Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetele,sunt cu stressul si cred ca iau drujda si tai un doctor,asta in caz ca gasesc vreunul.pe doctora copilei nu am mai vazut-o din februarie..cica se muta cu cabinetul.dar unde,ce si cum e secret de stat.gasisem si noi un dr cu care se putea vorbi si era uman si acum e in concediu .copila asta are in continuare febra,nu mare 38,dar are si o pata rosie pe obraz.ei,pata asta ma baga in boale,exact asa a avut si in ianuarie cand a avut ,,bacil piocianic,,
Cred ca iau drujba si ma duc la spital,ca de ma duc doar cu cupilu ma intreaba de ce am venit,ca doar pt febra nu se vine la spital.doctori idioti.
nu stiu ce ati inteles dar eu sunt cu capul rau de tot la faza asta
Miki,Miki,nu-mi plac aia cu cioc...in rest avea carnita
Va ,o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Salutare fetele,sunt cu stressul si cred ca iau drujda si tai un doctor,asta in caz ca gasesc vreunul.pe doctora copilei nu am mai vazut-o din februarie..cica se muta cu cabinetul.dar unde,ce si cum e secret de stat.gasisem si noi un dr cu care se putea vorbi si era uman si acum e in concediu .copila asta are in continuare febra,nu mare 38,dar are si o pata rosie pe obraz.ei,pata asta ma baga in boale,exact asa a avut si in ianuarie cand a avut ,,bacil piocianic,,
Cred ca iau drujba si ma duc la spital,ca de ma duc doar cu cupilu ma intreaba de ce am venit,ca doar pt febra nu se vine la spital.doctori idioti.
nu stiu ce ati inteles dar eu sunt cu capul rau de tot la faza asta
Miki,Miki,nu-mi plac aia cu cioc...in rest avea carnita
Va ,o zi frumoasa!

Trischa, nu vreau sa te sperii, dar Miruna era sa moara cand aveam 11 luni, tocmai din cauza pioceanicului. Tin minte ca si cum ar fi fost ieri cum atarna fara vlaga, avea manutele gacute praf de la perfuzii si noi ne plangeam si ne rugam de doctorita sa ne spuna din ce colt al lumii sa ii aducem medicamante sa traiasa . Am avut noroc de doctorita competenta si inimoasa care a tratat-o si care a ramas medicul Mirunei pana cand am plecat din tara. Noi am primit atunci tratament injectabil cu gentamicina si cefobid (e musai o combinatie de antibiotic cu cefalosporine). Si e un virus intraspitalicesc, asa ca tot de pe la vreu spital sau cabinet l-a luat. MAre grija si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Miriluta,stiu ca-i urat bacilul asta.ea a avut in ianuarie,a facut tratament cu un antibiotic preparat dupa antibiograma care continea cefalosporina.apoi am tot repetat analiza si a iesit steril.dar de fiecare data cand e ceva tot acolo ne gandim.si asta-i motivul ca avem nevoie de doctorul ei care stie despre cei vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata soare
trischa sanatate multa copilei,si Dennis al meu o saptamana tot peste 39 a avut acum doamne fi laudat ca a trecut, de vineri i-a dat antibiotic.

Tumpi unde la 20 km exact.

foarte buna cafeaua

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Si eu stau cu frica in san si acum dupa atata timp. Dar nu cred ca mai apare, daca s-a vazut la analize ca bacilul nu mai e prezent, sau eu cel putin nu am citit de nici un caz de remisie (la vremea aia am citit atata despre nenorocitul ala de bacil, ca as fi putut sa scriu o teza pe tema asta).
Noi avem mare noroc cu medicul copiilor, e un tip super destept, foarte deschis si mereu ''available'', iar copii il adora.
Te pup si iti doresc sa treci peste teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Sanatate la copilasii bolnaviori.

Mihaela, la vreo 20 de min, nu km.Acum mai mult sau mai putin, ca nu stiu exact in ce parte a orasului stai tu.Eu stau in zona sudica a Köln-ului.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

tumpi eu intre Köln 15km si Bonn 11km.

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

IOANA U MAKE MY DAY cu melodia aia .
Adina du-te repede la urgente undeva,multa sanatate .
Miri nu te-a certat soacra ca ii ranesti fiul?
Miki unde umblii,pleci azi in Belgia?
Codruta da raportul ce faci azi?
Monik lasa treaba,fa placinta cu branza si trimite si aici .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

tumpi eu intre Köln 15km si Bonn 11km.

Dennis-puiu

Eu intre Köln 10 si 23 de Bonn

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Miri nu te-a certat soacra ca ii ranesti fiul?
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

She can kiss my butt

Mergi la inceput