Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mihaela_specht spune:
clau nu e bun ce ai trimis .o sa pun pozele altfel.
miki am vrut tot timpul intalnire ,nealcose-s de nu mai pot hehe.zic si eu .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Miha uite www.hi5.com/friend/displayHomePage.do" target="_blank">aici dar nu prea intru pe acolo,macar trimite einladung sa iit vizionez tie pagina,fugggggggg la treburi ![]() EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Miri, ![]() Miki Doch,`da' ma chinui ![]() |
mikiriki spune:
Codruta, ete nah. eu nu-s femeie nebuna eu ma relaxez. oricum lucrez de Pastele neamtzului
, iar de Pastele meu sunt musafir
, asa ca nu are rost sa fac nimic ( decat sa dau cu aspiratorul-e necesar aproape in fiecare zi, sa spele masina niste haine, sa calc si sa gatesc din cand in cand
) Spor la treaba.
Miha, eu intru in tura de miercuri. Ostermontag am liber ( poate vine soacra sa ma vada ) , din 20 am liber. Alege o zi pt intalnire
( dupa 20 ok? ).
Miki
mihaela_specht spune:
pai asa intr-o duminica nu?
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vad ca sunteti in pregatiri mari pentru Ostern! Spor la treaba. Noi suntem ortodocsi, drept pentru care vom sarbatori peste 2 saptamani si abia atunci voi intra mai serios la smotru. In schimb atunci n-o sa am nicio zi libera. Am saptamana asta 3 zile libere pentru Pastele catolic, asa ca le voi folosi la smotruit. De gatit inca nu stiu ce voi gati pentru ca in Duminica Pastelui vin cumnatii mei la noi plus socrul si cica vor aduce drob, friptura de miel, cozonac si oua. Eu cred ca am sa fac o pasca si o supa... Nu ma omor dupa miel, asa ca trebuie sa am si eu ce papa
Frumos ca v-ati intalnit, nu am apucat sa citesc ultimele pagini din capitloul anterior sa vad cine cu cine s-a intalnit...Aveti o limbarita, mai fetelor...!
Claudia, te rog mult, fie-ti mila de nervii mei si nu ma mai intreba de casa! m-a pus sa ma bag in asa ceva. Daca ar fi dupa mine AZI as renunta la proiect dar atunci ar trebui sa platesc despagubiri firmei si nu am de unde
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
neata, eu deja casc, ca m-am trezit de dimineata si cum nu-mi face nimeni cafe nu am baut , omu a mancat si s-a culcat la loc
nu pot pune poza acu, ca imi tre mai mult timp sa-mi aduc aminte cum se face...
noi plecam, fac bagaje, va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
[www.onetruemedia.com/shared?p=8707154b88b9d00987c077&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">poze
sper ca merge cateva poze
Dennis-puiu