Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Intrebare: Care sunt valorile normale ale hemoglobinei la bebei?

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

E un scump Tudor de julia 16 ...
E plina odiseea de bebelusi care mai de care

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Miky-ea, , merci. Si tu ai o printesa frumoasa foc.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Naty ce descrii tu am avut eu la 2 saptamani de la cezariana , se numeste granulom de fir (o zona rosie , tare , umflata , dureroasa ) care dupa un timp incepe sa supureze avand ca scop final eliminarea firelor de ata din interior sau fragmente din ele (cele reabsorbante cu care a fost cusut uterul ). Sper sa ma insel si sa fie cum zici tu de la greutatea mare a lui bebe tinut in brate
Votat Mirtha mica , de cate ori vad pozele ei parca te vad pe tine
Votat si Lorelay sa plece la un weekend erotic la Amsterdam , pote mergi si nu ne zici cum a fost
Vazut o gramada de bebei frumusei si fratiori mai mari la fel de frumusei

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Teodora in luna a IV-a

La nastere, cantitatea de hemoglobina este intre 13,7-20,1 gm/dl, este normala si scade cu trecerea timpului. La varsta de 3 luni intre 9,5-14,5 (in general 12), intre 6 luni si 6 ani 10,5-14,0 (in general 12) este normala.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Uite aici un tabel:
http://www.laborlexikon.de/Lexikon/Tabellen/17-Blutbild_Kinder.htm

9,6-12,9 la 3 luni
10,1-12,9 la 6 luni

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Teodora in luna a IV-a

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele, n-am intrat de doua zile, am fost iesiti, a fost frumos, astazi m-am apucat de gradinarit, am curatat pomii, am pus trandafiri si alte flori, matusa a insistat si mi-a facut straturi de morcovi, patrunjel, ceapa, dovlecei.....primavaraaaaa! Tare frumos mai e!! De maine ne apucam si de curatenie generala in casa

Va multumesc din suflet pentru urarile voastre, a mai trecut o luna si uite ca avem 4 luni Manca-o-ar mama pe ea de grasuna, are 8600g si 70cm, circumferinta capului 42.5cm ca am vazut ca ati vorbit despre asta.
Azi am papat si prima supica de legume, de fapt o supa crema din morcov si albitura, nici n-a vrut sa auda de ea pana nu i-am pus putin lapte In rest doar lapte si suc de mar+morcov, sau mandarina+grefruit dimineata. Zilele astea ma gandesc sa-i fac cate un piure de fructe dimineata in loc de suc.
Intarziem cu vaccinul ca nu are medicul Infarixul Penta, cica ar fi criza....in fine, il vom face peste vreo 2 saptamani..
In rest e o maimuta vesela si jucausa, vorbareata pe limba ei, atenta la tot ce se intampla si cu mancarimi de gingii, roade tot ce prinde. Se hlizeste la sora-sa din orice pozitie si zambeste tare mult la toata lumea. Stie de bratele mele, plange dupa mine si din brate la tat-su
Azi a fost tare maraita, am vazut ca multi bebelusi au avut zile dintr-astea in ultima perioada....

N-am citit din capitolul trecut, sper sa am timp maine, cred ca sunt restanta cu ceva raspunsuri
Ma duc la nani ca-s obosita si ametita (am baut un pahar de vin rosu in cistea fii-mi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos... draga mamica [res]Bravegirl[/red]... din toata inima...
O noapet linsitita si sa aveti grija de voi.. Sanatate multa..
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Da, Monicus ti-am votat printesa. Am votat-o pe Eva sapt trecuta si pe ana azi. am mai votat acum pe strumficul Izei. Mai pot vota joi

am acordat si un punct, dar nu am inteles pt ce...dar am dat, ca daca e gratis

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

lorellay..am punctat si noi!!!

merg la somn ca sunt ametita rau am baut cu sotul meu o sampanie....doar e ziua mea, nu?

azi david a fost ff agitat afara!!!!a plans de somn rau de tot si acasa la fel...un plans general!!!!

offf....

asteptam si noi un vot!!! MULTUMIM!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

UN VOT PT DAVID

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sunt singura cu zanica, asa ca nu i-am facut baita. Sotul e la Floreasca ca si-a rupt soacra piciorul. Nasol rau de tot, cica trebuie operata, stat la pat 3 luni . Are tot piciorul in ghips. Vai de viata mea
Sa mai sper ca vom pleca de Paste din tara???

Bebecris, maine mai pot vota, ca acum nu stiu pe unde am Zapp-ul care nu l-am mai folosit de cand am nascut

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetelor!
asa este, azi m-am intalnit cu Hera si i-am facut capul "calendar" cateva ore. cand ma apuc eu sa vorbesc....vorbesc nu ma incurc. sa va spun un secret, e tare frumusica Hera a noastra si mai mult de 21-22 de ani nu-i dai. cat despre printesa ei, Lorena, e o dulce, frumoasa si foarteeee ranjita.
Bebecris, La multi ani!!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita!!!
Isabela, iubita, si mie imi era tare dor de voi. l-am vazut pe bebe Nicholas, ce mare s-a facut!!!!! e un dulce!
Maty al meu e un smecheras. nu mai doarme ziua decat in parc. acasa vrea sa stau toata ziua cu el de vorba, sa gangurim,sa radem, sa-l tin in brate. cum il las putin singur plange de zici ca-l tai. ochisorul inca ii curge iar cu putica s-a mai rezolvat in sensul ca a inceput sa-i coboare testicolul sau cel putin doc lui asa spune, ca se simte la palpare. eu sa fiu sincera nu-mi prea dau seama, sunt varza la acest capitol. poze am pus la semnatura.

Cristina, fericita mamica de Matei
http://community.webshots.com/user/criss3232

Mergi la inceput