Mamici si burtici din BAIA MARE (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

MIHOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihor

Adriana, si eu vreau sa o mut pe Carla in camera ei dar tot aman . Bravo ei fetita cuminte

Nu's ce sa fac ca parca vine ploaia, sa ies, sa nu ies...

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Anca81,mie ieri cand m-am apucat de curatenie in camera ei mi-a venit ideea...am zis ca daca tot fac curat si le mut toate hai sa mut si patutul si hainele ei cu un drum...nici nu i-am spus nimic sotului...numai cand a venit acasa i-am aratat...oricum de la inceput asa am spus ca pe la primavara o voi muta...numai ca in camera ei bate tare soarele dimineata si s-a trezit cam devreme 7:30.cu toate ca am perdele de noapte,trece prin ele soarele asta puternic!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Multumesc mult fetelor!
Dau de bautcred ca am pentru toata lumea cate ceva

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Feteleeee!!! Iesiti careva? Eu nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

neatza...

Mihorsa cresti mare si frumoasa... la cat esti de tinerica, asta-ti pot ura...petrecere fumoasa sa ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

MIHOR, o zi superba alaturi de cei dragi

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

pai si eu stau pe ganduri dar cred ca totusi o sa ies, chiar daca stam mai putin azi...eu cred ca nu va ploua, si imi place ca e mai racoare, imbrac piticul mai bine un pic si gata...ancaurn, ii dai lui dragos ciorapi cu chilot? ca eu nu stiu ce sa fac..

Mergi la inceput

Da, ciorapi cu chilot si niste pantaloni de trening mai subtirei, un body cu maneca lunga si bluza de trening. Pe la 12-12.30 e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

La noi e soare frumos..sper sa nu se schimbe situatia...ca am de umblat azi prin oras..mi s-a stricat masina de facut paine si nu se poate nicicum repara, nu mai e nici un garantie..deci trebui sa-mi iau alta...:( azi ma duc sa inspectez piata...

Multumesc Mihor, eu ma servesc cu un pahar de Pepsi...hhhhmmmmm...ce-as mai bea unul si chiar nu am in casa....offf, poftele astea...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput