Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 10
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Ana multumim pt cafeluta. Mmmm. Buna. Sanatate lui Alex, sa nu se complice lucrurile.
Carmenbudea ma bucur ca v-am cunoscut. Sper ca de acum vii mai des.
Melly lasa geamurile ca vine ploaia.
Flavia da mai reteta aia de tiramisu. mi-a zis-o Lore aseara, da' am retinut pe jumatate.
Radcarmen cum merge cu serviciul?
dflavia spune:
neata neata, am dormit ca un prunc, neintoarsa pana la 6 dim si m-am trezit intepenita, i-am data papa la piti si inca un somn pana la 9 jumate, super 

deci iaca si reteta:
TORT TIRAMISU
Ingrediente:
- 6 linguri zahar
- un pachet mare de piscoturi
- 3 iaurturi cremoso mici
- un tub de branza topita cu smantana
- ½ kg frisca
- 4 vanilii
Mod de preparare:
crema: se freaca bine iaurtul cu branza, vanilia, zaharul si la sfarsit se mai adauga jumatate din cantitatea de frisca batuta(cu mixerul). Se pune un rand de piscoturi inmuiate in cafea, un rand de crema, un rand de piscoturi, inca un rand de crema si deasupra piscoturi si dupa aceea frisca.
pofta buna!!

Mami de
Stefania 11.05.2008
ariana2005 spune:
fetelor, va astept cu mare drag..
ilinca, intrebi de mine la receptie, sunt alina si lucrez la secretariat-contabilitate..iar daca o sa nasti le rogi pe fetele de sus sa ma sune..astept sa va cunosc pe amandoua..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
melly23 spune:
aici aici!nu fac nik inca!citeam forumurile ca ieri nu prea am avut timp!am montat usa metalica, am sters toate geamurile, am fost la Starvac, am fost la shopping!intr-un cuvant sunt FRANTA1si mai am ca deh...tot timpul mai e ceva de facut!multumim tuturor ce ne-au urat ieri!cred ca va stitzi bine care suntetzi nu va mai enumar!
mno am fujit sa fac papa la piti si sa sterg mobila si pe mobila si in mobila si sub mobila!![]()

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
AdrianaSM spune:
Buna dimineata...sa incepem cu inceputul:

Mihor

Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume, de multa sanaate si bucurii alaturi de cei dragi!
Am vazut pozele de la intalnirea voastra 
ce copii frumosi!!! unul mai dragut ca celalalt...
pe toti!
Noi raportam putin muci la domnisoara...dar sper sa treaca repede.am mutat-o pe Estera in camera ei, sa doarma singura! m-am cam temut de prima noapte, si am zis ca o sa dorm si eu in camera ei, dar pana la urma n-am dormit, si bine am facut, ca s-a odihnit super bine.o singura trezire pe la 4:30 si somn din nou pana dimineata...deci, ma declar multumita! acum ar trebui sa imi cumpar un baby phone sa dorm si eu mai linistita...dar,vorba lui Melly, e criza ![]()
Flavia, pare buna reteta asta de tiramisu!
ar trebui sa o incerc si eu, dar acum stau cam prost cu timpul (curatenie,curatenie,curatenie 

) si pe langa toate m-am cam lasat de facut dulciuri ca se cunoaste pe burta mea!
dar tot cred ca o s-o incerc zilele astea!
Ariana,
sora mea e bine, iti transmite salutari!
o zi faina sa aveti!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Melly, da' ce harnica esti tu! ia trimite si la mine putin chef de munca...ca stau tare prost zilele astea...numai afar as sta.de altfel, in timpul zile Estera numai afara vrea sa doarma...asta e...
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
ariana2005 spune:

MIHOR

, sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata numai de fericire si bucurii..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
AdrianaSM spune:
Fetelor, daca aveti cumva una dintre voi un baby phome de vanzare sa ma anuntati.sunt totusi interesata de unul, chiar daca e criza
, ca mi-am amintit ca tre sa intre zilele astea maternitatea...deci...
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu