Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)
Raspunsuri - Pagina 9
coca1978 spune:
Mersi Cristy pentru incurajari dar am inceput sa disper pentru atatea probleme ce mi se tot descopera .Pe langa astea am mai facut si chisturi la sani ce leam descoperit in timp ce faceam dipherelinul .
cristy1977 spune:
coca, incearca sa vb. cu anaconda, ea ar putea sa-ti dea mai multe informatii, o gasesti la topIcul 'pacientele gravi si opti dr. Tutunaru"
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
salutare tuturor
coca....bine ai venit , imi pare rau ca ai atatea probleme. Sper ca ele sa ti se rezolve si sa iti vezi visul cu ochii, cum zicea si criss, a noroc ca nu ai o endo avansata . Ce nu inteleg eu este faptul : d c dr tutu nu ti-a desfundat trompa in timpul operatiei ?
Nu-mi sariti in cap ....eu stiu ca este un medic f bun insa si f repezit si din pacate uneori nu-si duce sarcina pana la sf .
Criss...ms mult , sa dea DD sa fie bine .....si tie iti doresc acelasi lucru si cu siguranta si tu esti pe drumul ce-l bun .
Bufeuri mai ai ? Eu nu ...in schimb ovarele astea nu stiu ce au ! Mai devreme ma luase o crampa din aia ca la Cm , apoi o durere prin vagin nu stiu cum sa zic . As lua si eu unul din medicamentele alea dar imi este frica sa nu imi faca rau .
La multi ani tuturor care poarta numele de floare .....sanatate si fericire si bebelusi frumosi si sanatosi !
la toate
coca1978 spune:
Adita nu sa putut desfunda prin laparo a incercat era infundata inspre uter si nu se vedea ce o blocheaza de aceea mia recomandat histeroscopie
aditzaC spune:
buna coca ....imi pare rau ca nu ti-a putut rezv de atunci probl .
cati ani ai ? de cat timp te chinui ?
coca1978 spune:
Am 31 si ma chinui de 12ani am 2 sarcini oprite din evolutie una acum 7 ani dupa un tratament cu polidin si a doua in ianuarie 2008 dupa laparoscopie si dipferelin .In octombrie 2008 am facut iar laparo crezand ca mi sa infundat iar singura trompa buna ,am facut iar dipferelin acum o luna mia revenit menstra si a inceput iar calvarul .
ana-alexia spune:
La Multi Ani tuturor Florilor care va sarbatoriti astazi!
Paste Fericit, cu multa Lumina in viata si in suflete celor care sarbatoresc astazi Invierea Domnului!
aditzaC spune:
coca...... imi pare tare rau , acum imi imaginez d c ai ajuns la capatul puterilor . Suntem alaturi de tine !si eu sunt in asteptarea menstruatiei .... azi am 60 zile de la ultima injectie . In ce zi de la ult injectie ti-a venit Cm ?