Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_specht pai asa intr-o duminica nu? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Da e ok duminica. Poate mai e Simona in Köln si ne plimba cu vaporul
![](icon_smile_big.gif)
Miki
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_specht [www.onetruemedia.com/shared?p=8707154b88b9d00987c077&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">poze sper ca merge cateva poze mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
wow ce fecior mare ai
![](olala.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Miki
mihaela_specht spune:
lasa pralinele,fac loc la prajituri ca nu mai e mult pana la nunta .
da ce fain pe vapor v-ati intalnit?numai ca eu nu stiu inota daca se intampla ceva sari ?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
sari pe uscat
Ne-am intalnit pe malul Rinului la o cafea pe terasa. Apoi ne-am dus pe vapor pt. ca am inghetat pe terasa.
Cred ca-l sun pe fratelo sa dau comanda la mai multe prajituri .
Eu stau azi acasa. S-a stricat masina prietenei( nu e mertzan ), si cum ea nu are chef de mers cu trenul .... ramane pe maine Belgia. Se bucurase neamtzu´ prea devreme ca mai are o zi linistita fara mine
.
Miki
claudia74 spune:
Fata nu ai plecat inca? am deschis site-urile voastre inca nu am vizionat nimik,sunt Ko beau a doua cafa, Codruta la mine merge deja si o kuchen si da sunt de acord 100 % noi suntem nebune de legat,sotul imi zice asta de cand ne-am cunoscut ca is bolnava cu curatenia,cu mancarea,grija ptr copiii,etc da-s mandra about punct lasa statuia ca nu e necesara,imi arde curu daca stau jos si vad un firicel de praf pe undeva iara PUNCT
Alexandra nici nu stii ce te mai astepta, voi vreti sa bauen ceva, sau e casa veche si trebuie renovata?
Ma uit la pozici,abia astept
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Si io vreau prajituri din alea bune din ro vreau catel,vreau catel,mai am vazut o tenativa esuata a lui Balu,Miha nu l-ai instruit bine,hai ma puneti-va cateii la treaba ca vreau si eu un catzelul,Andi s-a indragostit de Pusa si nici nu vreau sa ma gandesc ce va face cu Balu cand vine Miha
,dar cu zumpi nu ati facut poze?
Acu urmeaza Miha,intr-adevar nu am pus linkul bine si acu numai pot sa ma loghez acolo .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Miha esti o mamica super cool si ai un baietzel pe masura
sa-ti traiasca.
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Clau, am o poza in actiune. dar nu o pot posta aici ti-o dau pe mess
. Misterul nu mai are cu ce sa faca bebici, i-a ramas instinctul doar
Edit: am poze si cu Tumpi, dar nu am inca aprobarea ei pt a le posta
Miki
claudia74 spune:
Mein neue album ist da http://claudia74.magix.net/
Timisoara Impreuna