Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor, gata m-am intors de la eco. vestile nu sunt rele, dar nici nu am motive sa sar in sus de bucurie. deci lucrurile stau in felul urmator, uter, ovare ok, foliculi de 11 si 15 pe ovarul drept plus inca cativa da mai mici, ovar stang - mai multi foliculi mai mici pe care nu i-a mai masurat, iar acum suspriza: am endometru de 1,7 grosime!!!! nu imi vine sa cred ca este atat de mic, eu care inainte avem endometru de 10-12-14, asa ca chiar daca as ovula sa zicem in cateva zile, la asemenea endometru sansele de bebe sunt 0. fetelor care v-ati mai facut eco la terminarea tratamentului cu diphe, spuneti-mi si mie ce valori ale endometrului ati avut. magdita, la prima eco dupa injectii ce grosime avea endometru tau si in ce zi? voua nu vi se pare cam mic in conditiile in care sunt in ziua 51 de la ultima injectie? va rog astept raspunsurile voastre

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

criss imi pare tare rau ca esti necajita , din pacate la asta chiar nu ma pricep si tare sunt curioasa sa aflu care e tb cu endometru asta si cat ar tb sa fie el de obicei
de curioasa ce sunt am luat si eu ultima eco facuta in febr pe 23 , la trei luni de la operatie si dupa ce am terminat si toate injectiile si aici imi scrie asa : uter AV 45/17/32 mm ( am uterul retrovers ?), cavitate endometriala libera , end ....este o denumire pe care nu o pot deslusii , hiom omogene, ovar d 32/15 , ovar s 20/15 amandoua fara form chistice , FSD fina lama de lichid .......cele care va pricepeti va rog sa imi dati si mie cateva detalii . Tu mergi la TUTU ?

Mergi la inceput

aditza, sunt un pic amarata, nu ma asteptam sa am endometru atat de subtire, pentru ca bebe sa se prinda trebuie sa fie minim 8 mm. la tine cat scrie ca era la eco pe care ai facut-o?

Mergi la inceput

da sunt pacienta dansului, insa azi am facut eco la medicover.
pai si la tine suna bine ecografia. vezi ce scrie de endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana am vazut pozele, sa-ti traiasca nepotica si finicul si baietii ce bine imi pare ca l-am vazut si eu pe bebe Luca e frumos foc, mi-e dor tare si de mamica lui si de nasica lui

Lucialuburtica

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, ti-am vazut finutul si nepotica, sunt superbi , fff scumpi. Multumeste-i Laurei pentru urari si pup-o din partea mea.
Cristy, incearca sa nu te mai stresezi inutil, daca DD vrea, ramai gravi indiferent de grosimea endometrului. Eu nici nu am fost la medic in timpul tratamentului cu diphe, decat o singura data in februarie la Medlife, la dr.Albu, ca sa discutam in privinta HSG pe care urma sa o fac dupa venirea primului cm. Si doar asta am facut, am vorbit, nu mi-a facut eco sau control, probabil a considerat ca e prea devreme dupa tratament ca sa fie ceva concludent. Si sa fiu sincera, incredere am fff mare in dr.T, in ce imi spune el la eco. Altii pot sa greseasca. Nu te mai stresa, eu de-aia nu am vrut sa fac nici teste de ovulatie in martie, cand banuiam ca am ovulatie, pentru ca nu am vrut sa ma stresez, mi-a fost prea bine psihic in timpul tratamentului ca s-o iau de la capat cu stres dupa tratament. Te pup si relaxeaza-te, momentul cel mare se apropie, trebuie doar sa crezi asta cu toata fiinta ta. Si roaga-te mult, mai ales in perioada asta de post, iti va folosi, vei vedea.

si sa auzim numai de bine.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

adita, nu ai uter retrovers :

uter rvf = uter in retroversiune-flexiune ;

uter avf = uter in anteroversiune-flexiune ; aceasta este pozitia normala a uterului

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hionati....multumesc de raspuns
criss....atat scrie pe ecografia aia ......hai ca tare curioasa sunt cat o fii si al meu si-mi vine sa merg la o eco , dar vb lui magditza mai bine nu ne mai stresam noi si incercam sa uitam de ele , de bebelusi si de toate ! Eu tare mult as vrea sa intru intr-o stare de '' nepasare-nesimtire '' din toate punctele de vedere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

chris, la cine ai facut la medicover? si la care medicover ai fost?
nu cumva scrie 1.7 cm? ti-a scris 1.7 mm?

Mergi la inceput

magdita, draga mea, aveti voi dreptate, nu ma mai gandesc si incerc sa nu mai stresez deloc. probabil ca este si prea devreme pentru ca organismul nu cred ca si-a revenit inca de la tratament. pup burtica fericita si te asteptam cu vesti bune luni
aditza, nu te mai duce nicaieri, mai mult te vei stresa si oricum nu vei avea cum sa schimbi lucrurile, asa ca tine-te de regim, incearca sa te odihnesti si sa nu te stresezi, ai grija de sanatatea ta, iubeste-te cu sotu' de cate ori ai ocazia si cu dumnezeu inainte
hionati, am fost la clinica din vitoriei, la doctor cristian radu/andrei, sau cam asa ceva, zicea ca e coleg cu tutu... si nu, este de 1,7 mm si el s-a mirat cat de subtire e, da' pe de alta parte a zis ca asta este efectul diphe...asa ca mai am de asteptat
fetelor, incerc sa inregistreaz emisiunea cu tutu de la B1TV, sper sa reusesc

Mergi la inceput