madalina & Carla

hello si de la noi!am venit si noi de la tzara!fain...
m-am plicti de moarte dar na...asta e!in schimb m-am ales cu ceva toxiinfectzie alimentara!desi nu am mancat decat supici si putzintel snitzel!dar eu cred ca e de la apa!ca a adus "sosul" de la izvor martzi si de atunci tot in garaj am tzinut-o ca am uitat de ea asat pana ieri!si nu am avut nik pana la ora 23 cand trebuia sa-mi iau "drogurile" pe la 12 noaptea se lasa cu voma dureri...
dar binentzeles ca io am mai baut noaptea si apa ca cin' se gandea ca poate fi de acolo!
si asa acu sunt prastie!cu dureri de stomac, spate, gretzuri, lene!
n-am chef de absolut nik!
am luat 2 pastile de Triferment da de ma mai indura!
piti e bine nu a prea dormit sambata noapte la tzara!s-a trezit din 2 in 2 ore
colac peste pupaza ca n-am dormit nici acu noaptea
mno.....sa speram ca nu oi perii
dar serios atata mi de rau ca nici cand am fo gravi nu mi-a fost asa rau!
mno va tzuc ca merg in pat ca nici bine nu vad!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Amigdalita nu se ia, nu? Am stat cu masca chirurgicala pe fata dar din cate stiu nu e contagios.
Melly, ia Immodium pentru burta si Metroclopramid pentru greata.
sa te faci bine.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ana_mun spune:
salutare gagici
STEFANIADRAGOSMADALINACARLA
SA CRESTETI MARI SI VOIOSI
deci programul nostru s-a schimbat, sunt in baia mare de duminica, si ca sa vedeti minunea mi s-a stricat calculatorul, mi s-a dus hardul dar nu este nimica ca este in garanti si se rezolva dar cam intr-o saptamana,si asa o sa fiu fara calculator, ce sa facem asta este. o sa stam pana miercuri si acuma sigur vom sta pana dupa paste. dar oricum mai intru sa va salut si de la tara.
deci alex este cu muci de vineri, i-am dat panadol sper sa ne treaca
va
pe tot lumea
Anca81 nu se ia amigdalita, stai linistita.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
melly23 spune:
Buna dimineatza cu o
proaspata si aburinda!deci eu mi-am revenit cu tot felu de pastile intr-un final, dupa o febra grozava de 39, mi-am revenit
am dormit toata noaptea pana la 8 dimi de la 23
mno sunt fresh!
in schimb sufera piti acuma ca are o iritatzie de toata coma!
si nici sa o ating nu ma prea lasa!
mno asta e !a trece...!vad ca voi v-ati apucat de curatzenie!harnice, harnice!spor la munci tuturor!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Malinka spune:
neatza, melly, multumim de cafeluta...
cu intarziere, 

pentru Carla si Madalina 

anca81...insanatosire grabnica...
noi o sa iesim, cred ca pe la 12 jumate...vine cineva?
aldaesme spune:
Salutare,
Gata au trecut si am revenit
. Contrar asteptarilor insa e probabil prima data cand dupa paste sunt odihnita, dar odihnita serios. Poate si pentru ca nu m-am aventurat sa fac prea multe cele de mancare...si nu mi-am spalat nici geamurile...toate...deh, nu m-am obosit prea tare.
Am renuntat la facut cozonac, am facut insa pasca cu 3 kile de branza, au iesit 3 bucati si anul asta (desi sunt experta in pasca) mi-a iesit o minune...vreau sa zic ca au topit-o termitele si nu am avut prea multe termite...dar efectiv am fost si eu mai mult decat incantata de cum a iesit. Am facut drob (nu de miel), am fiert niste sunca afumata, sotul a facut friptura de picior de miel cu sos de vin cu morcovi si piure de morcov si cartof. Am mai facut si ceva salata, mai erau p-acolo verzituri si tot sotul a vopsit biologic niste oua cu coji de ceapa. Evident fara tort nu se putea asa ca am facut trei bucati
. Cu blat de ciocolata, crema bavarois cu zmeura si glazura de ciocolata alba si neagra. Al mai mare (28 cm diam) l-am tinut pentru noi si doua mai micute (20cm diametru) le-am dat in vecini...ca deh, sunt super de treaba vecinii cu noi.
A venit si epurul, fetii i-a adus hainute si jucarii...si de la noi si de la vecini, si o multime de dulciuri de la vecini si prieteni pe care evident cu mare drag le mananca parintii ei, fiindca copilu are inca interdictie la ciocolata, oricat ar fi ea de buna. Parintii au primit de la epur un uikend pentru toti trei la tara (mai au de ales locatia...din 30 posibile si de ales data, probabil de rusalii va fi) ca sa se mai relaxeseze.
Luni au venit Robert, si ai lui la udat cica...da' au uitat sa ne ude
I-am iertat insa ca au fost tare draguti si simpatici si ne-au facut si poze...ca deh...noi nu ne-am invrednicita sa punem mana pe aparat.
Desi sunt o grasa...si in poze vad (nu ca nu as stii oricum) ca am niste inaintasi de speriat...parasute se numesc sutienele mele...de cand cu alergatul am slabit 2.4 kg...dintr-o data imi vad cantarul cu alti ochi. Si nu, nu am renuntat la mancat dulciuri, cartofi prajiti, sau stiu eu ce alte bunatati de astea interzise...Doar la sucurile cumparate am renuntat.
Noa gata, pupici tuturor,
Esme
nikolleetta spune:
'neatza si de la noi
Si bineinteles eu sunt in intarziere cu felicitarile pentru sarbatoriti
AMELIA & STEFANIA & CARLA & MADA
flacaii
LUCA & DRAGOS
MIHOR
Eu am ramas fara net zilele trecute.
Am reusit si eu sa va citesc...asa ca va doresc spor la curatenie, ca nu prea sunteti pe forum.
La noi nimic nou...o tinem intr-una cu treziri non-stop, dar parca mananca mai bine.
pe toata lumea