Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Darling, merci, .

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Darling, l-am admirat si eu pe Eduard. Frumos foc.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

am un stres, nu dati cu pietrele, dar tre sa zic.Copchilul meu are capul f mic.Am fost sa-i cumpar si lui o palariuta, sapcalie, ceva acolo...dar orice am incercat e prea mic pt el.Adica bascute si palariute nr 43 sunt mici.Tot timpul am avut probleme cu caciulete, ca nu ii gaseam sa se potriveasca, dar acum parca e prea de tot. Nu am cm sa-l masor, dar se vede cu ochiul liber ca are capul micut si delicat.Cum e asta cu circumferinta capului?Cine ma lumineaza si pe mine?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

malinas... vii spre piata veteranilor... si pana in piata gorjului... este o alee de fapt un trotuar fara masini cu multi copii si carucioare.. este f usor ... iti vei da seama... ca aceea este alea castanilor.. nu sunt masini pe trotuar.... vei recunoaste imediat.... alea castanilor...
Pupci.....dam un telefon.. poate ne intalnim panala urma.. nu am ceva fix cand uesim afara... dar ne putem auzi la un telefon..

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui monicus

malinas eu doar in week-end ajung in politehnica.. pentru ca mergem cu totii. In cursul saptamanii mergem si ne plimbam pe alea castanilir stii unde este??? exact intre piata veterenilir si piata gorjului.. o alee unde nu sunt parcate masini pe trotuar si sunt multi copii mici.... Si imi doresc sa ne intalnim cu toate si ne vedem si sa ne sfatuim...
Toate cele bune si o zi minunata sa aveti.
Pupici

nu stiu unde este, dar banuiesc ca nu e f greu de gasit. Voi pe la ce ora iesiti la plimbare?Ca eu, daca am o zi buna si David e linistit, atunci stau si 4-5 ore afara, deci nu ar fi o problema sa vin pana acolo.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:

am un stres, nu dati cu pietrele, dar tre sa zic.Copchilul meu are capul f mic.Am fost sa-i cumpar si lui o palariuta, sapcalie, ceva acolo...dar orice am incercat e prea mic pt el.Adica bascute si palariute nr 43 sunt mici.Tot timpul am avut probleme cu caciulete, ca nu ii gaseam sa se potriveasca, dar acum parca e prea de tot. Nu am cm sa-l masor, dar se vede cu ochiul liber ca are capul micut si delicat.Cum e asta cu circumferinta capului?Cine ma lumineaza si pe mine?

_

poze

La nastere circumferinta normala e intre 33 cm si 38 cm. Apoi creste lunar cam www.chartsgraphsdiagrams.com/HealthCharts/head-circum-birth-36-boys.html" target="_blank"> asa Adica la 5 luni, de ex. e intre 41 cm si 45 cm, al meu avea 42.5 cm sambata cand l-a masurat . Poate gasesti un centimetru si te lamuresti. Nici eu nu i-am gasit sapca pe masura, cea mai mica ii era tot mare dar nu cu mult Pupici.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Din inima pentru inima!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Referitor la dieta si tabele. Eu propun sa dam datele la 2 saptamani cu nu mai slabeste nimeni in ritm ametitor si s-au strans cam multe tabele pe prima pagina.

Eu acum cateva minute: putin sub 64 de kilograme, talie 77, sold 101, sold 61. Traiasca vremea buna si alaptatul ca merge de la sine treaba.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Asa e, ai dreptate...eu zic ca si lunar ar fi ok Asta nu inseamna ca nu ne putem lauda cand pierdem cate un kil, dar sa ne trecem in tabel doar o data pe luna, asa avem si timp sa dam raportul. Felicitari pt cm fugariti Sananate multa

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Din inima pentru inima!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetelor pt urari, dar ziua mea e pe 15 aprilie.E o greseala acolo in lista.

Astazi m-am intalnit cu Andreyutza in parc.Am stat o gramada de vb. Are un baietel grasunel si frumusel foc. Eu am pe creier faza cu kg. Am vazut ca sunt bebei si de 9 kile, 8 kile. A mea nici 7 kile nu are.Ce ne mai chinuim noi sa luam cate un kil.
Oceanborn bine ca ati scapat cu bine de cutremur.
Amalia ma bucur ca ai tai sunt bine dupa cutremur.
Offf eu am o frica de cutremurrrr....brrrr....Ca tot vine cate unul altul pe diferite posturi de televiziune si spun ca nu stiu ce premonitii au in leg cu cutremurul. Voi ce ziceti fetelor?In special cele care stati in Bucuresti. Caci aici totusi s-ar simti mai puternic dc ar fi sa fie.Eu am o fricaaa...Cred ca sunt nebuna...
Malinas offf am citit prin ce durere ai trectu tu. Mi se rupe sufletul.

Cine se mai plimba prin zona Tei?

Acum in leg cu diversificarea. Mie mi se pare ca fata mea cere sa fie diversificata. Mananca cu mare pofta si placere si supita si piureu de legume si cereale si mai si suge la san, cam tot acelasi timp cat sugea si inainte. Totusi unde ar eloc acum sa intre atat?Caci pana acum o tineam doar pe laptic de la san.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
Miky, tu pe unde te plimbi?poate ne vedem noi 2.Eu bat in lung si-n lat politehnica si parculetul de vis-a-vis de liceul T Vladimrescu.

Malinas,eu stau la autogara Militari si doar in week-end ajung in Politehnica,in restul saptamanii mi-e greu singura (e distanta mare) si in concluze ma plimb pana la P-ta Gorjului si ne mai oprim intr-un parculet mic din zona.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da, Monicus ti-am votat printesa. Am votat-o pe Eva sapt trecuta si pe ana azi. am mai votat acum pe strumficul Izei. Mai pot vota joi

am acordat si un punct, dar nu am inteles pt ce...dar am dat, ca daca e gratis

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

olivia, l-am masurat acum si am constatat ca nu a crescut de loc in ultima luna .disperata am sunat si la doctorita care mi-a zis sa vin saptamana urmatoare sa-l vada, dar ca...aqr trebui sa creasca cam un cm intr-o luna.Sper sa fie bine.

e si f nervos in ultima vreme, nu mai sta singur de loc, vrea doar cu mine si doar in brate.Inainte mai statea si cu taica-su,dar acum jeleste de zici ca-l taie.Sunt rupta.

Nu mai vrea nici la plimbare, fiindca carutul nostru e cu fata spre directia de mers si nu ma vede, asa ca plange si se agita rau de tot.Probabil ca vom cumpara un alt carut de 0-6 luni fiindca nu pot sa-l duc mereu in brate.

Azi e ziua plangerilor.A venit menajera, achizitie noua, si dupa ce a plecat am sters eu praful si aragazul .Deci trebuie sa ma apuc iar sa caut.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay
Ne dati si noua niste puncte aici:
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/

Gata!Succes!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput