Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am intrat sa imi iau o cafea si am zis sa trec sa vad ce mai faceti.

La multi ania! Tony

Osna, ma bucur ca te intalnesc si aici.Citind semnatura ta mi-am dat seama ca cine esti pe culi, fiinca aveam impresia ca si acolo esti tot cu nick-ul asta.

As merge si eu la Nordsee, poate dai mai multe detalii unde anume mergi si astept pareri.

Ma intorc la treburile mele, ca daca stau imi sta norocul si imi piere si cheful

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Osna, bine ai venit! ti-am admirat blogul

Amatoare de inca o ?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clau , ce mai faci , ce mai gatesti azi?
Acum sint in pauza(de cafea) , am reusit in mare cam tot ce mi-am propus pe ziua de azi , merg dupa Matei , apoi mancare , somn , si trebuie sa merg cu el din nou la doctor , sa vedem ce facem cu ochii.A-si vrut sa fac o placinta (sarata) cu foi (DE la Turci)dar imi este peste mana sa ma duc , astazi sa cumpar , ca sint cam departe.Dar ma revansez maineMai am sa spal faianta in baie , prin bucatarie prin dulapuri , si in mare sint cam gata (cu grosul curateniei -dar stii ca in fiecare zi ar trebui -dar cine face?).Sa traim, sa fim sanatosi , si....ne mai inprietenim
Am pus perdelele la spalat in masina , si am pus la detergent.....sa vezi ce spuma e acolo.....cred ca va trebui sa le clatesc de 10 ori ....si nici macar nu sint indragostita!
Claudi@, sa iti traiasca baiatul , sa fie sanatos , si norocos , sa va aduca bucurii , si sa aiba o viata fara griji!Pertecere frumoasa!
Fetelor , ma recunosc in descrierile voastre cu doctorii, , nu am nimic cu ei , dar ....citeodata ...Sanatate la copii bolnaviori!
M-ai iau o gura de cafea si ma duc sa fac o supa la minut-pentru Matei - de chimen , lui ii place!
Ne mai auzim , va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Multumesc de cuvintele frumoase dar imi pastrez parerea despre mine Sotu' se straduieste de ani buni sa-mi schimbe parerea despre mine, dar io-s capoasa rau.
La multi ani, Tony!]s] Sa cresti mare, voinic, sanatos si norocos!
Osna, bine ai venit! Iti mai amintesti de mine? Am fost colege la Odisee. Poate mai treci si pe la clubul scutecelor daca ai timp si placere!
Merg sa caut o reteta buna de Pasca, revin.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alexandra te-am dat disparuta azi?
Mihaela (osna) nu stiu ce facem cu ataea Mihaele cum va numim pe toate , imi dai si tu datele tale si ale lui Matei sa va trec in listuta,acu o trec si pe tumpi (Ioana)
Codruta bravo, odihneste-te otzara,eu fac azi o zama de crumpi,cine nu stie traduc cu placere si vreau sa fac ta-am pogacele cu jumere .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Bucura-te cu atatea Mihaela. De ziua noastra ( Sfintele Mihaele ) dam de baut

Revin diseara. Ne-am hotarat sa mergem in Bonn ca sa...pierdem vremea pe acolo

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

SUBIECT INCHIS,HAIDETI AICI

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput