Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:

Mihor 

Adriana, si eu vreau sa o mut pe Carla in camera ei dar tot aman
. Bravo ei fetita cuminte 
Nu's ce sa fac ca parca vine ploaia, sa ies, sa nu ies...
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
AdrianaSM spune:
Anca81,mie ieri cand m-am apucat de curatenie in camera ei mi-a venit ideea...am zis ca daca tot fac curat si le mut toate hai sa mut si patutul si hainele ei cu un drum...nici nu i-am spus nimic sotului...numai cand a venit acasa i-am aratat...oricum de la inceput asa am spus ca pe la primavara o voi muta...numai ca in camera ei bate tare soarele dimineata si s-a trezit cam devreme 7:30.cu toate ca am perdele de noapte,trece prin ele soarele asta puternic!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
mihor spune:
Multumesc mult fetelor!
Dau de baut

cred ca am pentru toata lumea cate ceva
Sofia
6.12.2008
Malinka spune:
neatza...
Mihor
sa cresti mare si frumoasa...
la cat esti de tinerica, asta-ti pot ura...petrecere fumoasa sa ai...
Malinka spune:
pai si eu stau pe ganduri dar cred ca totusi o sa ies, chiar daca stam mai putin azi...eu cred ca nu va ploua, si imi place ca e mai racoare, imbrac piticul mai bine un pic si gata...ancaurn, ii dai lui dragos ciorapi cu chilot? ca eu nu stiu ce sa fac..
ancaurn spune:
Da, ciorapi cu chilot si niste pantaloni de trening mai subtirei, un body cu maneca lunga si bluza de trening. Pe la 12-12.30 e ok?
AdrianaSM spune:
La noi e soare frumos..sper sa nu se schimbe situatia...ca am de umblat azi prin oras..mi s-a stricat masina de facut paine 

si nu se poate nicicum repara, nu mai e nici un garantie..deci trebui sa-mi iau alta...:( azi ma duc sa inspectez piata...
Multumesc Mihor, eu ma servesc cu un pahar de Pepsi...hhhhmmmmm...ce-as mai bea unul si chiar nu am in casa....offf, poftele astea...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu