Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)
Raspunsuri - Pagina 10
beatrice75 spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred!!!Doamne, eu cred ca sunt ifertila pe viata!Endo avansata, neoperata, cu un iubit care nu vrea sa se insoare si 34 de ani in sept.....asa ca....
hionati spune:
neatza beatrice, eu sunt o noua "posesoare" de endo , abea in martie a vazut doc la o ecografie si as vrea sa te intreb ceva, de unde stii cat de avansata este endo la tine?
beatrice75 spune:
mi-a zis ca acele chisturi de sange sunt f. bine fixate si chiar daca voi face laparo, voi ajunge la operatie clasica...
aditzaC spune:
hionati...neatza si tie
beatrice ......of imi pare rau ce esti deceptionata . Asta e pana la urma , chiar daca va tb sa te operezi clasic , macar sa scapi de aceasta boala , odata operata ai mai multe sanse . Cand vrei sa te operezi ? Cat despre iubitul tau ....ce sa zic ....f greu se maturizeaza barbatii astia , uneori parca sunt batuti in cap si vad numai inainte . Hai fruntea sus ! Tb sa fim puternice si sa mergem mai departe .
Coca .....prima data cate inj de Diph ai facut ? Mi se pare ca a venit Cm in timp f scurt .
tuturor
aditzaC spune:
hionati ....eu cred ca sunt fete care au reusit sa ramana fara sa faca laparo ........sunt sigura ca endometrioza exista de f multi ani . Iti dai seama ca pe atunci femeile nu mai stiau ca sufera de endometrioza si au reusit sa faca si copii. Chiar si matusa mea are endometrioza . Ea zice ca ar fi depistat-o dupa a doua sarcina , un pik mai tarziu , insa eu sunt convinsa ca ea o avea si cand a facut al doilea copil . La ea este localizata in vagin .
Nu mai retin exact ...tu te-ai operat ?
hionati spune:
nu , eu nu m-am operat , abea in martie a aparut la o ecografie un posibil chist endometriozic si am facut CA 125 si a iesit f mare , 70 ...
aditzaC spune:
am inteles ....si ce ai de gand sa faci ? ce tratament urmezi ?
ai incercat sa ramai insarcinata ?
fetelor eu am o pofta de mancare de as manca orice
hionati spune:
pai exista si alt tratament in afara de laparo?
inca nu stiu ce sa fac , acum incerc sa vb cu voi sa vad ce trebuie sa fac. Doc mi-a spus ca ea daca ar fi in locul meu , ar scoate acest chist... Chiar nu stiu ce sa fac
coca1978 spune:
Am facut tot 3 fiole de dipherelin nu stiu de ce a revenit menstra asa repede dar cu toate astea am ramas insarcinata dupa 2 luni