Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Bey relelor, lasati fata in pace. Invidioaselor

Teo vezi fata mamii ca iti ies tzatzele afara ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Gata cu circul pe ziua de azi, plec acasa. Ma dor falcile de cat am ras azi, nu sunt eu tocmai normala dar si voua va lipsesc niste doage
Bis morgen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La mine nu se deschide linkul lui ricea (o stii bietul computer ceva).
Miri, am curaj sa pun pariu cu tine. Si eu tot 1,70 m, aveam in noiembrie 84 de kg(!!!) pana cand mi-am spus ca asa nu se mai poate, am fost sa-mi iau niste toale si cand m-am uitat in oglinda din garderoba am zis ca-s in mijlocul unui cosmar. Asa ca m-am dus la un dietetician care mi-a dat o dieta rezonabila. Cu dieta lui si contorizand la sange numarul de calorii consumate zilnic am reusit sa dau jos 6 kg. Asta pana pe la mijlocul lunii trecute cand am inceput iar sa pap din ce in ce mai multe dulciuri si nici curaj sa ma cantaresc nu am mai avut. Cred ca am ajuns iar la 80. Eu pana in 2004 cand m-am mutat cu sotul (pe atunci prieten) aveam 54 de kg. Pana sa raman gravi am avut 65 apoi in sarcina am ajuns la 83 si pe urma...am pierdut controlul. Si daca as fi doar grasa si atat ar mai fi cum ar mai fi, dar eu sunt si urata (daca nu ma credeti bagati un ochi pe site-ul fiica-mii, gasiti vreo 2 poze si cu mine si o sa va convingeti).
Adina, da, chiar m-am bagat in belea. Sunt atat de deprimata, pt ca tocmai sunt intr-o situatie din care efectiv nu stiu cum sa ies.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

miki nu stiu ce sa zic acum cu criza asta .
bine amu si tu sexoasa -s nu vezi ca nici tzate n-am .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Poate te ajuta Pisi cu

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Bey relelor, lasati fata in pace. Invidioaselor

Teo vezi fata mamii ca iti ies tzatzele afara ..

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Tu stii ca noi suntem invidioase, rele si IQ scazut . Fug sa croiesc un tricou pt.Pisi, sa nu-mi raceasca

Bis morgen

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gata mancarea,unde ati disparut? endlich ruhe am decis ca e gata ptr azi cu lucrul,maine restul ca doar n-or intrat zilele-n sac vorba bunici mele dragi.
Pisi unde esti? face sotu masaj? sau tu lui ....thailandez .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mai, mai, dar vad ca aveti ceva activitate.

Multumesc fetele de primire.

Cineva spunea ca-s slaba, nope, cred ca aparatul lui Miki e stricat,desi se vad sunculitele din dotare foarte clar.

Cu toata grasimea mea, azi tot am stat in bucatarie vreo 3 ore ca sa fac o prajitura.

Cum nu e nimeni prin zona, ma duc sa mai plantez ceva plante in gradina.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Cum nu e nimeni prin zona, ma duc sa mai plantez ceva plante in gradina.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

de cand te astept lasa plantele

Miki

Mergi la inceput

Tumpi aici e intotdeauna cineva prin zona tocmai am urcat sus din gradina dupa o joaca in nisip cu Andi si eu am pus azi niste plante pe afara in casa casei,terasa o amenajez prin mai.
Miki i-am scris Mihaelei,bey fratele meu ce de Mihaele around ti-am vazut salata,tu ai vazut cu ce m-am bucatarit eu azi?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Alexandra nu e nimic dubios de vazut crede-ma cum ai pierdut ma controlul zau? bai voi asa vb de parca ar fi vb despre elefanti, are Iulia dreptate ca voi numai ganditi ca sunteti grase,deci fetelor totul vine de la tartacutza stiti doar! si hai bewegung,bewegung, e vreme frumoasa la mers cu bitzigla cu voi- cu perinutza- luati-va role, faceti miscare.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput