Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred!!!Doamne, eu cred ca sunt ifertila pe viata!Endo avansata, neoperata, cu un iubit care nu vrea sa se insoare si 34 de ani in sept.....asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

neatza beatrice, eu sunt o noua "posesoare" de endo , abea in martie a vazut doc la o ecografie si as vrea sa te intreb ceva, de unde stii cat de avansata este endo la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

mi-a zis ca acele chisturi de sange sunt f. bine fixate si chiar daca voi face laparo, voi ajunge la operatie clasica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hionati...neatza si tie
beatrice ......of imi pare rau ce esti deceptionata . Asta e pana la urma , chiar daca va tb sa te operezi clasic , macar sa scapi de aceasta boala , odata operata ai mai multe sanse . Cand vrei sa te operezi ? Cat despre iubitul tau ....ce sa zic ....f greu se maturizeaza barbatii astia , uneori parca sunt batuti in cap si vad numai inainte . Hai fruntea sus ! Tb sa fim puternice si sa mergem mai departe .
Coca .....prima data cate inj de Diph ai facut ? Mi se pare ca a venit Cm in timp f scurt .
tuturor

Mergi la inceput

fetelor, este cineva care a ramas insarcinata fara sa faca laparo?

Mergi la inceput

hionati ....eu cred ca sunt fete care au reusit sa ramana fara sa faca laparo ........sunt sigura ca endometrioza exista de f multi ani . Iti dai seama ca pe atunci femeile nu mai stiau ca sufera de endometrioza si au reusit sa faca si copii. Chiar si matusa mea are endometrioza . Ea zice ca ar fi depistat-o dupa a doua sarcina , un pik mai tarziu , insa eu sunt convinsa ca ea o avea si cand a facut al doilea copil . La ea este localizata in vagin .
Nu mai retin exact ...tu te-ai operat ?

Mergi la inceput

nu , eu nu m-am operat , abea in martie a aparut la o ecografie un posibil chist endometriozic si am facut CA 125 si a iesit f mare , 70 ...

Mergi la inceput

am inteles ....si ce ai de gand sa faci ? ce tratament urmezi ?
ai incercat sa ramai insarcinata ?
fetelor eu am o pofta de mancare de as manca orice

Mergi la inceput

pai exista si alt tratament in afara de laparo?

inca nu stiu ce sa fac , acum incerc sa vb cu voi sa vad ce trebuie sa fac. Doc mi-a spus ca ea daca ar fi in locul meu , ar scoate acest chist... Chiar nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Am facut tot 3 fiole de dipherelin nu stiu de ce a revenit menstra asa repede dar cu toate astea am ramas insarcinata dupa 2 luni

Mergi la inceput