Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Trischa, multa sanatate copilei.

Am o treaba cu banatzanaca

Revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Miriluta,multumesc de incurajari
Doctora ce o are coplila mea se muta..unde?? nu stim.deci am cautat si noi un dr si am gasit un OM adevarat care ne-a inteles si pe noi ca parinti.i-a facut copilului analize,ceea ce cealalta nu s-a obosit.am stabilit ca ne mutam copilul la el si din aprilie se poate face asta.dar acum el e in concediu si incercam sa dam de cealalta dr sa-i spunem ca vrem sa ne mutam si sa luam hartiile coplilului de la ea.
Treaba urata e ca are copila de 3 zile febra si muci si daca a aparut si pata pe obraz ni s-au aprins lampile.maine e prog la laborator in spital asa ca trimit sasul cu pipi la analize.sper sa nu trebuiasca trimitere pt asta.ca nu-i nici un bai daca are muci coplia dar sa nu apara iar nenorocitu de bacil.pe copila nici macar nu au descoperit-o aici.a fost in iarna foarte bolnava dar nimeni nu i-a facut o analiza,la-s ca trece sa bea apa
.am plecat in ro si acolo am facut analizele copilei si am aflat ce are.asa ca ne-am intors la nemti sa le zicem unde sa caute si ce.si in sfarsit a primit tratament.
Pai cum puii mei sa nu fi cu stresul si drujba dupa tine???si mai murise si miss brazilia in timpul ala tot de piocianic asa ca iti dai seama ce am tras noi.suntem cu sabia deasupra capului,cand ai un medic bun te mai linisteste dar noi pana am gasit asa ceva a durat mult.si acum e in concediu

.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Trischa, draga mea, stiu prin ce treci...si eu cand am vazut stirea aia cu Miss Brazilia nu am mai fost buna de nimic vreo cateva zile, desi cum spuneam, povestea noastra e veche de cativa ani.
Faci foarte bine ca insisti si dai cu ei de pamant, si eu as face la fel pt copilul meu, nu as da inapoi de la nimic.
Intre timp, du-te la un alt medic (ca pana dai de medicul vechi, faci pitici de grija, si cel nou zici ca e in concediu) si spune-i tot ce ai pe inima. Ia pagini aurii sau intreaba alti parinti de la gradi...
Tine-ma la curent si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

La multi ani Tony!!!

Claudi@ sa te bucuri de el, sa fie sanatos si cuminte, ca restul vine de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Tony!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

rusinica sa imi fie :

LA MULTI ANI TONY, sa fii cuminte,sa asculti de mama si tata, sa le aduci numai bucurii,sa-ti dea Dumnezeu sanatate

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hallo fetelor

am gasit azi un mail de la claudia care m-a invitat pe la voi.
noi (adica eu,soata si copilu din dotare) locuim de 8 luni in Paderborn.Matei sper sa mearga din august la gradinita,l-am inscris la 2 dar la una deja am primit absage.

acum ne pregatim sa iesim putin la plimbare ca e soare si frumos afara.revin mai tarziu prin zona.

LA MULTI ANI,Tony,sa cresti sanatos si cuminte!!!!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Vor 2 Jahren kam ein Baby angefahren. Ohne Strümpf und ohne Schuh ja TONY das warst DU! Liebe Grüße

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi Miha nu stiam ca ai cont aici deja , ma bucur ca ai acceptat invitatia mea,te admir femeie ptr ce ai tu pe acolo pe bloq, deci mai o banatanca, ca eram cam singura pe aici , Ceska si Mira nu prea scriu ,am auzit de localitatea ta dar nu stiu pe unde e,ma uit imediat pe navi poate ne vedem in stuttgart la intalnire ,merg sa mai bag nasul la tine pe bloq . Bafta la anmelden la kindergarten ptr Matei,asa e in orasele mari,intodeauna e problematic un loc liber la gradi, fetita unei prietene are acusi 3 ani jumate si nu are loc la gradi. Deci Miha herzlich wilkommen bei uns .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

vad ca pustiul se joaca pe terasa si mai stau 5 min cu voi.paderborn este la vreo 80 km de dortmund.cam departe de stuttgarg dar eu sper ca in 5 ani sa ajungem mai in sud.imi place mult zona,plus ca sunt mai aproape de resita.

eu incerc sa citesc putin din urma si sa scriu zilnic daca ma lasa matei.cum ma vede ca dau drumul la laptop vine la mine sa-i pun desene.

noi joi seara vom pleca la nordsee cu inca o cativa prieteni,am inchiriat la hooksiel o casuta pina luni.sper sa tina vremea cu noi,matei abia asteapta sa se joace in nisip si cu apa.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput